BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

tam olarak anlayamadım :D

şimdi ben sistemdeki mevcut yapılmış kanalları mı alabileceğim yoksa kendim kategori verip kanal mı yaptıracağım?

kanal yaptım diyelim videolar yüklendi kanal 7 gün dolmadan önce kapandı o zaman ne olucak kredilerimiz geri verilecekmi

Sms i hala bekliyorum hala onay kodu gelmedi :S

---------- Spam Engelliyici 18:02 ---------- Önceki Mesaj 17:59 ----------

Whattt :)

Y5ON3A.png

Videoyap haklarini convert edebilirmiyiz?

mobil mesaj

---------- Spam Engelliyici 18:13 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

Sms i hala bekliyorum hala onay kodu gelmedi :S

---------- Spam Engelliyici 18:02 ---------- Önceki Mesaj 17:59 ----------

Whattt :)

Y5ON3A.png
Ssl olmadigi icin.sorun yok devam.

mobil mesaj

dostum şu 3 kanal olayını sınırsız yapta şu hazırda boştaki kanalları eritelim

Hocam önemli bir özel mesajmattım
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam sistemin kanalalsat'dan çekip bize verdiği boş kanalları 1 hafta beklettikten sonra sistem yükleme yapmamıza izin verse daha iyi olmaz mı?
2 gün önce yükleme vermiştim kanal bugün kapanmış bu önlem kapanmaların önüne biraz geçebilir mi bu 2. kanal kapanması benim böyle giderse yükleme yapamayacağız kanal kapanmalarından dolayı ;)

Playlist çekmeyi hafta sonuna kadar video link çekme ile ekleyeceğim. Bazı kurnaz arkadaşlar çıktı. Kanal satayım kapansada umrumda olmaz diyen kişi 16 kanal eklemiş sistemde 9 u kullanılmış ve kapanmış 7 tanesi kullanılmamış baktım onlarda kapanmış. Artık %50 den fazla kapanma oranına sahip kanal satıcıları kanal ekliyemiyor. Sistem sabah güncellendi. Artık kanalı birde siz emir verdiğiniz zaman açık mı kapalımı kontrolü yapıyor. Boşa kürek sallamıyor. Birde işi otomatiğe alıyorum yani kanal kapandı diyelim sizin ayarınız var kapanan kanal siparişteyken olyrsa aynı işlemi öncekini iptal edip otomatik yaptırabileceksiniz. Yani elinde sonunda size %100 açık kanalı teslim edicek. Kaçarı kuçarı yok sistemin. Herşey %100 güvenli ve sıkıntısız alt yapıya alıyorum. sonuçta yüzlerce kişi ilk gün sipariş verdi. Alt yapı sürekli iyileşecektir

hoca herseyi anladım ama aklım atakılan bir kısım var mesela biz kanalı cektirdik içinden 3 tanesidünya engeli verdi o zaman ne yapacagız kanalı aldıgımızda içinde dğya engeli gelmiş videolar varsa ne olacak ?yada dünya engelli videolarıda cekecekmi

hoca herseyi anladım ama aklım atakılan bir kısım var mesela biz kanalı cektirdik içinden 3 tanesidünya engeli verdi o zaman ne yapacagız kanalı aldıgımızda içinde dğya engeli gelmiş videolar varsa ne olacak ?yada dünya engelli videolarıda cekecekmi

Dünya engellerini sistem %70 ihtimalle yüklemez bilir ve bunu yapmaz. Fakat ne olursa kanalı siparişten sonra linkle baktınız ve aldınız. Hiç bir kesinti olmadan 24 saat içinde iade et butonuyla iade edebilirsiniz. içinde telif, topluluk gelmiş veya canınız sıkıldı iade ede basalirsiniz

Kapanmadan ziyade tek cekingem ünlem.ilk firsatta deneyeceğim.hayirli satışlar insallah bu konu efsane olur...

mobil mesaj

hocaM ÜNLEM GECME ORANI NEDİR MESELA BEN 300 VİDEO EMRİ VERDİM 300üde ünlemi gececekmi?Birde eger gecerse video ortası reklam ayarlımı olacak

evet Video Ortası olayı bence de önemli.

Kanalı satın alınca videoyap'a aktarabilirsek kendimiz de yapabiliriz video ortalarını

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videolar ne zaman yüklenmeye başlayacak ? Halen 0

Ben sipariş verdim fakat yeni gün başlamasına rağmen yüklemeler başlamadı hocam bi yerde yanlış mı yaptık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri