BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

hayırlı satışlar Hayırlı olsun :D

Teşekkürler hocam sağolasın.

Hayırlısı olsun hocam :)

sistem güzel hayırlı olması dileğiyle

kategoriler belli olur böyle :)

Kanalı satmış kişi ve ben görebilirim. kanal satmış kişiyi bilemem fakat benim bakmayacağıma emin olabilirsin :) Sistemlerimde 150.000 den fazla aktif kanal var. Hadi bakayım desem hangi biriyle uğraşayım.

Hayırlı olsun hocam sisteme mail satışı ile ilgili cevapları vemediniz ve kanalalsata kanal ekleyemiyorum mail adı ve şifreyle uyuşmuyor hatası alıyorum. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

www.kanalalsat.com/kanalsat.php bu bölümde düzenleme yaptım hocam orada yazıyor o sıkıntıyı yaşanlarda geçebilmesi için. geç dönüş için kusura bakma.

Hayırlı olsun.

Üyeliğimi yaptım. Yarında kredi kartından yükleme yapıp kısmetse yarın başlarız.

Allah utandırmasın.

Allah razı olsun, teşekkürler hocam. İnşallah bu projemde gurur verici bir projem olucaktır.

Ben sistemi anlamadım biri anlatırsa çok sevinirim.

Hocam kısacası siz şu youtube kanallarını çek diyeceksiniz. sonunda çekmiş olarak size kanal linkini verecek beğenirseniz satın alacaksınız beğenmezseniz vazgeçip farklı bir kanal yaptırabileceksiniz.

Hayırlı olsun hocam , kaydı yaptım , yakın zamanda alıma başlarım ben de.

Teşekkürler hocam, bekleriz her zaman.

Kanala kac video atabilecegiz bir ust limit varmi?
Videolari bizmi belirlicez ?
Video suresinde bir sinirlama varmi?
Musteriler sadece kendi alacaklari kanalimi gorucek ? yoksa kanallar gerkesin gorecegi sekilmi olacak,?
Hayirli olsun hepimize.

1) bir kanal siparişinize maksimum 300 video atabilirsiniz. siz çekilecek kanal veya kanalları yazacaksınız sistem çekicek. videoların mb veya süre sınırı yok.

2) müşteriler kendi alabileceği kanalları görecek. Toplamda 3 kişi o kanalı görebilir. siparişi veren sizler, sistemin sahibi ben ve kanalı kanalalsat.com da satmış kişi.

Teşekkürler hocam ek not olarak konumu güncelledim.

hayırlı olsun hocam

mn den gelen parayı basıyorum :D

İnşallah daha da çok kazanırsınız hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
paşam ben şurayı anlamadım ,
şimdi biz kanalı satın aldık diyelim
bize şifresini verirse kanalın 1 gün icinde iade edince nasıl olcak şifre deişirsek ?

Merhaba hocam,

merak etmeyin sistemin alt yapısı bana ait. Size uyarıyı verir. iade alınacak kanalın şifresini lütfen tekrar aldığınız şifreye çevirin der. şifreyide orada gösterir. Sistem hatalı bir iş Allahın izniyle yapmaz.

Hayırlı olsun hocam.

aynı sorular benım içinde geçerli

Tabiki hocam,

1) bir kanal siparişinize maksimum 300 video atabilirsiniz. siz çekilecek kanal veya kanalları yazacaksınız sistem çekicek. videoların mb veya süre sınırı yok.

2) müşteriler kendi alabileceği kanalları görecek. Toplamda 3 kişi o kanalı görebilir. siparişi veren sizler, sistemin sahibi ben ve kanalı kanalalsat.com da satmış kişi.

Hayırlı olsun bu sektörde ilkleri gerçekleştiriyosunuz başarılar

Merhaba Arkadaşlar,

Diğer projelerimi bilmeyen arkadaşlara sistemlerimden kısaca bahsetmek istiyorum.

1) Videoyap.com youtube kanallarınıza video yüklemesi gibi bir çok işlemi yapar.
2) Kanalalsat.com %100 güvenli online youtube kanalı alma projesidir.

3) Buyfullchannel.com - Kanalı sistem otomatik kanalalsat.com projemizden alır, videoyap botu ile otomatik istediğiniz şekilde videoları yükler. 7 gün sonunda kanal ayaktaysa ister satın alırsınız ister vazgeçip başka bir kanal oluştur diyebilirsiniz. Kısacası, siz kanalı almak ve video yüklemekle uğraşmazsınız. Sistem otomatik işlemleri yapar.

Peki sistem nasıl çalışmaktadır?

Sitemize üye olduktan sonra telefon ile hesabınızı onaylamanız gerekiyor. (Tüm dünya hatları ile mümkündür, gerçek telefon olmayan hatlarla sistem onaylamayı yapmaz.) Satın alma yapmayı planladığınız kanal kadar kredi satın almalısınız.

Örneğin 21 tl kredi yüklediniz. 3 kanal siparişi verdiniz.

a) İsterseniz 7 gün sonunda 3'ündende vazgeç tuşuna basıp farklı 3 kanal sipariş edebilirsiniz.

b) İsterseniz 7 gün sonunda istediğiniz kadarını satın alabilirsiniz.

c) Satın aldığınız kanalı 24 saat içerisinde beğenmediniz iade et butonuna basarak aynı saniyede tekrardan kredinizi alabilirsiniz. (İçeride baktınız ünlemi çok iyi derecede geçememiş veya çok eşleşen vardı iade edin gitsin. Hatta keyfiniz kaçtı iade edin gitsin.)

d) Dediniz ki ben kanalların kapandığına 7 günde inanmam. isterseniz 100 gün bekletin sonunda satın alın veya vazgeçe basın.

e) Sistemden memnun kalmadınız ve sistemde krediniz var. Bu kredinizi geri iade edemeyiz. Fakat kanalalsat.com veya videoyap.com hesabınıza aktarabiliriz.

Notlar:

a) Çalıştığınız kanalları sadece kanalı kanalalsat.com daki kanalı satan kişi ve ben görebilirim.

b) Bir Kanala maksimum 300 video yükletebilirsiniz. Video mb veya süre sınırı yoktur.

c) Sistemde mevcut yapabileceği miktar kanalı anlık anasayfa da görebilirsiniz.

d) Sistem otomatik videoyap ünlem geçme teknolojisini kullanır. sizin yapmanız gereken bir işlem bulunmaz.

e) Eşleşen veya dünya engeli geçmek için bir işlem yapılmaz. kanalı satın aldınız eşleşen var anında iade et butonuyla 24 saat içerisinde sebepsiz iade edebilirsiniz.

f) Kanalı satın aldığınız saniyede sistem mail ve şifre uyuşuyor mu diye kontrol eder %100 güvenli bir şekilde kanalı teslim etmiş olur.

g) Kanalı satın almadan öncede sadece oluşturulan kanalı size link ile görebilmeniz için listenizde gösterir. Bir başka üyemiz kesinlikle göremez.

h) Satın almaktan vazgeçtiğiniz veya iade ettiğiniz her kanal sistemin yani benim olur. Dilediğim gibi artık o kanalı kullanırım çünkü size ait değildir.

Türkçe Dil Destekli Siteye giriş için Tıklayınız.

son soru sorucam kanalları adseneye bağlıya bileceğiz dimi ünlem derdi felan olmucak

Kanalı satmış kişi ve ben görebilirim. kanal satmış kişiyi bilemem fakat benim bakmayacağıma emin olabilirsin :) Sistemlerimde 150.000 den fazla aktif kanal var. Hadi bakayım desem hangi biriyle uğraşayım.

Merhaba hocam,

www.kanalalsat.com/kanalsat.php bu bölümde düzenleme yaptım hocam orada yazıyor o sıkıntıyı yaşanlarda geçebilmesi için. geç dönüş için kusura bakma.

Allah razı olsun, teşekkürler hocam. İnşallah bu projemde gurur verici bir projem olucaktır.

Hocam kısacası siz şu youtube kanallarını çek diyeceksiniz. sonunda çekmiş olarak size kanal linkini verecek beğenirseniz satın alacaksınız beğenmezseniz vazgeçip farklı bir kanal yaptırabileceksiniz.

Teşekkürler hocam, bekleriz her zaman.

Teşekkürler hocam ek not olarak konumu güncelledim.

İnşallah daha da çok kazanırsınız hocam.

Merhaba hocam,

merak etmeyin sistemin alt yapısı bana ait. Size uyarıyı verir. iade alınacak kanalın şifresini lütfen tekrar aldığınız şifreye çevirin der. şifreyide orada gösterir. Sistem hatalı bir iş Allahın izniyle yapmaz.

Tabiki hocam,

yok hocam zaten ugrasmassınız siz biliyorum :D

Hayırlı olsun üyeliğimizi yaptık :D

Teşekkürler hocam, inşallah hep birlikte daha çok kazanmış olacağız.

hemen kredi yukledim dememeye başladım

İnşallah hocam memnun kalacaksınız.

Hayırlı olsun bu sektörde ilkleri gerçekleştiriyosunuz başarılar

Teşekkürler hocam, inşallah her daim projelerimiz artacaktır. bu ayın sonunda çıkacak 4. projemde çok iyi olucak.

son soru sorucam kanalları adseneye bağlıya bileceğiz dimi ünlem derdi felan olmucak

Merhaba hocam, videoyap ünlem geçme yöntemiyle videoları yükler. adsenseye tabiki bağlayabilirsiniz.kanal size ait olmuş olucaktır. baktınız 24 saatte beğenmediniz kanalı sebepsiz şartsız iade et tuşuyla iade edebilirsiniz.

yok hocam zaten ugrasmassınız siz biliyorum :D

Teşekkürler hocam sağolasın:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eklemeye çalıştığım kanallarda özel karakter yok ama sistem izin vermiyor.

ben bu işten anlamadım.üye olup uygulamalı görmek lazım herhalde de beğenmediğin kanalı iade edebiliriz muhabbeti kafamı karıştırdı.

al-iade et,al-iade et...sürüyle içerik görüp izlenebilecek bir içeriğe denk geldiğinde,tamam budur demek alıcı için çok sağlam bir sisteme benziyor.
a) Çalıştığınız kanalları sadece kanalı kanalalsat.com daki kanalı satan kişi ve ben görebilirim.
ben şimdi sistemde on kanalda iade et deyip de on birinci kanalı aldığımda o kanalları sen kendine kullanıp satışını sonlandıracak mısın?yoksa sistemde yine satışda mı olacak
h) Satın almaktan vazgeçtiğiniz veya iade ettiğiniz her kanal sistemin yani benim olur. Dilediğim gibi artık o kanalı kullanırım çünkü size ait değildir.
neyse deneyerek görmek en iyisi,hayırlı olsun

kanalalsat'da onaylı kanal bulunmadığı için yükleme yapamadım malesef uyarı verdi :(

kanala yüklenen videoların ünlem vermesi için para kazanmasının açık olması gerekmiyor mu?para kazanma,reklamlar açık degilsede ünlem çıkıyor mu kanalda.ünlem olayında kafam karıştı benim :) ben ünlem sorunuyla hiç ugraşmadım,bu yüzden anlamamış olabilirim.şimdi bu sistem gidip kanalalsattan kanalı aldı,videoyap ile de belirttigim kaynak(lar)dan videolarıda alıp kanala yükledi.ünlemi geçmek için videolarda oynama yapmak gerekir ki ben videolarda degişiklik istemiyorum.nasıl olucak bu iş?ünlem geçsin diye seçebilliyorsak baştan,bu sorun ortadan kalkar tabi yoksa açıklarsanız sevinirim :)

Hemen denemek icin 2 kanal yaptim sansa zaten kapanmis kanal cikti 1 tane daha yaptim o ayakta ama daha fazla siparis veremiyorum su anda 5 adetten az bosta kanal varmis boyle kanal kitligi olursa cidden sikinti onun disinda gercekten guzel proje ellerinize saglik, zaten kapali kanallari almamaya ve surekli bosta kanal olmaya baslasin yuklu alim yapacagim :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eklemeye çalıştığım kanallarda özel karakter yok ama sistem izin vermiyor.

Merhaba hocam,

pm olarak eklemek istediğiniz bir kanalın mail ve şifresini atabilirmisiniz? Oradkai yazımın 2. maddesine baktınız mı hocam?

ben bu işten anlamadım.üye olup uygulamalı görmek lazım herhalde de beğenmediğin kanalı iade edebiliriz muhabbeti kafamı karıştırdı.

al-iade et,al-iade et...sürüyle içerik görüp izlenebilecek bir içeriğe denk geldiğinde,tamam budur demek alıcı için çok sağlam bir sisteme benziyor.

ben şimdi sistemde on kanalda iade et deyip de on birinci kanalı aldığımda o kanalları sen kendine kullanıp satışını sonlandıracak mısın?yoksa sistemde yine satışda mı olacak

neyse deneyerek görmek en iyisi,hayırlı olsun

Sen aldın beğenmedin ve iade ettin. Ben sistemimle aldığım her kanalı videoyap tekrar özgünleştirmeye yerleştiririm ve hit yaptırırım. Baktım hit yapmadı sistemlerimle biraz daha video içerisine atarım. Beğenilmeyip hep iade etsende sistemde sipariş vermeye devam edebilirsin. olan senin her sipariş için beklediğin 7 gün sürene yazık olur :) Bana birşey olmaz hocam. mail ve şifresi hesabın bende olduktan sonra sıkıntı yok.

İlk siparişimi verdim bakalım hayırlı olsun

İnşallah iyi olucaktır hocam.

kanalalsat'da onaylı kanal bulunmadığı için yükleme yapamadım malesef uyarı verdi :(

Merhaba hocam,

30 dakikada 10 arkadaş ücretini yatırdı. Kanal yüklemeye arkadaşlar başlar onun için kampanyayı yaptım.

http://www.ytpara.com/618587-post497.html

bu arada telefonuma mesaj kodu gelmiyor üye olabilmek için :(

Merhaba hocam,

Turkcell sms sistemini kullanıyoruz. Fakat biz banka olmadığımız için gönderdiğimiz mesajlar reklam sms'si olarak görülüyor. hattınız reklam sms almaya özellikle kapatılmışsa malesef sms gelmeyecektir.

---------- Spam Engelliyici 00:36 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

kanala yüklenen videoların ünlem vermesi için para kazanmasının açık olması gerekmiyor mu?para kazanma,reklamlar açık degilsede ünlem çıkıyor mu kanalda.ünlem olayında kafam karıştı benim :) ben ünlem sorunuyla hiç ugraşmadım,bu yüzden anlamamış olabilirim.şimdi bu sistem gidip kanalalsattan kanalı aldı,videoyap ile de belirttigim kaynak(lar)dan videolarıda alıp kanala yükledi.ünlemi geçmek için videolarda oynama yapmak gerekir ki ben videolarda degişiklik istemiyorum.nasıl olucak bu iş?ünlem geçsin diye seçebilliyorsak baştan,bu sorun ortadan kalkar tabi yoksa açıklarsanız sevinirim :)

Merhaba hocam,

videoyap ünlem geçme yöntemi videonun süresini uzatmayla yapar hocam. ünlem geçilecek şekilde videoları ayarlayıp yüklüyor. Videoyap ünlem geç %50 ek süre ile yapıyor. fakat bunun %50 süre eklemesi %90 ihtiamlle ünlemi geçmeye denk geliyor. fakat geçip geçmemek, ve yüzdesini yakında müşteriye seçme ihtimalli yapacağım.

Hemen denemek icin 2 kanal yaptim sansa zaten kapanmis kanal cikti 1 tane daha yaptim o ayakta ama daha fazla siparis veremiyorum su anda 5 adetten az bosta kanal varmis boyle kanal kitligi olursa cidden sikinti onun disinda gercekten guzel proje ellerinize saglik, zaten kapali kanallari almamaya ve surekli bosta kanal olmaya baslasin yuklu alim yapacagim :)

Hım daha boşken kanal kapalıysa aktarmasın olayını yapmamıştım düşüncen için teşekkürler yarın ekleyeceğim onuda hocam. satmadan önce kontrol ediyor ama sipariş durumundayken kontrol etmiyordu.

Kanalalsat dan kanal ekleme olayına hızlılık getirmek adına bugün için promosyonda yaptım. İnşallah onu arz talep olayında tutabileceğim.

http://www.ytpara.com/618587-post497.html

Hayırlı olsun. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] baskan az daha zorla millet tek tıkla para kazansın :D helal olsun başarılı projeler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri