BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

üstad engel veya eşleşen temizleme olayı eklemen gerekir. 300 videoda 264 eşleşen çıktı. izlenim iyi diye satın almıştım kanalı.

Sistem şu anda telefon onay kodu da göndermiyor. Kontrol edebilir misiniz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Partner kanal hazırlamak için sistemi kullanmak adına, süre eklemeden videoları NORMAL şekilde, direk çekme seçeneğini de aktif eder misin hocam.

Bu seçim kişinin sorumluluğunda olacaktır, herkes dikkatlice seçer nasıl istiyor ise.

Uzun videolar süre ekleyince gereksiz yere aşırı uzuyor, partner için hoş olmuyor. Dikkate alırsan çok iyi olur.

Telefona doğrulama kodu gelmiyor. Birkaç gündür böyle. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam burdaki kanali satan 35 yazisi ne anlama geliyor?
2dif32a.jpg

hocam sizdenbirsey isteyecegim bu istatistik göster kısmına yeni bir düzenleme getirseniz ne güzel olur mesela 30 tane sipariş kanalım var en alttaki kanalın istatistigini göster diyorum hadi en basa cık istatistigi gör sonra en asagıya gel tekrar yap sonra bi daha üste cık vs vs cok uzun ve yorucu bir hal alıyor bunun yerine videoyaptaki gibi istatistik göster deyince hemen yanında istatistik cıksa daha iyi olmazmı

Arkadaşlar,

yaklaşık 10-15 gündür yeni üyelere telefon doğrulama kodu gitmiyordu. Telefon doğrulama kod sistemimi değiştirdim. yeni üyelere sistem açılmış oldu.Bol kazançlar

üstad engel veya eşleşen temizleme olayı eklemen gerekir. 300 videoda 264 eşleşen çıktı. izlenim iyi diye satın almıştım kanalı.

Engel ve eşleşen temizleme için bir plan yapıyorum hocam. inşallah çok güzel olucak hocam.

Sistem şu anda telefon onay kodu da göndermiyor. Kontrol edebilir misiniz?

Hallettim hocam artık gidiyor. tekrarden denerseniz sevinirim.

Partner kanal hazırlamak için sistemi kullanmak adına, süre eklemeden videoları NORMAL şekilde, direk çekme seçeneğini de aktif eder misin hocam.

Bu seçim kişinin sorumluluğunda olacaktır, herkes dikkatlice seçer nasıl istiyor ise.

Uzun videolar süre ekleyince gereksiz yere aşırı uzuyor, partner için hoş olmuyor. Dikkate alırsan çok iyi olur.

Ben şahsen adsense çalışıyorum. kişi kanalı almazsa bana kalıyor kanallar. şimdi partnerlar için kişi sipariş verir ama almazsa kanalı bana kalır ve bende çöp olmuş olur kanal hocam. Yani ancak bu durumu ünlem geçme özelliği kullanmadan çalışacaklar için iadesiz ve vazgeçmesiz yaptırabilirim.

onay kodu alamadım iki defa girdim farklı günlerde

onay kodunda sıkıntı var göndermiyor

Telefona doğrulama kodu gelmiyor. Birkaç gündür böyle. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam burdaki kanali satan 35 yazisi ne anlama geliyor?
2dif32a.jpg

Merhaba hocam,

o kanalalsat.com daki üyenin id nosudur. kanallarınız kısmında bir sıkıntıyla karşılaşırsanız direk temas yapmak içindir. neden parentez içinde o noları yazdırdım olayına gelince. kaç farklı kişiden kanalları aldıgınızı tıklamadan rahatça görebilmeniz içindir hocam.

hocam sizdenbirsey isteyecegim bu istatistik göster kısmına yeni bir düzenleme getirseniz ne güzel olur mesela 30 tane sipariş kanalım var en alttaki kanalın istatistigini göster diyorum hadi en basa cık istatistigi gör sonra en asagıya gel tekrar yap sonra bi daha üste cık vs vs cok uzun ve yorucu bir hal alıyor bunun yerine videoyaptaki gibi istatistik göster deyince hemen yanında istatistik cıksa daha iyi olmazmı

Merhaba hocam,

haklısınız o kısmıda çok geliştirmek istiyorum. bekleyen videoların sırasını v.s. gösterecek şekilde. istatistiğide anlık alabilir bir hale getirmek adınadır. güzel bir çalışma yapacağım yılbaşından sonra inş hocam.

Şuanda sistemde boşta yükleme yapılabilecek 0 adet kanal bulunmaktadır. Sistem mevcut müşteri memnuniyetini sağlamak için önceliği kredisi olan kişilere vermektedir. Bu nedenle sistemde 15 adet kanal olmadan sistem kredi satışı yapamayacaktır. Daha sonra tekrardan deneyiniz.
Bu hatayı aldım. Ne zaman stok düzelir? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam acaba video ortasini aciyoruz ya imacros kodu hazirlatmissin oraya para kazanma acmasinida ekletirmisin video ortalariyla beraber?
@Web_Scripti

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu sisteme kanal satarken kurtarma maili onaylanması gerekirmi yoksa sadece kurtarma maili yazmamaız yeterlimi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çarşamba günü ödeme istedim hala yapılmadı bir sorun olmasın?

Sistemde kanal stok sıkıntısı mevcut sanırım bizim gibi genç mailciler lazım anlaşılan size :D her şeyim hazır onay programını kurucak android cihazıda temin ettimmi yakında azar azar sisteme güzel kalitede kanallar temin etme planım var inşallah ee biz de ekmeğimizi bir süre buradan çıkartırız belki

Sistemde kanal stok sıkıntısı mevcut sanırım bizim gibi genç mailciler lazım anlaşılan size :D her şeyim hazır onay programını kurucak android cihazıda temin ettimmi yakında azar azar sisteme güzel kalitede kanallar temin etme planım var inşallah ee biz de ekmeğimizi bir süre buradan çıkartırız belki

kanalalsat.com 'dan kanallarınızı satabilirsiniz. Bu platform başka bir iş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri