BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

Peki bir soruda ben sorayım genelde haftada kaç kanal tüketiyor buyfun sistemi yada şöyle diyim genelde kanal sıkıntısı çekiyormusunuz o sistemde kanal yetişmediği oluyormu o sisteme kanal sağlayan satıcı sayınız yetersiz kalıyormu buyfun sistemine

Ben satıcı olarak oraya yönelmek istesem ne denli yolumu bulurum harcadığım vakte değermi ona bakıyorumda

ben tokenli kanalı sisteme satmıştım şuanda 200 kanal sınırı geldiği için pek bi fikrim yok tokenli kanal satarsanız harcadığınız vakte değer

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 126 videolu kanalı kopyalama emrini verdim 2 video kopyaladı, ve almaktan vazgeç diyince de uyarı veriyor. bu konuda yardımcı olurmusunuz

---------- Spam Engelliyici 06:36 ---------- Önceki Mesaj 06:19 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 126 videolu kanalı kopyalama emrini verdim 2 video kopyaladı, ve almaktan vazgeç diyince de uyarı veriyor. bu konuda yardımcı olurmusunuz

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 126 videolu kanalı kopyalama emrini verdim 2 video kopyaladı, ve almaktan vazgeç diyince de uyarı veriyor. bu konuda yardımcı olurmusunuz

---------- Spam Engelliyici 06:36 ---------- Önceki Mesaj 06:19 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 126 videolu kanalı kopyalama emrini verdim 2 video kopyaladı, ve almaktan vazgeç diyince de uyarı veriyor. bu konuda yardımcı olurmusunuz

Galiba 216 yerine 126 yazdınız.

216 videonun neden 2 tanesi yüklenmiş olayına gelince, 214 tane videonuzda :
Bu video gizli veya telif haklarına sahip olduğu için yüklenemedi.
Youtube sildirme sebebi : This video contains content from Jukin Media. It is restricted from playback on certain sites.

Vazgeç dediğinizdeki Uyarı nedir?

Son düzenleme:
Galiba 216 yerine 126 yazdınız.

216 videonun neden 2 tanesi yüklenmiş olayına gelince, 214 tane videonuzda :
Bu video gizli veya telif haklarına sahip olduğu için yüklenemedi.
Youtube sildirme sebebi : This video contains content from Jukin Media. It is restricted from playback on certain sites.

Vazgeç dediğinizdeki Uyarı nedir?

hayır kopyaladığım kanalda toplamda 216 video var isterseniz panelimden girip bakabilirsiniz. 126 değil.
anladım vazgeç dediğim de şöyle bir uyarı veriyor. Zaten bir kanalı öyle aldım tüm hepsi 3 taraf eşleşeni ve dünya engeline takılmış kısacası boş kanalı satın aldım öyle duruyor hiçbirşey yapamadım onuda iade edemedim.

Malesef iade yapamazsınız.
Kalan İade Hakkınız: -2
Vazgeçilen Kanal: 58
Vazgeçme Hakkınız: 56 (Yüklenen Kredi/7 TL * 2 HAK)
Yatırdığınız her 7 TL ücretiniz 2 vazgeçme hakkı vermektedir. Kapanan Kanal İade Kredi Hakkınızı Götürmez.

Son düzenleme:
hayır kopyaladığım kanalda toplamda 216 video var isterseniz panelimden girip bakabilirsiniz. 126 değil.
anladım vazgeç dediğim de şöyle bir uyarı veriyor. Zaten bir kanalı öyle aldım tüm hepsi 3 taraf eşleşeni ve dünya engeline takılmış kısacası boş kanalı satın aldım öyle duruyor hiçbirşey yapamadım onuda iade edemedim.

Malesef iade yapamazsınız.
Kalan İade Hakkınız: -2
Vazgeçilen Kanal: 58
Vazgeçme Hakkınız: 56 (Yüklenen Kredi/7 TL * 2 HAK)
Yatırdığınız her 7 TL ücretiniz 2 vazgeçme hakkı vermektedir. Kapanan Kanal İade Kredi Hakkınızı Götürmez.

Ben zaten 216 demiştim hocam siz üstteki mesajda 126 demiştiniz ben hatanızı düzelttim. Ve neden dolayı kopyalanmadığını yazdım.

Gelin bir hesap çıkaralım.

Bana toplam 190 TL para ödemişsiniz.

1) 107 tane kanal yapmışsınız şuana kadar. Ben kanal satıcılarına kanal başına 2 tl ödüyorum. Yani 214 tl sadece ben kanal satıcılarına para ödemişim.

3) Bunun 44 tanesini almışsınız sonra iade etmişsiniz.

4) 14 defasını ise hiç bakmadan vazgeçmişsiniz.

5) Bunun 8 tanesi hala siparişerinizde.

6) Bunun 15 tane kanalını ise almışsınız.

7) Bu sipariş verdiğiniz kanalların 26 tanesi ise kapanmış. Bunda suçunuz yok zaten size sistem haklarınızdan birşey götürmemiş.

Peki hocam bir düşünün 214 TL ben sadece sizin kanallarınız için ücret ödemişim. Bana 190 TL yatırmışsınız. 24 TL ben zarar etmişim. Birde onca kanalına yükleme yapmışım. Habire beğenmeyip vazgeçersen vazgeçme hakkının kalmaması normaldir.

Buyfullchannel.com sonuçta telifli videoları yüklemez. Çektiğin kanalda resmi contenti savunulan kanal olduğu için üstteki gibi doğal olarak istediğiniz videoları tam olarak yüklememiş. Fakat bu benim suçum değil. Youtube api indirtmiyor videoları, Onlarca defa kanal yapan birisisin yani 1 tane kanal için bilmiş olman gerekirdi artık.

Yani eğer ben zarardayım diye düşünüyorsan asıl beni enayi yerine koyup bana her türlü zararı sen vermişsin. zaten bu tür zarar veren 20-25 kullanıcım yüzünden kanal başı fiyat 7 tlden 10 tl ye çekildi.

Niye 44 tane kanalı satın al demişsin, sonra gidip vazgeçmişsin. Demekki ya telifli videolarla uğraşıyorsun yada canın sıkılıyor da yapıyorsun. Yada bana gıcığın var. Çünkü bana gıcığın olmasa bana açılan tek şikayet konusu senin tarafından açılmazdı. Bakınız : http://www.ytpara.com/sikayetim-var/75711-buyfullchannel-com-sistemin-bozuklugu.html

Sen daha yeni açtın bu şikayeti. Dünya kadar zararın var birde iade istiyorsun. Yanlış anlama ama kul hakkı sınırını çoktan aştın. Haklı olduğun tek yer var. Yüklemeyecekse sistem telif haklı videoları ben ne yapayım olayı. İşte sırf bunun için 10 TL için ben 2 defa vazgeçme, 1 defa kanal satın alma hakkı veriyorum. Bu nedenle 2 defa vazgçemeden birine buna sayabilirsin. Fakat sayma gibi anlayışın yok çünkü sende hak hukuk anlayışı yok.

Ben zaten 216 demiştim hocam siz üstteki mesajda 126 demiştiniz ben hatanızı düzelttim. Ve neden dolayı kopyalanmadığını yazdım.

Gelin bir hesap çıkaralım.

Bana toplam 190 TL para ödemişsiniz.

1) 107 tane kanal yapmışsınız şuana kadar. Ben kanal satıcılarına kanal başına 2 tl ödüyorum. Yani 214 tl sadece ben kanal satıcılarına para ödemişim.

3) Bunun 44 tanesini almışsınız sonra iade etmişsiniz.

4) 14 defasını ise hiç bakmadan vazgeçmişsiniz.

5) Bunun 8 tanesi hala siparişerinizde.

6) Bunun 15 tane kanalını ise almışsınız.

7) Bu sipariş verdiğiniz kanalların 26 tanesi ise kapanmış. Bunda suçunuz yok zaten size sistem haklarınızdan birşey götürmemiş.

Peki hocam bir düşünün 214 TL ben sadece sizin kanallarınız için ücret ödemişim. Bana 190 TL yatırmışsınız. 24 TL ben zarar etmişim. Birde onca kanalına yükleme yapmışım. Habire beğenmeyip vazgeçersen vazgeçme hakkının kalmaması normaldir.

Buyfullchannel.com sonuçta telifli videoları yüklemez. Çektiğin kanalda resmi contenti savunulan kanal olduğu için üstteki gibi doğal olarak istediğiniz videoları tam olarak yüklememiş. Fakat bu benim suçum değil. Youtube api indirtmiyor videoları, Onlarca defa kanal yapan birisisin yani 1 tane kanal için bilmiş olman gerekirdi artık.

Yani eğer ben zarardayım diye düşünüyorsan asıl beni enayi yerine koyup bana her türlü zararı sen vermişsin. zaten bu tür zarar veren 20-25 kullanıcım yüzünden kanal başı fiyat 7 tlden 10 tl ye çekildi.

Niye 44 tane kanalı satın al demişsin, sonra gidip vazgeçmişsin. Demekki ya telifli videolarla uğraşıyorsun yada canın sıkılıyor da yapıyorsun. Yada bana gıcığın var. Çünkü bana gıcığın olmasa bana açılan tek şikayet konusu senin tarafından açılmazdı. Bakınız : http://www.ytpara.com/sikayetim-var/75711-buyfullchannel-com-sistemin-bozuklugu.html

Sen daha yeni açtın bu şikayeti. Dünya kadar zararın var birde iade istiyorsun. Yanlış anlama ama kul hakkı sınırını çoktan aştın. Haklı olduğun tek yer var. Yüklemeyecekse sistem telif haklı videoları ben ne yapayım olayı. İşte sırf bunun için 10 TL için ben 2 defa vazgeçme, 1 defa kanal satın alma hakkı veriyorum. Bu nedenle 2 defa vazgçemeden birine buna sayabilirsin. Fakat sayma gibi anlayışın yok çünkü sende hak hukuk anlayışı yok.

bak kardeşim bundan çok önceler sistem canavar gibi işliyordu fakat şikayet konusundaki zamanlarda gerçekten sıkıntı vardı ve ben verdiğim siparişler 1 hafta bekleyeyim 0 video yükleniyordu madem sistem çalışmıyor paramın iadesini istemek hak yemekse oke hakkını yedim.

Daha sonrasında satın aldıktan sonra vaz geçme gibi bir hakkım varsa bunu kullandıysam bu benim suçum değil senin suçun tamam bundada hak yedim.

telifli videoları ben nasıl anlayabileceğim ? okadar uzman olsam kanal kopyalamam. 2 video yükleyip yüklemeyeceğini bilemezdim iade etmek için sordum olmuyorsa canın sağolsun. Hakkını gine yedim. fakat ben şikayet konusunu açmam sana bukadar koyduysa sistemine iyi göz gezdirmeliydin ilgilenmeliydin. soru destek ve benim şikayetim geldikten sonra sistem düzeldi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Mevcut kredilerimi kanalalsat.com hesabıma aktarmanızı istiyorum. Buyfullchannel.com dan mesaj gönderdim.

e) Sistemden memnun kalmadınız ve sistemde krediniz var. Bu kredinizi geri iade edemeyiz. Fakat kanalalsat.com veya videoyap.com hesabınıza aktarabiliriz.

hocam kredilerimi kanalalsat.com hesabıma aktarmanızı istiyorum lütfen gerekli bilgileri vermem için yol gösterin..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam buyfullchannel.com'da sipariş verdiğim kanallara 3 gündür yükleme yapılmıyor. sistemde bir sıkıntı var mı acaba?

Peki bir soruda ben sorayım genelde haftada kaç kanal tüketiyor buyfun sistemi yada şöyle diyim genelde kanal sıkıntısı çekiyormusunuz o sistemde kanal yetişmediği oluyormu o sisteme kanal sağlayan satıcı sayınız yetersiz kalıyormu buyfun sistemine

Ben satıcı olarak oraya yönelmek istesem ne denli yolumu bulurum harcadığım vakte değermi ona bakıyorumda

Butun gun bunu arastirdim yakma kendini 2 lira icin degmez solemedi deme kanka konudan son 10 sayfayi oku hatta 20 sayfayi anlicaksin millet zamaninda bir kanali partnere sokar eslesen dunya engeli unlem falan filan veriyormu die deneme kanali yapardiya aynen oyle bi hale gelmis yazik gunah emeklerine bende burayi dusunuyordum ama kanal saticilarini koruyan bisey yok sistemde adam eslesenli dunya engelli riskli kategorileri aticak sonra 2 gun yt spamdan kanali kapaticak sen 1.3 liraya kanal satmis olucan hemde tokenli falan arti buda yetmicek parayida pesin degil 1 hafta sonra alican sozde musteri arama derdin olmadan is yapiyorsun ama giren cikan sana bana 7liradan 10 liraya cikicakmis veya cikmis fiyatlar ama hazir kanali sisteme koyan kisiye 50 kurus zam yapilmis mantik olarak sisteme kanal satmak mantikli gozuksede bu isin yapilmasi gereken sey kanallari alip 1 hafta bekletip ondan sonra musteriye video atmaktir acik kanalda sorun varsa gene kessinler kanalin parasini ama millete kendi emegini deneme tahtasi yaptirma

selam efe hocam

b.f.c. yine kanal yaptım 2 sini aldım 2 si yarın teslim olacak aldıklarımdan 1 tanesi tamam ama diğeri boş kanal hiç video yuklenmemis arada oluyordu oyle sıkntı etmiyordum iade ediyordum ama şimdikini iade edemedim iade hakkım dolmuş.

şimdi hocam ben boyle bir uygulama oldugunu bilmiyordum gormedım hiçbiryerde o yuzden aslında sistem hoşuma gitti bi 70 lira atayım 10 kanal deniyim dedim olursa devam ederim oluyo ile olmuyo arasında kaldım, 10 lira oldu sıkntı değil rakam sistem otursa bence az bile ama ne zaman iade hakkım doldu yazısını gordum bence bu biraz olmamıs ytpara.com tekrar okudum acaba benmi gormedım diye orda da belirtmemişsiniz işinize karışmak gibi olmasın bence gunceleyin yani sayfayı birde iade hakkı olayında belirtin bence... ben sahsen kanalı iade etmek istiyorum

UCZB1_GkGJRjo7ursAORxB_Q

bu kanalın iadesini talep ediyorum.. telifli kategori felan olur ki bence yine iade almalısnız cunku bizlere cazip gelen bu zaten ama bu verdğim linkte hic video atılmamış boş kanal kimsede 10 lira vermek istemez:)
bari abone izlenim oalydı quize sokardık:) kafanı şişirimiyim hocam bu verdiğim link bomboş kanal iade ediceğinize eminimde benim derdim ilerleyen zamanlar.. bu haliyle duşe kalka bi şekilde kanla yapiyorum ordanda evet cogunu iade ediyorum ama bu normal daha oncede bos kanal iade ettim bidaha cekeriz dedim gecitm ama iade hakkı gibi durum varsa o zaman cazibesi kalmaz bence hocam?? siz ne dersiniz sistemi bir tek benmi kullanıyorum acaba:) iyi gunler hocam kolay gelisn...

Son düzenleme:
hocam tokenli kanal alıyorum videoyapta tokensiz diyor :(

hocam tokenli kanal alıyorum videoyapta tokensiz diyor :(

ben de 1 kanal da olmuştu bu ama 50 kanalda 1 kere oldu,ben de kullanmadım mecbur

edit:Şimdi denedim bende de 5 kanal token bulunmuyor dedi

Son düzenleme:
Kanallar cok 6 . gunde anca basiliyor cok kaynaklar kapaniyor basilana kadar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam madem zam yaptin neden erken bastirmiyorsun su kanallari baskalari onumuze geciyor kanallari basamadan?

Son düzenleme:
Guncel hocam siz cevap verene kadar guncelleyecegim konuyu. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam buyfullchanneldan mesaj yazdım acil o yüzden burdanda yazaym dedim bi kontrol edermisiniz [email protected]

kaç tane kanal yaptım hepside 1 haftası dolmadan kapanıyor nasıl iş anlamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri