Ben zaten 216 demiştim hocam siz üstteki mesajda 126 demiştiniz ben hatanızı düzelttim. Ve neden dolayı kopyalanmadığını yazdım.
Gelin bir hesap çıkaralım.
Bana toplam 190 TL para ödemişsiniz.
1) 107 tane kanal yapmışsınız şuana kadar. Ben kanal satıcılarına kanal başına 2 tl ödüyorum. Yani 214 tl sadece ben kanal satıcılarına para ödemişim.
3) Bunun 44 tanesini almışsınız sonra iade etmişsiniz.
4) 14 defasını ise hiç bakmadan vazgeçmişsiniz.
5) Bunun 8 tanesi hala siparişerinizde.
6) Bunun 15 tane kanalını ise almışsınız.
7) Bu sipariş verdiğiniz kanalların 26 tanesi ise kapanmış. Bunda suçunuz yok zaten size sistem haklarınızdan birşey götürmemiş.
Peki hocam bir düşünün 214 TL ben sadece sizin kanallarınız için ücret ödemişim. Bana 190 TL yatırmışsınız. 24 TL ben zarar etmişim. Birde onca kanalına yükleme yapmışım. Habire beğenmeyip vazgeçersen vazgeçme hakkının kalmaması normaldir.
Buyfullchannel.com sonuçta telifli videoları yüklemez. Çektiğin kanalda resmi contenti savunulan kanal olduğu için üstteki gibi doğal olarak istediğiniz videoları tam olarak yüklememiş. Fakat bu benim suçum değil. Youtube api indirtmiyor videoları, Onlarca defa kanal yapan birisisin yani 1 tane kanal için bilmiş olman gerekirdi artık.
Yani eğer ben zarardayım diye düşünüyorsan asıl beni enayi yerine koyup bana her türlü zararı sen vermişsin. zaten bu tür zarar veren 20-25 kullanıcım yüzünden kanal başı fiyat 7 tlden 10 tl ye çekildi.
Niye 44 tane kanalı satın al demişsin, sonra gidip vazgeçmişsin. Demekki ya telifli videolarla uğraşıyorsun yada canın sıkılıyor da yapıyorsun. Yada bana gıcığın var. Çünkü bana gıcığın olmasa bana açılan tek şikayet konusu senin tarafından açılmazdı. Bakınız :
http://www.ytpara.com/sikayetim-var/75711-buyfullchannel-com-sistemin-bozuklugu.html
Sen daha yeni açtın bu şikayeti. Dünya kadar zararın var birde iade istiyorsun. Yanlış anlama ama kul hakkı sınırını çoktan aştın. Haklı olduğun tek yer var. Yüklemeyecekse sistem telif haklı videoları ben ne yapayım olayı. İşte sırf bunun için 10 TL için ben 2 defa vazgeçme, 1 defa kanal satın alma hakkı veriyorum. Bu nedenle 2 defa vazgçemeden birine buna sayabilirsin. Fakat sayma gibi anlayışın yok çünkü sende hak hukuk anlayışı yok.