Büyük Kıyım

• Kullanıcı Rio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] söylediklerinin doğru tespitler fakat şurda sıkıntı var tek bir maile yönlendirme olayı bunu istemesekte mecbur kalıp yapıyoruz. Çok kanal çalışan kişilerin bunları tek tek kontrol etmesi çok zor. Diyeceksinki bot ekranında sadece senin bot için söylemiyorum takip ediliyor. Çok başarılı değiller ya çok geriden geliyor veya net sonuçları alamıyorsun güncellemede sıkıntı oluyor vs.. bu konu için çözümün nedir.

Onun kadar hızlı olacak çözüm botlarda var ancak. Ortak mail artık kesinliklr takip ediliyor. Bende bundan 4 ay önce öneriyordum. Fakat her çoklu kullanım o şeyin ömrünü azaltıyor. Bir kişi benim diğer kanallarımı hangi ayarımdan anlayabilir düşüncesiyle her kanala giriş çıkış ve işlem yapmak gerekiyot

ben partnerde de toplu kapanma yaşadım. olay tamamen çerezlerden veya alınan maillerin açılış yöntemlerinden kaynaklanıyor

Asıl aranan adam sensin :) Kanallarında ne ortak olabilir olayı gerekli. Hepsi bir anda kapandıysa ortak nereden yakalamıştır. Mailleri toplu yönlendirme, kurtarma mailine hep aynı maili girme, kanalları aynı ipde giriş yapma, kanallarına çerez silmeden giriş yapma? chrome tarayıcı kullanma? bir yerde kanallarını tek tuşla hepsini birden kontrol ettirme? Kanallarınızı kendiniz mi açıyordunuz?

Spam yapmak ileri düzey bilgi gerektiren bir iştir. Dolayısı ile titizlik ile yapılması gerekir.

Eğer spam yapıyorsak bunu belli olmayacak bir şekilde yapmak zorundayız. Ben yıllardır, botextra, ultra mail vb.. şekillerde bu işin zannediyorum her türünü yaptım.

Youtubeda kapanmalara karşı tavsiyem çok basit, normal kullanıcı gibi çalışın.

1) Kanalı açtığınız ip size ait olsun (private proxy)
2) Bu kanala hiçbir şekilde bu proxy dışında bağlanmayın, (bota eklerken, para açarken, kontrol ederken)
3) Spami bir anda basmayın. Hiçbir normal kullanıcı bir günde 200 video eklemez, düşük tutun 50 tane atın iki gün sonra bi 50 tane daha atın, yada zamana bölün (biz takipçi sistemini, zamanlı havuz sistemini bu nedenle geliştirdik)
4) Tek adsense, tek partner hesabı kullanmayın. Mümkün olduğunca dağıtın kaynakları. Bir kısmı a partner bir kısmı b partner bir kısmı 1. adsense hesabı bir kısmı 2. adsense hesabı
5) Bot ile yükleme yapıyorsanız, kesinlikle email adresinizi şifrenizi girmeyen botlar tercih edin.Masa üstü bir bot kullanıyorsanız kanalı açtığınız proxy üzerinden işlem yapın.
6) Mümkünse proxy yerine vpn kullanın.

Bu dediklerimi uygulayıp kanalınızı kapattırmanız çok zor.

Herzaman spam yaparken, normal bir kullanıcıdan ne farkım var diye sorun aradaki farkları yok etmeye çalışın.

Herkese bol kazançlar.

20-25 gün öncesine dokunmadı bu taramada. her ay yaptığı rutin taramadır. Yine aynı şekilde tarama yaptı. Tespit edebildiği spam kanalları kapattı. Bu tespiti en çok bir kanala günlük atılan 50 video ve üstüyse yapıyor. Bir şekilde birisi yakalanmışsa bu taramaya helede ip adresi static ise onun ip değişmeden kurtulmasının imkanı yok diyebilirim. Bu tür taramalar her zaman olucak önemli olan hiç bir kanala günlük 50 video üstü atmadan çalışmaktır. Ortak gmaile yönlendirme yapamamaktır, 5 gin boyunca gibi kısa sürede günlük 50 şer video atılıyorsa videoları atıktan sonra ve açıksa kanal adsenseye bağlanıp adsensedeki kapanma risklerini aza indirgemektir. Bir günde ip değiştirsenizde 10 larca kanala bilgisiyardan girmeyiniz, sonu hüsran olabilir. Spamden kapanmamak için herkesin çalışma yöntemine göre farklı bulunabilirlikler ortaya cıkar. Bana 4 tane kanal link mail ve şifre verildiğinde ben kaçtanesinin aynı kişiye ait olduğunu rahatlıkla tespit edebiliyorsam youtube da spamden 1 kanalı kapatırken diğer tespit etttiği kanallarıda uçurur. 1 kanala 1000 video basayım, diğerlerine 50 şer tane atayım hepsi de adsenseye bağlı olsun derseniz o adsenseye bağlı yeni yüklenme yapılmış kanalların gözünün yaşına bakmaz.

Onlarca kanalı tek gmaile yönlendirme yapmamız artık kapanma sebebimi?

Onlarca kanalı tek gmaile yönlendirme yapmamız artık kapanma sebebimi?

Benim başıma geldi ne zaman yönlendirme maili girsem kanal kapanıyordu. Kendime 5 - 10 tane boş mail açtım artık kanalları bu maillere karışık olarak yönlendiriyorum. O mailleride bir hotmaile yönlendirdim gene tek maille toplu kontrol yapmış oluyorum.

Benim başıma geldi ne zaman yönlendirme maili girsem kanal kapanıyordu. Kendime 5 - 10 tane boş mail açtım artık kanalları bu maillere karışık olarak yönlendiriyorum. O mailleride bir hotmaile yönlendirdim gene tek maille toplu kontrol yapmış oluyorum.

Güzel yöntem :)

benimde 3 video attığım bir kanal kapanmış ne partner ne adsenseye bağlı.. Ayrıca diğer kanallarım sağlam :D

geçmiş olsun arkadaşlar. sanırım çok fazla kanal açtığınız ya da fazla video upload ettiğinizden oluyor. bende de bir kaç tane ama bir şey olmamış hala ayakta.

kapanma bende şuana kadar olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor.Lakin botla dahi attıklarım ayakta.yaklaşık 50 kadar kanal sağlam şükür

benim izlenimler 3 katıına cıktı demekki rakibimin kanallar kapanmis

Topluluktan gitmede yeni bir olaymı arkadaşlar?
yanlış içerik filan diyerek bir videoyu bahane ederek spamdan kapattılar kanalı :(

Sabah Adsensedeki Tüm kanallarımın para kazanması gitti .Sıfırdan başlıyorum tekrardan

konuyu ilk okuduğumda heyecan bastı allaha şükür verdiğim kanallarda ve bende bir sorun yokmuş, ucuz yırttık bu sefer ama yt bundan sonra da rahat duracağa benzemiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri