Büyük Istanbul Depremi 27 Mart 2022

Böyle insanlara halk dilinde "şarlatan" diyorlar hocam. Hiç bitmiyor böyleleri, zaten bilim insanları 10 yıldır bas bas bağırıyor İstanbul depremi olacak diye, ama bilimi pek umursayanlar yok..

Anlatılan kişinin kitabında yazmış olması tam fiyasko. İstanbul depleri tarih boyunca, dünyanın oluş bakımından genç kuşakta olduğumuz için sürekli deprem sıkıntısı çekmiş bir bölge..

İstanbul'da deprem olacağını 5 yaşındaki çocuk dahil bilir. Anlatılan şahıs daha önce hangi doğruları bilmiş ki, mesela Covid-19'un tüm dünyayı bu kadar etkisine alacağını bilebilmiş mi?

Safsatadan başka bir şey değil hocam.. Beni de yanlış anlamayın size hiçbir şey demiyorum laflarım anlatan kişiye

Kült tvnin sahibini deepweb sitesinden tanıyorum kendisi yalancı düzenbazın tekidir deepwebten kutu geldi die videosu var :D yazıcıdan a4 kağıdına sahte adres falan ayarlamış kutuya yapıştırmış yurtdışından geldi falan diyordu milleti kandırmakta üstüne yoktur bu şahısın gecenlerde kanalının para kazanması kapanmıştı böyle devam ederse yakında kanalınıda ucururlar yalan video en sevmediğim türdür click bait yaparsın tamamda insanları kandırmak nedir

Kült tvnin sahibini deepweb sitesinden tanıyorum kendisi yalancı düzenbazın tekidir deepwebten kutu geldi die videosu var :D yazıcıdan a4 kağıdına sahte adres falan ayarlamış kutuya yapıştırmış yurtdışından geldi falan diyordu milleti kandırmakta üstüne yoktur bu şahısın gecenlerde kanalının para kazanması kapanmıştı böyle devam ederse yakında kanalınıda ucururlar yalan video en sevmediğim türdür click bait yaparsın tamamda insanları kandırmak nedir

Dikkat ederseniz piyasa bu tarz insanlarla dolu ve insanlar inanıyorlarmı yoksa doğruyu ve gerçeği ayırt edebildikleri halde mi bu kişilere yinede prim yaptırıyorlar gerçekten anlamıyorum. click bait evrim geçiriyor yıldan yıla..

Dikkat ederseniz piyasa bu tarz insanlarla dolu ve insanlar inanıyorlarmı yoksa doğruyu ve gerçeği ayırt edebildikleri halde mi bu kişilere yinede prim yaptırıyorlar gerçekten anlamıyorum. click bait evrim geçiriyor yıldan yıla..

insanlar doğrulara inanmaktansa yalanlara inanmayı daha çok tercih ediyor bununla ilgili bir makale vardı gerçekten enteresan bir durum

Gerçekten çok yazık. Zaten diken üstünde insanlar..

youtube'da Kurgu olmayan içerik biraz zor bulursun. Oyun oynayan bile hile açıp iyi oyuncuymuş gibi milleti kandırıyor. Hani müslümanlık, hani bizi aldatan bizden değildir. Hani haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandı, söz konusu menfaat olunca dinde, itibarınıda satan insanlar söz konusu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri