- Web sitesi
- hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
daha yeni yeni kazanmaya başlamıştım. bu ay inanılmaz bir şekilde yükseliş yaşadım. kazanç paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama zaten bir anlamı kalmadı günlük xx lira geliyordu tam herşey tıkırında derken bütün kanallarımın para kazanması gitti. 1 aydır girmediğim kanalın bile para kazanması gitmiş. yani tamamen sıfıra düştüm. size de bir kaç sorum var.
bu durumda ne yapmam lazım kanalları sileyim mi?
biriken para hesaba yatar mı?
bir daha böyle bir şeyi yaşamamak için ne yapmalıyım?
Allah kimseye yaşatmasın
edit: son attığım 2 videoya dünya engeli gelmiş bundan dolayı olabilir mi acaba?
son edit: Forumdaki para kazanması kapanan kanalları açma yöntemini buldum ve uyguladım kanalların hepsini geri aldım fakat para kazandıran videoların hepsi ünlem verdi. Bir çoğunda da ihtar bulunduğundan dolayı partnere taşıyamadım. Kazancım sıfıra indi ama bize durmak yaraşmaz. spama devam
konu altına yorum yapanlara ve özelden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim. İnşallah kimse böyle bir durumla karşılaşmaz herkese bol kazançlar.
bu durumda ne yapmam lazım kanalları sileyim mi?
biriken para hesaba yatar mı?
bir daha böyle bir şeyi yaşamamak için ne yapmalıyım?
Allah kimseye yaşatmasın
edit: son attığım 2 videoya dünya engeli gelmiş bundan dolayı olabilir mi acaba?
son edit: Forumdaki para kazanması kapanan kanalları açma yöntemini buldum ve uyguladım kanalların hepsini geri aldım fakat para kazandıran videoların hepsi ünlem verdi. Bir çoğunda da ihtar bulunduğundan dolayı partnere taşıyamadım. Kazancım sıfıra indi ama bize durmak yaraşmaz. spama devam
Son düzenleme: