BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

abi çok güzelde koydğumuz kanal kapanıyor

kapanınca senden para mı kesiyor, yine sipariş ver :)

---------- Spam Engelliyici 06:37 ---------- Önceki Mesaj 06:36 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Çok fazla Kazanma Onaysız gmail veriyor, siparişlerde. Geri de alamıyoruz, boşa kota doluyor hocam, sistem kazanma onaysız gmailler almış sanırım.

hocam ben deneme amacli 6 kanal siparis verdim,bu alti kanalin 2 tanesi ayni gün kapandi,kapanan kanallari tekrar siparis ettim,yine kapandi son olarak bugün 3.kez tekrarladim su ana kadar saglam,diger 4 kanal ilk günden beri saglam,kullanimi gayet basit.yapmaniz gereken tek sey youtube de gezip hosunuza giden kanalin linkini sisteme girmek.iki ayri kanaldaki ayni videolari sistemdeki tek kanaliniza yükletebilirsiniz.burada unutmamamiz gereken sey,hangi bot olursa olsun bir kanala token verdiginizde yt nin gözünde potansiyel spamci olursunuz,kisacasi manuel yüklenen bir kanal gibi olmuyor.buna karsilikta bir gecede 20 güzel ama riskli kanal acabilirsiniz.eger kisa bir sürede kapanma yasarsam buraya yazarim.

Merhaba hocam, kanalları sistem açmıyor. Bu nedenle satıcıların kanal kalitesini bilmek imkansız. Yinede kapanan hiç bir kanal sizden ücret almaz. Zaman kaybı yaşatmamak adınada tek tuşla tekrar aynı işlemi yaptırabilirsiniz. Teşekkürler & Bol kazançlar.

Hocam gerçekten Otomatik Sisteme sattığımız kanallarda aşırı kapanma var. Bunlarda istatistiklerimize yansıyor. Hatta videoyap üstünden yazmıştım. Ama burada hem zarar ediyoruz hemde istatistiklerimiz çok yükseliyor. Ben 700 e yakın kanal sattım neredeyse bir aya yakın oldu videolar yüklendikce kapanmalar da artıyor. Arada token vermedigimiz normal satışa çıkan kanalları alanların ki sağlam.. Ayrıca görünüşe göre sisteme satılan her kanalın kapanma ihtimali yüksek.. Ya çok telifli ve topluluk getirici şeyler çalışılıyor ya da başka birşey var ama zararı bize dokunuyor. Yüzde 50 istatistigi geçersek ne olacak.. Bireysel satışların alayı kapanırsa amenna ama öyle bir durumda yok .

Merhaba batuhan hocam,

100 kanal ekleyipde 100'üde açık olan var. 100 kanal ekleyipde 100'de kapanan var. 3 günde 500 kanal satışı yapman ve bunları programla açman senin yakalanmana sebebiyet veriyorda olabilir. Belkide sadece yükleme yapıldıkça kapanıyorda olabilir. Sistem günde onlarca otomatik kanal satıyor hocam. Kapanma oranı %13 seyirlerinde ilerliyor. Tabiki bu kanallar full spam. Kimi kanal satıcıları %0 kapanmada kimileri %100 de. Ama sistem 15 gün önce eklediğimiz özellikle birlikte %50 ve üstüne çıkınca artık o kişiden yeni kanal satışı yapmasına izin verdirmiyor. Düşünki hocam ben kanal başı 1.5 tl ödüyorum. Diğer tarafta her sattığım kanaldan 7 tl alıyorum. Bunun 2.5 tl si yükleme masrafı dersek. ben her siparişde 3 kanal kapanması yaşanırsa demekki zarar ediyorum ve mantıklı iş demek değildir. Ama çok şükür iyi kazanıyorum ki normal olarak devam ediyorum.

Kullanmasını bilene bulunmaz bir nimet bu sistem, yakın zamanda yüklü bir döngüyle gireceğim inş.

Teşekkürler caner hocam. Bol kazançlar

abi çok güzelde koydğumuz kanal kapanıyor

Merhaba hocam, kanal satıcısımısınız? Satıcısysanız hocam 1 günde yüzlerce değilde daha az kanal açıp satmayı deneyiniz. yüzlerce kanal yakalanmaya teşvik olayını arttırıyor. Eğer alcısıysanız lüten desteğinden yazın inceleyelim. Afaki bir kapanma olmaması gerekir. kapansada tekrar tuşuna basıp otomatik olarak yaptırırsınız işlemleri.

kapanınca senden para mı kesiyor, yine sipariş ver :)

---------- Spam Engelliyici 06:37 ---------- Önceki Mesaj 06:36 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Çok fazla Kazanma Onaysız gmail veriyor, siparişlerde. Geri de alamıyoruz, boşa kota doluyor hocam, sistem kazanma onaysız gmailler almış sanırım.

Merhaba caner hocam,

evet yeni satışlarda o durumu düzelttim. Artık sadece kanal eklemesi yapılırken para kazanmasınıda açıp ekliyecekler. Fakat eldeki stokdaki kanallarda para kazanması aktif olmayan şekilde kanallar gelebilir. İçine girip para kazanmayı aç demek gerekiyor. Bol kazançlar

Merhaba hocam, kanalları sistem açmıyor. Bu nedenle satıcıların kanal kalitesini bilmek imkansız. Yinede kapanan hiç bir kanal sizden ücret almaz. Zaman kaybı yaşatmamak adınada tek tuşla tekrar aynı işlemi yaptırabilirsiniz. Teşekkürler & Bol kazançlar.

Merhaba batuhan hocam,

100 kanal ekleyipde 100'üde açık olan var. 100 kanal ekleyipde 100'de kapanan var. 3 günde 500 kanal satışı yapman ve bunları programla açman senin yakalanmana sebebiyet veriyorda olabilir. Belkide sadece yükleme yapıldıkça kapanıyorda olabilir. Sistem günde onlarca otomatik kanal satıyor hocam. Kapanma oranı %13 seyirlerinde ilerliyor. Tabiki bu kanallar full spam. Kimi kanal satıcıları %0 kapanmada kimileri %100 de. Ama sistem 15 gün önce eklediğimiz özellikle birlikte %50 ve üstüne çıkınca artık o kişiden yeni kanal satışı yapmasına izin verdirmiyor. Düşünki hocam ben kanal başı 1.5 tl ödüyorum. Diğer tarafta her sattığım kanaldan 7 tl alıyorum. Bunun 2.5 tl si yükleme masrafı dersek. ben her siparişde 3 kanal kapanması yaşanırsa demekki zarar ediyorum ve mantıklı iş demek değildir. Ama çok şükür iyi kazanıyorum ki normal olarak devam ediyorum.

Teşekkürler caner hocam. Bol kazançlar

Merhaba hocam, kanal satıcısımısınız? Satıcısysanız hocam 1 günde yüzlerce değilde daha az kanal açıp satmayı deneyiniz. yüzlerce kanal yakalanmaya teşvik olayını arttırıyor. Eğer alcısıysanız lüten desteğinden yazın inceleyelim. Afaki bir kapanma olmaması gerekir. kapansada tekrar tuşuna basıp otomatik olarak yaptırırsınız işlemleri.

Merhaba caner hocam,

evet yeni satışlarda o durumu düzelttim. Artık sadece kanal eklemesi yapılırken para kazanmasınıda açıp ekliyecekler. Fakat eldeki stokdaki kanallarda para kazanması aktif olmayan şekilde kanallar gelebilir. İçine girip para kazanmayı aç demek gerekiyor. Bol kazançlar

kanal satıcısıyımda hocam sizin sitemde 14 liram vardı ne zamandır 3 kere sipariş verdim hepsinde kapandı galiba şimdi verdim sağlam :)

kanal satıcısıyımda hocam sizin sitemde 14 liram vardı ne zamandır 3 kere sipariş verdim hepsinde kapandı galiba şimdi verdim sağlam :)

Bizim sistem kişinin çerez silip silmeden kanal açtığını maelesef göremiyor. Ama geçemlerde sadece bir tespit edim dedim aktif ettim. %90 nı çerezi silmeden token veriyor satışa alıyor. Yani normalde satıcının umrunda değil bu durum. Yakında çerezi silmedin diye uyarıyı ekranlarına basıcam;) Buda sipariş veren kişinin kanalı kullandığı kanal satıcısınınkalitesiyle alakalıdır. Yani 1 ayda 5 defadan fazla para yatırmış aynı üyeler mevcut buyfullchannel.com içerisinde. Biz elimizden geldiğince bunu daha kontrol altında tutmaya çalışıyorum.

Bizim sistem kişinin çerez silip silmeden kanal açtığını maelesef göremiyor. Ama geçemlerde sadece bir tespit edim dedim aktif ettim. %90 nı çerezi silmeden token veriyor satışa alıyor. Yani normalde satıcının umrunda değil bu durum. Yakında çerezi silmedin diye uyarıyı ekranlarına basıcam;) Buda sipariş veren kişinin kanalı kullandığı kanal satıcısınınkalitesiyle alakalıdır. Yani 1 ayda 5 defadan fazla para yatırmış aynı üyeler mevcut buyfullchannel.com içerisinde. Biz elimizden geldiğince bunu daha kontrol altında tutmaya çalışıyorum.

Her kanal acisimda cerezleri temizliyorum. Tokeni almadan once bir kez daha mı temizlemek gerekiyor hocam. Eger oyleyse bunu bilmiyordum :)

Her kanal acisimda cerezleri temizliyorum. Tokeni almadan once bir kez daha mı temizlemek gerekiyor hocam. Eger oyleyse bunu bilmiyordum :)

Merhaba hocam,

token alacağınız zamanda aynı tarayıcıda farklı sekmede sonucta kanal girili olması şart. eğer açtıgınız anda token vermiyorsanız hocam hem zahmetli hemde çerezi sonradan silmemiş oluyorsunuz ve sıkıntı cıkabilir. bana göre hocam kanalı açar açmaz tokenı vermeniz en iyisi olucaktır.

Merhaba hocam,

token alacağınız zamanda aynı tarayıcıda farklı sekmede sonucta kanal girili olması şart. eğer açtıgınız anda token vermiyorsanız hocam hem zahmetli hemde çerezi sonradan silmemiş oluyorsunuz ve sıkıntı cıkabilir. bana göre hocam kanalı açar açmaz tokenı vermeniz en iyisi olucaktır.
Açtığım anda veriyorum hocam. Kapanma olayını çozemedim. Kanal bosken bi sıkıntı olmuyor. 2 hafta bos durdu kapanmadi ama yükleme yapilmaya baslaninca kapanmalar da başlıyor .

Hocam ben şimdi sisteme bir kanal emri verdim tabi bunlar dünya engeli videolar.. Fakat kanala emir verirken engel geçmeyle alakalı hiçbirşey yok.. Hiçbir işlem yapılmadığında tüm videolar eşleşene düşüyor kendim daha önce deneme kanalıma atmıştım videoları.. En çokta ses eşleşenine takılıyor yüzde 10-15 az geliyor. Bunlarla ilgili sisteminiz herhangi bir işlem yapıyormu?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal kalmamış sipariş veremiyoruz malesef

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal kalmamış sipariş veremiyoruz malesef

1 aydır stoğun bittiğini görmemiştim :) Yarın Otomatik Kanal Satışı yapmış arkadaşlara kanal ekleme stoğunun açıldıgını mail atacağım sabahtan. Gün içerisinde stok sıkıntısı kalmayacağını ümit ediyorum. Teşekkürler batuhan hocam.

1 aydır stoğun bittiğini görmemiştim :) Yarın Otomatik Kanal Satışı yapmış arkadaşlara kanal ekleme stoğunun açıldıgını mail atacağım sabahtan. Gün içerisinde stok sıkıntısı kalmayacağını ümit ediyorum. Teşekkürler batuhan hocam.
Hocam sen buyfullchannel yüklemelerine iyi bir ayar yapmalısın dünya engelini ses eşleşenini gececek sekilde.. Böyle giderse kanal hiç kalmayacak ben bile iki kanal dolduracam diye 4-5 kanalı pert ettim daha kanalın birini ancak doldurdum..

Hocam sen buyfullchannel yüklemelerine iyi bir ayar yapmalısın dünya engelini ses eşleşenini gececek sekilde.. Böyle giderse kanal hiç kalmayacak ben bile iki kanal dolduracam diye 4-5 kanalı pert ettim daha kanalın birini ancak doldurdum..

Merak etme batuhan hocam;) zarar etceğim projeyi aktif bırakmam. Hı sen zarar verdiriyorsundur telifli kategori çalışarak ama ortalamaya bakıyorum kişisel bakmıyorum. Ama videoyapa bugün yarın eşleşen geçmeyi aktif edicem özellik olarak buradada seçenek olarak sunucam. Bu projem geleceğin videoyapı gibi oldu. Sen 700 e yakınsadece kanal sattın hepsi tükenmiş;) Daha uluslararasına duyurmadım, biraz daha eşleşen geçmeye yönelik alt yapıyı geliştireyim duyurcam yakında:) bol kazançlar

Merak etme batuhan hocam;) zarar etceğim projeyi aktif bırakmam. Hı sen zarar verdiriyorsundur telifli kategori çalışarak ama ortalamaya bakıyorum kişisel bakmıyorum. Ama videoyapa bugün yarın eşleşen geçmeyi aktif edicem özellik olarak buradada seçenek olarak sunucam. Bu projem geleceğin videoyapı gibi oldu. Sen 700 e yakınsadece kanal sattın hepsi tükenmiş;) Daha uluslararasına duyurmadım, biraz daha eşleşen geçmeye yönelik alt yapıyı geliştireyim duyurcam yakında:) bol kazançlar
Bende bilerek uyardım hocam zaten.. :) Kapanan kanallar sonra bize yansıyor önlemini al artık.. Sen düzeltene kadar disney çalışacam :) Videoyapa da zaten isteklerimizi belirttik artık sen bilirsin.. Hocam keşke uluslararası çalış bizede ekmek kapısı olur orası ama 3cx çökerse yeni sistemi de sen bulursun artık.. şu 3cx te olmasa yandık.. Sırf mail işi için ayrı internet hattı ve bilgisayar aldım.. Her zaman sistem kanal alsa mahalledeki kadınları örgütleyeceğim ek iş olarak yapmak isteyen çok :) Ama şu an sisteme kanal satışı riskli istatistikler öyle diyor.. Baksana disney attım kanallar pert oldu :)

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birazda şansımı burada denemeye karar verdim üye oldum fakat sms doğrulaması gelmedi. destek kısmından yazdım.

selamlar.

Aktif kullandığım bir sistem, ancak sistemde mail kalmadı.

Mailleri yenilerseniz sevinirim.

ben bir türlü oturtamadım 2 aydır 2kanal aktif olmadı %98 oranında 7 gün dolmadan kanallar kapanıyor katagori olarak risksiz videolar atıyorum bu konuda bana yardımcı olabilcek biri var mı?

Sistemi denemek için bir kaç kanal satışı yaptım fakat kanal eklendikten sonra sipariş verilirse hemen o yüklemeye başlıyormu? Çünkü token verdiğimiz zaman hemen yüklemeye başlaması kanalların kapanmasını hızlandırıyor,botta bi 24 saat bekliyorduk token verdikten sonra. Bunun sistemi farklımı hocam ? Yani tokenden Kapanmaması için farklı bir tedbir mi alınıyor bu sistemde? @Web_Scripti

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam ne zaman stok gelir ? kanalalsat ile token verip mail satmaya çalışıyorum sistem alıyor ve buyfullde stok yok bi el atarmısın sorunmu var sistemde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri