Büyük Mücadele Bugün oynanıyor [ANKETLİ]

Kimin Kazanmasını istiyorsunuz

• Chelsea

Oy: 0 0,0%
  • Galatasaray

• Berabere

• Kullanılan toplam oy
    0
Mantıken bakıldığında bu ülkemizi Avrupada ciddi anlamda ilk temsil eden galatasaraydır ve emin olunki rakibi selamlayacak ilk kişiler eminimki fenerbahçelilerdir.

uzatmayalım lütfen ban kaçınılmaz olur :) ya da pm at oradan yaz :)

hocam temsil eden veya etmeyen ne fark eder ki :) sonuçta bize yapıldı bu olay bizde size yapacağız :) :)

Bugün 18 Mart Galatasaray Ayrı bir hava içinde çıkacak gibi orda o maçı alıp gelecek :) bence.

Kimin kazanmasini istiyorsun diye sormussunya hocam gs tabiki ama chelsea kazanir her turlu : )

Vurdugun gol olsun çelsi

çelsinin vurduğunun kaleye gireceği,

Galatasaray ın attığı gölün de nereye gireceği böylelikle açığa kavuşmuş oldu.

Ülke puanını da ilgilendiren bir maça senin gibiler yorum atmasın arkadaşım. !

Sen önce bir üslubunu düzelt burası ulstraaslan forumu değil isteyen istediği takımı destekler!!Bir tutturmuşşuuz ülke puanıda ülke puanı; acaba ülke puanının ne anlama geldigini kaç puan olunca ne oldugunu sorsam biliyormusun?

Ayrıca bu bir spor olayı savaş zamınındaki milli mücadele gibi göstermenizede ayar oluyorum.Türküm diye illaki Türk takımını tutmak gibi bir zorunlulugum yok!!!

Yurt dışı maçlarını milli bir olay olarak görülmesini söyleyenlerin 3 temmuz 2011den sonra uefayı mail yagmuruna tutarak fenerbahçeyi kupanın dışına itilmesini saglayanlardan duymakta ayrı bir ironi heralde!!!

Her türk kisinin galatasarayı tutması lazım.Galatasaray 1-0 alacka isallah güveniyoruz drogbaya.

İnşallah alıcaz daha önce örneklerini yaşadık:)

Güzel bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum.
Chelsea - Galatasaray ILK YARI X | IKINCI YARI 2 geçenki tahmin tutmuştu buda tutar sanırım :D

Topu 22 kişi oynar parasını alırlar bizde burda laf kalabalığı yaparız birbirimizi kırarız ;) Galatasaray kazansın deriz destekleriz ;)

Sen önce bir üslubunu düzelt burası ulstraaslan forumu değil isteyen istediği takımı destekler!!Bir tutturmuşşuuz ülke puanıda ülke puanı; acaba ülke puanının ne anlama geldigini kaç puan olunca ne oldugunu sorsam biliyormusun?

Ayrıca bu bir spor olayı savaş zamınındaki milli mücadele gibi göstermenizede ayar oluyorum.Türküm diye illaki Türk takımını tutmak gibi bir zorunlulugum yok!!!

Yurt dışı maçlarını milli bir olay olarak görülmesini söyleyenlerin 3 temmuz 2011den sonra uefayı mail yagmuruna tutarak fenerbahçeyi kupanın dışına itilmesini saglayanlardan duymakta ayrı bir ironi heralde!!!

kimi tuttuğunu ve bu konuyu buraya taşımanı gerektirecek bir durum yok. sizde takdir edersiniz ki ülkemizde futbol bir hayli popüler.

bu tarz yorumlarda heleki sizin yorumunuzda kesinlikle en ufak saygı yok.

Ne yani GS bu maçı alınca ülke puanına etkisi yok mu?

Galatasaray ı sevmiyor nefret ediyor olabilirsin bu senin saygısızlık yapmanı gerektirmez.

yazdığın ikinci yorum ise ilk yorumunu telafi etmez.

şimdi gereksiz yere edebiyat yapma.

kullandığınız kelimeler ve üslubunuzdan dolayı şikayet ettim sizi.
Herkesin görüşünü bildirmeye hakkı vardır. isteyen A takımını isteyen B takımını destekler.

kullandığınız kelimeler ve üslubunuzdan dolayı şikayet ettim sizi.
Herkesin görüşünü bildirmeye hakkı vardır. isteyen A takımını isteyen B takımını destekler.

eğer bu bir Galatasaray sa eğer bu ülkenin takımıysa senin gibiler karşı rakibi tutuyorsa böyle bir günde böyle bir yorum atıyorsa kusura bakma bende sana cevapta atarım eğer ki onu yazan arkadaş o yorumu yapmışsa, gelecek tepkiyede gayet açıktır diye düşünüyorum.

eğer bu bir Galatasaray sa eğer bu ülkenin takımıysa senin gibiler karşı rakibi tutuyorsa böyle bir günde böyle bir yorum atıyorsa kusura bakma bende sana cevapta atarım eğer ki onu yazan arkadaş o yorumu yapmışsa, gelecek tepkiyede gayet açıktır diye düşünüyorum.

arkadaş gayet seviyeli bir şekilde yorum yapmış karşılığı ise saygısızca olmuş. sizinle tartışma ortamı yaratıp konuyu farklı yerlere sürükleme gibi bir olay yaratmicam. şikayet ettim zaten gereken yapılır.
iyi forumlar

kimi tuttuğunu ve bu konuyu buraya taşımanı gerektirecek bir durum yok. sizde takdir edersiniz ki ülkemizde futbol bir hayli popüler.

bu tarz yorumlarda heleki sizin yorumunuzda kesinlikle en ufak saygı yok.

Ne yani GS bu maçı alınca ülke puanına etkisi yok mu?

Galatasaray ı sevmiyor nefret ediyor olabilirsin bu senin saygısızlık yapmanı gerektirmez.

yazdığın ikinci yorum ise ilk yorumunu telafi etmez.

şimdi gereksiz yere edebiyat yapma.

Cümleye ''siz'' ile başlayıp ''edebiyat yapma'' bitirmen zaten mesajdaki amacınızı ortaya koyuyor.

Ayrıca konudaki anket başlığı
Anketimiz: Kimin Kazanmasını istiyorsunuz.

Ben chelseanın kazanmasını istiyorum doğal olarak da bu yorumu yaptım ve mesajımda kimseye bir saygısızlık, hakaret yok.

Eğer bir saygısızlık arıyorsanız konudaki yazmıs olduğunuz son iki mesaja bakabilirsiniz.
Alıntı yapmazsanız sevinirim tarafımdan cevap alamayacaksınız konunun farklı yönlere sapmasını istemiyorum.

Konuda siz bis onlar bunlar gibi durumları karıştırmadan ankete oyunuzu kullanın arkadaşlar.

Tartışmalara gidecek mesajlardan kaçınalım lütfen.

"Kimin kazanmasını istiyorsunuz" anketinde bu kadar kişinin Chelsea' ye oy kullanması çok ilginç.
"Sizce kim yener" olsa anlayacağımda.
Bugün 18 Mart ve bugün de bile birlik beraberlik örneği gösteremiyoruz.
Allah ıslah etsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri