BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

Web_Scripti hocam kanallari iade etme veya veya satin alma calismiyor .. Ayrica su kanalda 20 video zorunlulugunu kaldirirmsiin demistim bir kac kere ama onada hic bir sey yapmadin..

Arkadaşlar 3-4 gün öceki youtube kanal kontrol mekanizmasının değişikliğini şimdi aktif ettim. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz kusura bakmayınız

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam kanal kapandıktan sonra siparişi tekrar et dediğimizde sonra deneyin çıkıyor. bu konu gözünden kaçmış olabilir.

selamlar.

Kanal yapabilen var mı? Ben de sürekli 20 videodan fazla olmalıdır yazıyor fakat karşı kanalda 100lerce video var.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam buyfullchannel'dan 10tl kredi yükledim ama kanalın adresini yazdığımda baya bi video var en az 20 adet video olması gerekiyor yazıyor bunu nasıl çözebilirim ?

@Web_Scripti hocam kanallarım sekmesinde bir düzenlemeye gidebilir misin? Kanal sayısı arttıkça bu sayfanın kullanılabilirliği azalıyor.

Örneğin 200 kanal varsa 180. kanalın istatistik butonuna bastığımda, istatistikleri görmek için en üste çıkıyorum. 179. kanala bakmak istediğimde tekrar aşağı inip yukarı çıkmam gerekiyor.

+ Kapanmış kanallar o listeyi gereksiz uzatıyor. Kapanan kanallar otomatik olarak 'kapanan kanallar' kısmına eklense, biz istersek kapanan kanalları listelesek olur mu?

Teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 kanal siparişi verdim , yarın teslim alacağımı gösteriyor . Fakat 1 kanalıma 300 video talimatı verirken hala 40 da en son 4 gün önce video atılmış sebebi nedir ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam buyfullchanneldeki kredilerimi kanalalsat.coma aktarmanizi istiyorum..

---------- Spam Engelliyici 11:56 ---------- Önceki Mesaj 11:55 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam buyfullchanneldeki kredilerimi kanalalsat.coma aktarmanizi istiyorum..

Aramızda bu sistemi deneyen arkadaşlar nasıl memnun kaldılar mı? Kanalların hitlenme durumu nasıl biraz paylaşır mısınız? İster konu üzerinden isterseniz PM ile de gönderebilirsiniz.

bu sisteme toplu kanal satan arkadaslar varsa bi sorum olucak bu kanallar normal +15 onaylı kanallarmı yoksa video yap için tokende almanız gerekiyormu sisteme satarken kanalı

bu sisteme toplu kanal satan arkadaslar varsa bi sorum olucak bu kanallar normal +15 onaylı kanallarmı yoksa video yap için tokende almanız gerekiyormu sisteme satarken kanalı

token almanıza gerek yok ama 200 kanal satışından sonra token alıp kanalı 2 tl den sisteme direk satabilirsiniz

token almanıza gerek yok ama 200 kanal satışından sonra token alıp kanalı 2 tl den sisteme direk satabilirsiniz

hocam şimdi ben yeni ilk kez buraya kanal satıcak biriyim diyelim önce normal kişilere kendi 200 kanalımı satıcam kendimi ispat edicem sonra
sisteme kanal satmak için kanalı hem açıcam hem onaylıcam hemde token alıcam her kanala sonra bunu 2 liraya satıcam bölemi oluyor:D dogrumu anlamısım

hocam şimdi ben yeni ilk kez buraya kanal satıcak biriyim diyelim önce normal kişilere kendi 200 kanalımı satıcam kendimi ispat edicem sonra
sisteme kanal satmak için kanalı hem açıcam hem onaylıcam hemde token alıcam her kanala sonra bunu 2 liraya satıcam bölemi oluyor:D dogrumu anlamısım

hocam zaten direk onaylı kanal satabiliyosunuz ama alıcı beklemek istemiyosanız onaylı kanallarınıza token alıp direk sistem 2 tl den çekiyo kanalınızı ama onda da 500 kanal limiti var :)

Bu sistem hala çalışıyor mu? Kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

sistemde 500 kanal varsa satılana kadar çekmiyo kanalları birisi kanal aldığında 499 oluyo direk çekiyo kanalınızı o zaman

Peki bir soruda ben sorayım genelde haftada kaç kanal tüketiyor buyfun sistemi yada şöyle diyim genelde kanal sıkıntısı çekiyormusunuz o sistemde kanal yetişmediği oluyormu o sisteme kanal sağlayan satıcı sayınız yetersiz kalıyormu buyfun sistemine

Ben satıcı olarak oraya yönelmek istesem ne denli yolumu bulurum harcadığım vakte değermi ona bakıyorumda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri