Bütün Kanallarım Kapatılmış

• Kullanıcı Venerai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Cevap: Re: Cevap: Bütün Kanallarım Kapatılmış

aynen öyleydi hocam.

edit: bir tanesi hariç (eskiden alınmış bir hesap ama spamdan banlanmış oda diğerleri gibi)

hocam benimde kapanmıştı 120 den fazla seri idi hepsi şimdi alakasız seyler ile deniyorum sorun yok şimdilik bugün bi tane tel dogrulama istemiş vps ile çok ugrasınca oluyor bi o ip bi diger ip şüpheli giriş fark ediliyor hemen alayı temizleniyor :D

Re: Cevap: Re: Cevap: Bütün Kanallarım Kapatılmış

hocam benimde kapanmıştı 120 den fazla seri idi hepsi şimdi alakasız seyler ile deniyorum sorun yok şimdilik bugün bi tane tel dogrulama istemiş vps ile çok ugrasınca oluyor bi o ip bi diger ip şüpheli giriş fark ediliyor hemen alayı temizleniyor :D

Hocam bu bi o ip bi bu ip bot nedeniyle mecbur yapıyoruz. Dediğiniz mail olayını uygulamaya koyuyorum bugünden itibaren fakat ip konusunun bir çözümü yok gibi görünüyor. Bide gmail olayını sorayım size 120 tanesi için text sitelerini mi kullandınız pingil tarzı ? şuanda kafamdaki en büyük soru işareti nasıl kanal açmalıyım çünkü elimde nerdeyse telefon hattı kalmadı :D

---------- Post added at 15:29:21 ---------- Previous post was at 15:28:25 ----------

sağolasın hocam 5 ay aradan sonra hızlı bir giriş yapayım dedim doğal olarak indirdiler :D

geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır. benimde kanallarım kapatılmıştı. o kanallar kapanmadan önce sabit bir para kazanıyordum. nasıl olsa para geliyor diye hiç uğraşmadım. kanallarım kapandı. (telifden). umarım yeni fikirler bulursun eskisinden daha çok kazanırsın :)

Sayın emekter arkadaşlarım.Benimde bir teorim var bu konuda.Aynı olay başıma geldi 5 kanala 100 video atıp vps den.Adsenseye aynı zaman kavramı içinde bağlamıştım.Yani bunun nedeni bana göre ;

Fazla videları aynı süre zarfında uplad etmek ve bu kanalları adsenseye bağlamak olabilir.

Şimdi napıyorum ? 'a gelirsek , günde 10 kanala 50 şer video yüklüyorum.Şuanda adseye bağlamadım (ilk günlerde fazla hit almıyor zaten videolarım).Daha sonra kanallar bitince yenilerini açacağım.En son günde 5 er 5 er adsenseye bağlarım.Sorunum yok şimdilik.Sadece teorim fikirlerinizi bekliyorum.

Re: Cevap: Bütün Kanallarım Kapatılmış

Sayın emekter arkadaşlarım.Benimde bir teorim var bu konuda.Aynı olay başıma geldi 5 kanala 100 video atıp vps den.Adsenseye aynı zaman kavramı içinde bağlamıştım.Yani bunun nedeni bana göre ;

Fazla videları aynı süre zarfında uplad etmek ve bu kanalları adsenseye bağlamak olabilir.

Şimdi napıyorum ? 'a gelirsek , günde 10 kanala 50 şer video yüklüyorum.Şuanda adseye bağlamadım (ilk günlerde fazla hit almıyor zaten videolarım).Daha sonra kanallar bitince yenilerini açacağım.En son günde 5 er 5 er adsenseye bağlarım.Sorunum yok şimdilik.Sadece teorim fikirlerinizi bekliyorum.

hocam mantıklı olabilir, bunu da değerlendireceğim, teşekkürler.

Bu sabah uyandığımda adsense hesabıma girmek istediğimde telefon doğrulaması yapmam istendi, yaptım çok şükür onda bir sorun yok. Kanallarıma girmek istediğimde ise tek tek hepsinin askıya alındığını gördüm. Hadi birinde yasaklı içerik var, diğerleri neden kapandı bilemiyorum. Sizin bir fikriniz var mı? Geri açtırma imkanım var mı? İyi sabahlar..

videolarinin herhangi birinde icerigi ile alakasiz baslik aciklama etiket varmiydi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri