BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

ödeme yaptım ama sms gelmiyor. sms doğrulama yapmadan kanal oluşturamıyor muyuz

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Yeni projeler, yenilikleri mutlaka denerim, sonra en kalitelisi ile devam ederim :) Yani videoyap ile.

Yeri mi bilmiyorum hocam ama size özenmiyo değilim.. Bi arkadaşım daha var siz gibi hiç boşluk yok. Helal olsun ;)

Hocam daha önce sormuştum ama görmediniz sanırım. Kazanma Onaysız kanal hazırlıyor muydu sistem? ilk defa karşılaştım da Kanal Türü kısmında "Kazanma Onaysız" yazıyor? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hakikaten güzel bir hizmet. Siparişlerimden birinde kanal kapandı. İptal ettim anında parası iade edildi.

Hocam daha önce sormuştum ama görmediniz sanırım. Kazanma Onaysız kanal hazırlıyor muydu sistem? ilk defa karşılaştım da Kanal Türü kısmında "Kazanma Onaysız" yazıyor? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam o kazanma onaysız olayı şu ; kanalın para kazanması aılmamış yani alınca parakazanmayı siz etkinlştireceksiniz demek.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], sistem şu anda şahane.

Sapasağlam kanallar yapabiliyoruz.

Keşke bir de şu kanal adet fiyatı 5 lira gibi bir rakama çekilebilse, 100'er 100'er sipariş vererek sonra yan gelip yatabilsek:)

hocam ses hızlandırmayı ekleyemezmisiniz acaba sisteme ? en azından videoyap'da ki gibi %10 hızlandırmayı eklesenız yeter .

Merhaba hocam,

bu konuyu değerlendireceğim. Net birşey söyleyip söz vermek istemiyorum. Ünlem geç yapmasına ciddi masraf ödüyorum. Çünkü buradan atılan her videoya uyguluyor hocam.

yorum projesini sabırsızlıkla bekliyorum :)
Merhaba hocam ondan önce bitmek ğzere olan bir projem daha var sonrasında yapacağım inş. Bu yorum projesi yılın sonunu bulabilir üstadx
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Yeni projeler, yenilikleri mutlaka denerim, sonra en kalitelisi ile devam ederim :) Yani videoyap ile.

Caner hocam,
bizimle çalışmaktan mutlu olmana sevindim. inş daha çok kazanırsınız.

ödeme yaptım ama sms gelmiyor. sms doğrulama yapmadan kanal oluşturamıyor muyuz
Merhaba hocam,

Reklam almaya kapalı cep hatlarında malesef gitmiyor sms pm atarsanız manuel etkinleştireyim.

Yeri mi bilmiyorum hocam ama size özenmiyo değilim.. Bi arkadaşım daha var siz gibi hiç boşluk yok. Helal olsun ;)

Ahhah razı olsun hocam, bana göre başarı emek ve herşeye pozitif bakmayla alakalıdır. 15 mayıs kıyımı olduğunda 15 gün bıyunca günde 3 saat uykuyla alt yapımı değiştirdim. Bir çok kişinin kanallarının kapanmasıyla mağdur etmiştim. O gün bir karar almıştım, tekrardan sitemde youtube zarar vericek birşeyi yapmamaktı. Ben o günden sonra youtube serverları üzerinde editleme veya title değiştirme yerine kendi serverlarımda yapıp daha az kazanmayı göze aldım. Artık bir üyemden ciddi kazanç elde etmiyorum fakat şükür iyi kazanıyorum. Youtube ise editlemeyle uğraşmıyor al yükle yapıyor. Youtube a eğer ekstra yük çıkarmazsak bizi başının üstünde hep taşır. Bol kazançlar.

Para kazanması daha aktif edilmemiş kanalalsat da satış yapan arkadaşlar var. Bu projedeki kullanılan kanallar kazanma onaylıdır. Galiba soruyu tam anlıyamadım hocam

Hakikaten güzel bir hizmet. Siparişlerimden birinde kanal kapandı. İptal ettim anında parası iade edildi.

Teşekkür ederiz, bu sistemin amacı %100 memnun etmek üstüne kuruludur. Kişi oluşturduğu kanalı sevmediyse her zaman sistem o kanal için para kesmez. Bu proje aslında videoyapdan daha güzel bir proje fakat milettimiz çok hazırcı değil galiba kullanan sayısı viddoyapa göre çok düşük, belkide videoyap çok uzun süredir aktif olduğu için daha duyulmadığındandır.

Para kazanması daha aktif edilmemiş kanalalsat da satış yapan arkadaşlar var. Bu projedeki kullanılan kanallar kazanma onaylıdır. Galiba soruyu tam anlıyamadım hocam

Hocam dün www.buyfullchannel.com'da bir kanal oluşturdum. özellikleri aşağıdaki gibi "Kazanması Açık" olarak gözükmüyor, normalde daha önceki alımlarımda hep Kanal Türü'nün altında Kazanma Açık yazardı..
Odg0rn.jpg

Merhaba Arkadaşlar,

Kanalı satın aldıktan sonra satın aldıklarınız bölümüne düşüyor. O bölümde video ortası reklama tıklayıp kanal için video ortası reklamları imacros üstünden ayarlayabilirsiniz.

Hocam dün www.buyfullchannel.com'da bir kanal oluşturdum. özellikleri aşağıdaki gibi "Kazanması Açık" olarak gözükmüyor, normalde daha önceki alımlarımda hep Kanal Türü'nün altında Kazanma Açık yazardı..
Odg0rn.jpg

Merhaba hocam,

destekden yazabilirseniz çok sevinirim. satışa o tipde bir kanalın eklenmesine normalde sistem izin vermez. bir durumu inceleyelim hocam. yarın durumu düzeltirim kanalın para kazanmasını gerekirse ben açarım. teşekkürler.

Merhaba hocam,

destekden yazabilirseniz çok sevinirim. satışa o tipde bir kanalın eklenmesine normalde sistem izin vermez. bir durumu inceleyelim hocam. yarın durumu düzeltirim kanalın para kazanmasını gerekirse ben açarım. teşekkürler.

ilettim hocam siteden

Hocam yuklenen video sayisinda bi sıkıntı mı var?
Sattıgim kanallar boşta 2 hafta durdu nerdeyse kapanma olmadı. Video yuklenmeye baslaninca kapanmalar başladı.
Bir de diger konuda da yazdim . Sisteme satilan kanal isleyisi nasil oluyor. Kanali 29 nda sattim iki gun once para kesildi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sistemin özgünleştirme seçeneklerine özelleştirmenin de eklenmesi mümkün mü aceba?

merhaba arkadaşlar. sistemi aranızda kullananlar mutlaka vardır. kendim için değil ama okuldan bi arkadaş için kullanmayı düşünüyorum. bana kullanıp tecrübe sahibi olup nasıl bi süreç işlendiğini özet halinde anlatabilcek arkadaş mesajımı alıntılayıp biraz bahsederse sevinirim. artı ve eksi yönlerini özellikle. iyi çalışmalar.

Hocam yuklenen video sayisinda bi sıkıntı mı var?
Sattıgim kanallar boşta 2 hafta durdu nerdeyse kapanma olmadı. Video yuklenmeye baslaninca kapanmalar başladı.
Bir de diger konuda da yazdim . Sisteme satilan kanal isleyisi nasil oluyor. Kanali 29 nda sattim iki gun once para kesildi.

Merhaba hocam,

http://www.kanalalsat.com/kanalsat.php
satış sayfamızdaki OTOMATİK SATIŞLARDAKİ yazıyı aynen kopyalıyorum.

Ayrıca kanallarınızı sisteme 1.50 TL'den otomatik alıcı beklemeden satabilirsiniz. Bunun için gerekli şartlar bulunmaktadır.
1) Kanalı açtığınız anda token vermlisiniz. Bunun için kanal açıkken diğer sekmede http://www.kanalalsat.com/t.php adresini açın. oluşturduğunuz mail adresini girin. Sonraki sayfada çıkan işlemi kabul edin.
2) Eklediğiniz kanalların para kazanmaları açık olmalıdır.
3) Eklediğiniz kanalların +15 dakika üstü video atımları açık olmalıdır. Eğer kanalı sırf sisteme otomatik satmak için Onaylı Kanalı seçerseniz fakat kanal +15dk üstü video yüklemeye açık değilse sistem bu kanalın ücretini ödemez.
4) Token verilmiş kanallar excel ile satışa çıkardığınız anda sistem otomatik aynı saniyede sistem tarafından satın alacaktır. Yine 1 hafta içerisindeki satışların ödemesini alırsınız fakat normal sistemde 7 gün olurken otomatik satışda ise sistem kanalı alır ama buyfullchannel.com da kullanılması hangi tarihte olacağı belli olmaz. Kullanılmadan hiç kapanırsa yani daha buyfullchannel.com a aktarılmadan kapanmışsa o kanalın ücreti ödenmez. Sistem tarafından video yüklenirken ilk 1 haftada kapanırsa o kanalın ücretinin %30 u kesilir. Sistemin sizin kanalı ne zaman kullanacağı belli olmaz. Fakat ödemenizi ise sattığınız andan 7 gün sonra alabilirsiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sistemin özgünleştirme seçeneklerine özelleştirmenin de eklenmesi mümkün mü aceba?

Merhaba hoca,

Güzel öneri yapabilirim tabiki. kısa süre içerisinde o bölümde güncelleme yaparken ekleyeceğim inşallah. teşekkürler.

merhaba arkadaşlar. sistemi aranızda kullananlar mutlaka vardır. kendim için değil ama okuldan bi arkadaş için kullanmayı düşünüyorum. bana kullanıp tecrübe sahibi olup nasıl bi süreç işlendiğini özet halinde anlatabilcek arkadaş mesajımı alıntılayıp biraz bahsederse sevinirim. artı ve eksi yönlerini özellikle. iyi çalışmalar.

Kısacası hocam siz şu kanal(ları), playlist(leri) veya videoları çek ve yükle diyorsunuz. sistem otomatik içinde hiç kullanılmamış boş bir kanala günlük 50 şerli olarak verdiğiniz emri yüklüyor kanalınıza. sizde bunu siparişler bölümünde görüyorsunuz ve size satılacak kanalın linkinide orada görüyorsunuz. 7 gün sonunda kanalı beğenirseniz satın alıyorsunuz. beğenmezseniz veya kapanırsa vazgeçe tıklıyorsunuz. aldınız kanalı beğenmediniz 24 saat içerisinde iade et butonuna basarakda iade edebiliyorsunuz. Kısacası hocam siz satın aldığınız kanalı beğenirseniz sizden ücret kesiliyor.

Hocam gerçekten Otomatik Sisteme sattığımız kanallarda aşırı kapanma var. Bunlarda istatistiklerimize yansıyor. Hatta videoyap üstünden yazmıştım. Ama burada hem zarar ediyoruz hemde istatistiklerimiz çok yükseliyor. Ben 700 e yakın kanal sattım neredeyse bir aya yakın oldu videolar yüklendikce kapanmalar da artıyor. Arada token vermedigimiz normal satışa çıkan kanalları alanların ki sağlam.. Ayrıca görünüşe göre sisteme satılan her kanalın kapanma ihtimali yüksek.. Ya çok telifli ve topluluk getirici şeyler çalışılıyor ya da başka birşey var ama zararı bize dokunuyor. Yüzde 50 istatistigi geçersek ne olacak.. Bireysel satışların alayı kapanırsa amenna ama öyle bir durumda yok .

hocam ben deneme amacli 6 kanal siparis verdim,bu alti kanalin 2 tanesi ayni gün kapandi,kapanan kanallari tekrar siparis ettim,yine kapandi son olarak bugün 3.kez tekrarladim su ana kadar saglam,diger 4 kanal ilk günden beri saglam,kullanimi gayet basit.yapmaniz gereken tek sey youtube de gezip hosunuza giden kanalin linkini sisteme girmek.iki ayri kanaldaki ayni videolari sistemdeki tek kanaliniza yükletebilirsiniz.burada unutmamamiz gereken sey,hangi bot olursa olsun bir kanala token verdiginizde yt nin gözünde potansiyel spamci olursunuz,kisacasi manuel yüklenen bir kanal gibi olmuyor.buna karsilikta bir gecede 20 güzel ama riskli kanal acabilirsiniz.eger kisa bir sürede kapanma yasarsam buraya yazarim.

Kullanmasını bilene bulunmaz bir nimet bu sistem, yakın zamanda yüklü bir döngüyle gireceğim inş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri