Bütün kanalların para kazanması kapandı para alırmıyım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15 tl var 70 kuruş kesinleşsin yeterbütün kanalları silmiştim %30luk bi kesintiyle paramı aldım.sizde silin büyük bir kesinti olsa dahi ödeme alırsınız diye düşünüyorum
bütün kanalları silmiştim %30luk bi kesintiyle paramı aldım.sizde silin büyük bir kesinti olsa dahi ödeme alırsınız diye düşünüyorum
para kazanmalar kapandı.teliften korkmayın.telifle kanal kanaırsa sıkıntı yok.ödenir o para.ama para kazanma giderse kötü oluyorKanallari 1.teliften sonra yani para kazanmasi acik bir sekilde iken mi sildiniz yoksa para kazanmasi kapandiktan sonra mi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
para kazanmalar kapandı.teliften korkmayın.telifle kanal kanaırsa sıkıntı yok.ödenir o para.ama para kazanma giderse kötü oluyor
hayır her zaman olmaz.ben telif yemeden para kazanmam gitti.3 telif yersen kanal kapanır genelde.o bi sıkıntı teşkil etmiyor.ama kanallarda dünya engelli videolar bulundurmak yada çok fazla şikayete mağruz kalmak para kazanmayı kapattırıyor2.telifte para jazanma kapaniyor iste hocam?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayır her zaman olmaz.ben telif yemeden para kazanmam gitti.3 telif yersen kanal kapanır genelde.o bi sıkıntı teşkil etmiyor.ama kanallarda dünya engelli videolar bulundurmak yada çok fazla şikayete mağruz kalmak para kazanmayı kapattırıyor
ben telif yemeden para kazanmalar gitti işte.demek istediğim telifin o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum.ama şöyle bi mantık var.telif sonuçta ben mesela özgün bilindik kanalın videosunu atarım.telif atar adam.1 tane telif oldu.ama bu sırada insanlarda diğer kişiye ait olduğunu bilior videoların ve şikayeti basıyorlar.en sonunda telif olsun olmasın aşırı şikayet olunca gidiyor.ve diğer sebepte dünya engeli işte.benim saçma salak kanal yüzünden bi dünya engeli yüzüden bütün herşey bitti.yani telfin o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum benvalla benim her zaman 2 telifi bahane edip para kazanmalarımı kapattılar.kuralda 3.telifte demiyor zaten,birden çok telif hakkı ihlali diyor...
sorunlu kanalı silin diğerlerinin para kazanmasını açın.
son gelen güncellemelerden sonra bende dünya engeli yerine telifi tercih ederimben telif yemeden para kazanmalar gitti işte.demek istediğim telifin o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum.ama şöyle bi mantık var.telif sonuçta ben mesela özgün bilindik kanalın videosunu atarım.telif atar adam.1 tane telif oldu.ama bu sırada insanlarda diğer kişiye ait olduğunu bilior videoların ve şikayeti basıyorlar.en sonunda telif olsun olmasın aşırı şikayet olunca gidiyor.ve diğer sebepte dünya engeli işte.benim saçma salak kanal yüzünden bi dünya engeli yüzüden bütün herşey bitti.yani telfin o kadar etkili olduğunu düşünmüyorum ben

Aynen telif en basit şey kanal gider yenisini aç devamson gelen güncellemelerden sonra bende dünya engeli yerine telifi tercih ederim
zaten benim kategoride telif az ama dünya engeli boldu,resmen bitirdi beni bu en son gelen kural.
1-Riskarkadaşlar kanalım 2 telif ihtarı yedi ve içinde yüklü miktarda para var para kazanma kapanmasından çok korkuyorum kapanırsa bu ayda hüsran olcak.Kanal en fazla kazandıran kanalım karşı bildirim yaptım sonucu bekliyorum ne yapmam lazım sizce
1-Risk
2-Yetin
Ya riske gir gittiği kadar götür yada bu bana yeter de sil bütün videoları
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.