bütün kazancım gitti

• Kullanıcı kaantalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kaantalha

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
daha yeni yeni kazanmaya başlamıştım. bu ay inanılmaz bir şekilde yükseliş yaşadım. kazanç paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama zaten bir anlamı kalmadı günlük xx lira geliyordu tam herşey tıkırında derken bütün kanallarımın para kazanması gitti. 1 aydır girmediğim kanalın bile para kazanması gitmiş. yani tamamen sıfıra düştüm. size de bir kaç sorum var.

bu durumda ne yapmam lazım kanalları sileyim mi?

biriken para hesaba yatar mı?

bir daha böyle bir şeyi yaşamamak için ne yapmalıyım?

Allah kimseye yaşatmasın :D

edit: son attığım 2 videoya dünya engeli gelmiş bundan dolayı olabilir mi acaba?

son edit: Forumdaki para kazanması kapanan kanalları açma yöntemini buldum ve uyguladım kanalların hepsini geri aldım fakat para kazandıran videoların hepsi ünlem verdi. Bir çoğunda da ihtar bulunduğundan dolayı partnere taşıyamadım. Kazancım sıfıra indi ama bize durmak yaraşmaz. spama devam :D konu altına yorum yapanlara ve özelden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim. İnşallah kimse böyle bir durumla karşılaşmaz herkese bol kazançlar.

Son düzenleme:
hocam zor bende de öyle olmuştu bir kere büyük kesinti yapıyorlar ama ins senin yatar

topluluk ihtarı gelmiştir o sebepten gitmiştir bütün kanalların sil o kanalları sakata gelme bence ödemeyi alırsın kesintiler hariç 0 dan başla

alayını sil gitsin. ödeme konusuna gelince çok kesinti olacak o parayı gelmicekmiş gibi düşün

Bir daha böyle birşey yaşamamak için kanallarını çok sık takip etmen lazım, telif topluluk durumunda hemen müdahale etmen lazım.

Geçen ay için kesinleşen parayı alırsın fakat mart ayı fazla kesinti olur.

Gelen maillerde sorunlu görünen kanalı tamamen sil diğerlerini kurtarabilmek için daralll ın konusu vardı oradan deneyebilirsin.

Aynisi basima geldi hersey tikir tikir derken sahteciler yuzunden kapandi kanalim ayni kanali bidaha actn dewam ettim yine hersey yoluna grmeye basladi ck sukur

Herhangi bir kanalin mailini kontrol et. Oraya mesaj gelmistir. Şu kanalinizdan dolayi para kazanmaniz gitti diye. Iste o kanali kokten sil diger kanallari
Para kazanmasi kapanan kanallari acma yontemi var darall hocamın . Ordaki yontemi uygula kanallari bence partnere gecir bundan sonra

Geçmiş olsun alayını silme. Sorunlu kanalı sil diğerlerini ise kurtarma yöntemiyle en az 5-6 saat sonra kurtar kazancına devam et.

Gitmeden önce müdahale edecek şans yokmuydu hocam mail geliyor sonuçta 1-2 gün önceden.

Geçmiş olsun hocam..Bu durumu yamamış olan yoktur..Umudunu kaybetme Şu an çok kazananlar tam bittim dediği an hırs yapıp daha çok çalışanlardır...

En son 1 sene once yt ile ugrasmistim kazaniyodum biraz biseler, kanallarimin hepsi kapandi bi adsense saglam kaldi, yt'ye kustum, son 2-3 haftadir tekrar bulastim 1 haftam sadece arastirmaya gitti ve su anda kazancim o zmankinden en az 20 kat daha fazla, olan arada gecirdigim bos zamana oldu yilma devam et ;)

Olur öyle şeyler, kanallarını Daha sıkı kontrol et düzelir.

Para kazanmayı açabilirsen ve kesinleşmeye kadarda gitmezse paranı alırsın diye biliyorum ama son zamanlarda değiştiyse bilemem

Aynı şeyi ben de yaşadım.. Kanalları aynı gün silmiştim.. 10k paradan 400 lira kesinleşmişti.. Onu da adsense banlandığı için alamadım :D
O zamanlar bazı arkadaşlar kanalları para kazanmayı tekrar açtıktan sonra silmem gerektiğini söylemişlerdi..

Hocam kanalları sil, 10-12 saat sonra hepsini geri getir ama sorunlu olan kanalı geri getirme. Kanalların para kazanmaları düzelir kazancına devam edersin. :)

zor bi durum ilk başlarda yaklaşık 200 300 kanalın para kazanması gidince adsense ten tamamen soğudum o gün bugün adsense çalışmadım

normalde yapman gerekn bütün kanalları silmek. ama sana bi kıyak yapayım bana sat hepsini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri