- Web sitesi
- www.videoyap.com
hayırlı satışlar Hayırlı olsun![]()
Teşekkürler hocam sağolasın.
hayırlı olsun![]()
Hayırlısı olsun hocam![]()
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun![]()
sistem güzel hayırlı olması dileğiyle
kategoriler belli olur böyle![]()
Kanalı satmış kişi ve ben görebilirim. kanal satmış kişiyi bilemem fakat benim bakmayacağıma emin olabilirsin
Hayırlı olsun hocam sisteme mail satışı ile ilgili cevapları vemediniz ve kanalalsata kanal ekleyemiyorum mail adı ve şifreyle uyuşmuyor hatası alıyorum. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Merhaba hocam,
www.kanalalsat.com/kanalsat.php bu bölümde düzenleme yaptım hocam orada yazıyor o sıkıntıyı yaşanlarda geçebilmesi için. geç dönüş için kusura bakma.
Hayırlı olsun.
Üyeliğimi yaptım. Yarında kredi kartından yükleme yapıp kısmetse yarın başlarız.
Allah utandırmasın.
Allah razı olsun, teşekkürler hocam. İnşallah bu projemde gurur verici bir projem olucaktır.
Ben sistemi anlamadım biri anlatırsa çok sevinirim.
Hocam kısacası siz şu youtube kanallarını çek diyeceksiniz. sonunda çekmiş olarak size kanal linkini verecek beğenirseniz satın alacaksınız beğenmezseniz vazgeçip farklı bir kanal yaptırabileceksiniz.
Hayırlı olsun hocam , kaydı yaptım , yakın zamanda alıma başlarım ben de.
Teşekkürler hocam, bekleriz her zaman.
Kanala kac video atabilecegiz bir ust limit varmi?
Videolari bizmi belirlicez ?
Video suresinde bir sinirlama varmi?
Musteriler sadece kendi alacaklari kanalimi gorucek ? yoksa kanallar gerkesin gorecegi sekilmi olacak,?
Hayirli olsun hepimize.
1) bir kanal siparişinize maksimum 300 video atabilirsiniz. siz çekilecek kanal veya kanalları yazacaksınız sistem çekicek. videoların mb veya süre sınırı yok.
2) müşteriler kendi alabileceği kanalları görecek. Toplamda 3 kişi o kanalı görebilir. siparişi veren sizler, sistemin sahibi ben ve kanalı kanalalsat.com da satmış kişi.
Teşekkürler hocam ek not olarak konumu güncelledim.
hayırlı olsun hocam
mn den gelen parayı basıyorum![]()
İnşallah daha da çok kazanırsınız hocam.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
paşam ben şurayı anlamadım ,
şimdi biz kanalı satın aldık diyelim
bize şifresini verirse kanalın 1 gün icinde iade edince nasıl olcak şifre deişirsek ?
Merhaba hocam,
merak etmeyin sistemin alt yapısı bana ait. Size uyarıyı verir. iade alınacak kanalın şifresini lütfen tekrar aldığınız şifreye çevirin der. şifreyide orada gösterir. Sistem hatalı bir iş Allahın izniyle yapmaz.
Hayırlı olsun hocam.
aynı sorular benım içinde geçerli
Tabiki hocam,
1) bir kanal siparişinize maksimum 300 video atabilirsiniz. siz çekilecek kanal veya kanalları yazacaksınız sistem çekicek. videoların mb veya süre sınırı yok.
2) müşteriler kendi alabileceği kanalları görecek. Toplamda 3 kişi o kanalı görebilir. siparişi veren sizler, sistemin sahibi ben ve kanalı kanalalsat.com da satmış kişi.