BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

Hocam mesela benım sipairş vverdiğim kanalların video arası reklamları var tüm videoda bunlarda eklenicek dimi yani kanal veridğimiz kanalla herşeyi aynı mı olucak

hocam ben 14 liralık aldım fakat kredi tarafı 14 lira olarak gözükmüyor.

Bu kadar kısa sürede faaliyete sokman sevindirici Efe hocam.

Teşekkür ederiz.

peki hocam çektiğimiz kanaldaki videoları özgünleştirerek mi atacak yoksa aynı şekilde mi atacak yada bunu bizim belirleme şansımız olacak mı?

vay arkadaş elimizi kolumuzu sallaya sallaya para kazancaz :D Hocam herzamanki gibi süpersin hiç durmuyosun maşşallah

Öncelikle hayırlı satışlar. Benim sistemden anladığım şu yanlışsam düzeltin, biz kullanıcı olarak youtube'da kendi bulduğumuz bir kanalı sisteme göstereceğiz ve sistem bize nu kanalı kopyalayacak bize verecek. Yani herkesin zannettiği sistemde onlarca hazır kanal olacak ve onlardan seçeceğiz bu yüzden al bırak al bırak yapa yapa içerik keşfeder herkes kendine.

Merhaba hocam,

videoyap ünlem geçme yöntemi videonun süresini uzatmayla yapar hocam. ünlem geçilecek şekilde videoları ayarlayıp yüklüyor. Videoyap ünlem geç %50 ek süre ile yapıyor. fakat bunun %50 süre eklemesi %90 ihtiamlle ünlemi geçmeye denk geliyor. fakat geçip geçmemek, ve yüzdesini yakında müşteriye seçme ihtimalli yapacağım.

eyv hocam,şimdi üye oldum ama biz seçebilecegimiz zaman alım yapayım ben o zaman :)

üye oldum 14 tl yatırdım kanal yok hocam,o konuyada bi zahmet el atın bu kadar adam hemen bitirir kanalları

Hocam 3 kanal siparisi verdim 2 si kapanmıs hemen :) Mailleri daha titiz bi satıcıdan alın derim ben :)

Birde bu çekilecek kanal sayısını artırabilirsek iyi olur

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun yine orjinal bir fikir ve yine bir ilk çok kullanışlı güzel bir proje oldu.

1 önerim var, diyelim sipariş verdiğimiz kanal spamdan kapandı, yerine hemen aynı kanalı otomatik hazırlasa güzel olur bence.

Sonuçta sistemi kullanma amacımız istediğimiz kanalı %100 sağlam elde edebilmek.

Başarılar.

Sistem sipariş alabilme kapasitesini neye göre belirliyor?
Mail stoğuna göre mi ?
Onun sürekli yüksek oranda kalabilmesi lazım.

hayırlı olsun
tek aklıma takılan, biri kanal alıp kanalın linkini kaydetip daha sonra vazgeçerek kanal linkini saklasa ve bu şekilde bilmem kaç adet kanal linkini stok yapsa.
Her zaman bu elindeki linklerden kanallara neler yüklenmiş diye bakıp kategorileri çalma imkanı olmaz mı ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Ödemeyi Geçtim Kredi Hanesine 14 Lira Eklenmedi, Yardım Et Hocam. Kanal Sipariş Edemiyorum. :(

hayırlı olsun
tek aklıma takılan, biri kanal alıp kanalın linkini kaydetip daha sonra vazgeçerek kanal linkini saklasa ve bu şekilde bilmem kaç adet kanal linkini stok yapsa.
Her zaman bu elindeki linklerden kanallara neler yüklenmiş diye bakıp kategorileri çalma imkanı olmaz mı ?

sanıyorum o kanal web_scripti ne kalıyor. bir daha başkası göremiyor ya da kullanamıyor

hayırlı olsun

benımde aklıma gelen oydu hiç bilemedin adam her katagoriden sipariş geçip 20 gun kanalları takip eder sonra kanalları almaz iyi durumda olan kategorilere yönelir

Merhaba Arkadaşlar,

hiç merak etmeyin o konuda kişi kanalları almazsa ve vazgeç tuşuna basarsa ben kullanırım kanalları. kişi kanalda neler yaptıgımı takip etmesine gerek yok. kendi yüklediği videoları tekrardan özgünleştiririm.

Kanal stoğu mesala şuanda 6 adet. 3 saat önce sistemi açtım. 180 tane sipariş verilmiş. bu rakamlar anlık değişiyor. tabiki ilk gün baya bir satış yapacaktır kanal stoğu sıkıntısı olabilir fakat dengeye oturacaktır.
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam kısa test edenlerden biridir. dediğide çok mantıklıdır. verdiği bir kanal siparişi kapandı diyelim onu otomatik tekrardan aynı kanalları çekmesi üzerine sipariş verebilmeli. bunu yapacağım inşallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri