F
filh
Guest
Bugün aynı anda 30 kanalım banlandı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün aynı anda 30 kanalım banlandı.
Adsense hesabının mail adresi ile açılan YT hesabı kapatıldığında o adsense;
1- Ya hiçbir şey için kullanılamıyor ve kapatılıyor (nadiren)
2- O Adsense bir daha YT monetization için kullanılamıyor (çoğu zaman)
Başına gelen şey çok karşılaşılan bir olay.
Bu sabah bakktım önce tel dogrulaması sonra,Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı. 15kanalım gitti daha önce başına gelen arkadaşlar kanalların parasını alabildimi,yazarlarsa sevinirim,benim adsenseye girişte sorun yok amam bu adsenseyi yeni açmıştım buna baglı bütün kanallar gitmiş,hiphopaskibibaska kanalların gelirini alabildinmi acaba.
Kapanan kanaldan para alınıyor fakat para kazanması kapatılan kanallardan alınamıyor.
hocam dün benim kanalım para kazanmaya kapandı, daha sonra geri açıldı. ama şuan adsensede 2 tık var. onun da diğer kanallardan geldiğine inanıyorum. acaba kanalım para kazanmaya açıldığı halde, tıklamalar adsenseye yansımıyo olabilir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.