Bütün kanalların para kazanması kapandı para alırmıyım

bir soruda ben sorim. para kazanması kapanan kanalı silsek kazanılan para kesinleşir mi

bütün kanalları silmiştim %30luk bi kesintiyle paramı aldım.sizde silin büyük bir kesinti olsa dahi ödeme alırsınız diye düşünüyorum

bütün kanalları silmiştim %30luk bi kesintiyle paramı aldım.sizde silin büyük bir kesinti olsa dahi ödeme alırsınız diye düşünüyorum

Kanallari 1.teliften sonra yani para kazanmasi acik bir sekilde iken mi sildiniz yoksa para kazanmasi kapandiktan sonra mi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8-9 tl kesinleşir.belki şöylede oalbilir.para kazanmaya sebep olan ana kanalın kazancı kesinleşmez diğerleri kesintli olur.ama 6-7 garanti verebilirim kesinleşeceğine

Kanallari 1.teliften sonra yani para kazanmasi acik bir sekilde iken mi sildiniz yoksa para kazanmasi kapandiktan sonra mi?

para kazanmalar kapandı.teliften korkmayın.telifle kanal kanaırsa sıkıntı yok.ödenir o para.ama para kazanma giderse kötü oluyor

para kazanmalar kapandı.teliften korkmayın.telifle kanal kanaırsa sıkıntı yok.ödenir o para.ama para kazanma giderse kötü oluyor

2.telifte para jazanma kapaniyor iste hocam?

2.telifte para jazanma kapaniyor iste hocam?

hayır her zaman olmaz.ben telif yemeden para kazanmam gitti.3 telif yersen kanal kapanır genelde.o bi sıkıntı teşkil etmiyor.ama kanallarda dünya engelli videolar bulundurmak yada çok fazla şikayete mağruz kalmak para kazanmayı kapattırıyor

hayır her zaman olmaz.ben telif yemeden para kazanmam gitti.3 telif yersen kanal kapanır genelde.o bi sıkıntı teşkil etmiyor.ama kanallarda dünya engelli videolar bulundurmak yada çok fazla şikayete mağruz kalmak para kazanmayı kapattırıyor

valla benim her zaman 2 telifi bahane edip para kazanmalarımı kapattılar.kuralda 3.telifte demiyor zaten,birden çok telif hakkı ihlali diyor...

sorunlu kanalı silin diğerlerinin para kazanmasını açın.

o zaman bende yazayım önerimi :)
g+ yada telefon yöntemi ile kanalların para kazanmasını açın
para kazanma açıldıktan sonra kanalları silin..
paranın kesinleşmesi için daha iyi sonuç verir.. (her zaman uyguladığım taktik normal kesinti ile kurtulabilme ihtimaliniz çok yüksek )

valla benim her zaman 2 telifi bahane edip para kazanmalarımı kapattılar.kuralda 3.telifte demiyor zaten,birden çok telif hakkı ihlali diyor...

sorunlu kanalı silin diğerlerinin para kazanmasını açın.
ben telif yemeden para kazanmalar gitti işte.demek istediğim telifin o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum.ama şöyle bi mantık var.telif sonuçta ben mesela özgün bilindik kanalın videosunu atarım.telif atar adam.1 tane telif oldu.ama bu sırada insanlarda diğer kişiye ait olduğunu bilior videoların ve şikayeti basıyorlar.en sonunda telif olsun olmasın aşırı şikayet olunca gidiyor.ve diğer sebepte dünya engeli işte.benim saçma salak kanal yüzünden bi dünya engeli yüzüden bütün herşey bitti.yani telfin o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum ben

ben telif yemeden para kazanmalar gitti işte.demek istediğim telifin o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum.ama şöyle bi mantık var.telif sonuçta ben mesela özgün bilindik kanalın videosunu atarım.telif atar adam.1 tane telif oldu.ama bu sırada insanlarda diğer kişiye ait olduğunu bilior videoların ve şikayeti basıyorlar.en sonunda telif olsun olmasın aşırı şikayet olunca gidiyor.ve diğer sebepte dünya engeli işte.benim saçma salak kanal yüzünden bi dünya engeli yüzüden bütün herşey bitti.yani telfin o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum ben
son gelen güncellemelerden sonra bende dünya engeli yerine telifi tercih ederim :D
zaten benim kategoride telif az ama dünya engeli boldu,resmen bitirdi beni bu en son gelen kural.

Arkadaşlar önemli bir kanalım telif ihtarı yedi 2 videodan dolayı.Kanalım iyi para kazandırıyor.Kanalımı silersem kazancım gidebilir ve yüklü miktar.Kanalımı kurtarmak için karşı bildirim yolladım.Sonucunu bekliyorum.
Para kazanma kapanma olasılığıda var ve şuan kanal bu durumda sizce ne yapmalıyım.

son gelen güncellemelerden sonra bende dünya engeli yerine telifi tercih ederim :D
zaten benim kategoride telif az ama dünya engeli boldu,resmen bitirdi beni bu en son gelen kural.
Aynen telif en basit şey kanal gider yenisini aç devam :D 1 dünya engeli yüzünden 2k video siliyorum yaa :( Allah yardımcımız olsun :D

arkadaşlar kanalım 2 telif ihtarı yedi ve içinde yüklü miktarda para var para kazanma kapanmasından çok korkuyorum kapanırsa bu ayda hüsran olcak.Kanal en fazla kazandıran kanalım karşı bildirim yaptım sonucu bekliyorum ne yapmam lazım sizce
1-Risk
2-Yetin
Ya riske gir gittiği kadar götür yada bu bana yeter de sil bütün videoları

millet stolen stolen lanet olası insan neden çaldın videoyu demiyorsa aşırı dislike yoksa 1 teliften birşey olmaz :D insanlar beğenerek izliyorsa devam et

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri