Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
üstad engel veya eşleşen temizleme olayı eklemen gerekir. 300 videoda 264 eşleşen çıktı. izlenim iyi diye satın almıştım kanalı.
Sistem şu anda telefon onay kodu da göndermiyor. Kontrol edebilir misiniz?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Partner kanal hazırlamak için sistemi kullanmak adına, süre eklemeden videoları NORMAL şekilde, direk çekme seçeneğini de aktif eder misin hocam.
Bu seçim kişinin sorumluluğunda olacaktır, herkes dikkatlice seçer nasıl istiyor ise.
Uzun videolar süre ekleyince gereksiz yere aşırı uzuyor, partner için hoş olmuyor. Dikkate alırsan çok iyi olur.
onay kodu alamadım iki defa girdim farklı günlerde
onay kodunda sıkıntı var göndermiyor
Telefona doğrulama kodu gelmiyor. Birkaç gündür böyle. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam burdaki kanali satan 35 yazisi ne anlama geliyor?
![]()
hocam sizdenbirsey isteyecegim bu istatistik göster kısmına yeni bir düzenleme getirseniz ne güzel olur mesela 30 tane sipariş kanalım var en alttaki kanalın istatistigini göster diyorum hadi en basa cık istatistigi gör sonra en asagıya gel tekrar yap sonra bi daha üste cık vs vs cok uzun ve yorucu bir hal alıyor bunun yerine videoyaptaki gibi istatistik göster deyince hemen yanında istatistik cıksa daha iyi olmazmı
Sistemde kanal stok sıkıntısı mevcut sanırım bizim gibi genç mailciler lazım anlaşılan sizeher şeyim hazır onay programını kurucak android cihazıda temin ettimmi yakında azar azar sisteme güzel kalitede kanallar temin etme planım var inşallah ee biz de ekmeğimizi bir süre buradan çıkartırız belki
kanalalsat.com 'dan kanallarınızı satabilirsiniz. Bu platform başka bir iş.
kanal satıcı arkadaşlar tatildemi ...![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.