Büyük oyunu bozmak için 1 kasım'da oyum php'ye

Siyaset yasak olmasa neler yazardım da :D :D (latifedir ciddiye almayın ) [MENTION=16282]weberesice[/MENTION]

Bende kanalalsat ı bootstrap ile yapmıştım. 8-9 ticari sitemide öyle yaptım. :) Bilmiyorum kaç yıldır yapıyorsun ama ben 17 yıl oldu css ile boğuşmaya başlayalı. Gün geçtikçe sıkıldım.

Buarada tüm yazılımlarımda tek program kullanırım not pad ++ . Framework vs kullanmam. Geliştirici olarak firefox developer ile geliştiririm.

Zevkler ve renkler meselesi. Css zevksiz iş hocam:) Yenilik dediğin gibi güzel birşey. Php class a karşı biriydim. Hep function yapardım zevk olsun diye artık class yapıyorum:) Kendi içinde sağ elimle tutmak yerine sol elimle tutmak gibi oluyor. Zevk bence jquery de. Codecanyonda jquery satışlar yapmak, beğenilmem mesala zevk veriyor. Benimki zaten hobi. Hı hobi ciddi ticari olaya dönüşmüş mü evet. Ne yapalım 17 yıllık hobi olsun artık ciddi miltarda kazanç yani...

17 sene nedir hocam vay be, siz demekki bu işlerde uzmanken ben gerçekten bezle geziyomuşum :D helal olsun türkiyede bu konularda ilklerdenmişsiniz o zaman

php web gelişimi
c masaüstü gelişimi

Apple ürünleri dünyayı sallıyor. Bu yönde c dezavantajda.

Web ise hergeçen gün oranı artıyor.

Sen nasıl iş yapacağına bağlı. Sen bir şirkete girip çalışacam dersen c de daha cok iş var. Ben kendi projelerimi veya başkalarına birseysel ek iş yapıcam. İşleri internetden alıcam dersen o zamanda web pazarı daha büyük.

c öğrenmek için hiç çabam olmadı. Fakat asp, php veya c den birini bildikten sonra diğerlerini öğrenmek çok kolay.

Ben web işlerini hobi amaçlı yapıyorum. Bu nedenle işlerimin bir çok kişiyi kullanması beni mutlu ediyor. Ben c işini hobi olarak yapamazdım. Bu nedenlede ticari boyutla bakabilen bir kişi daha iyi cevap verebilir.

Fakat c nin ömrü Apple satışları arttıkça azalıcaktır. c biraz bana göre geleceği risk teşkil ediyor. Webde ise bu durum yok. Yanlış yönlendirme yapmak istemem, bu biraz gelecek meselesi

Olayı dil yarıştırmaya çekmem istemem hocam ama alt seviye programlama dilleri ölmez.C ve benzer seviyedeki diller son kullanıcıdan ziyade endüstri de kullanılır.Dünya üzerindeki güvenlik teknolojileri içeren bir üründe alt seviye programlama dilleri kullanılmak zoruna.Farzı misal arabaların air bag sisteminde ani fren sisteminde,savaş uçaklarda,hassas elektronik sistem içeren tüm ürünlerde c hatta assembly düzeyinde en hızlı çalışan teknolojiler,alt yapılar kullanılmak zorunda.Ki aslında bir arkadaşta belirtmiş sizin mesajınızdan sonra sanırsam mevcut C#,Php,Asp.net gibi diller C seviyesindeki bir dilin tek bir amaca odaklanılmış hali gibi bir şey.Tüm programlama dillerinin kökü Assembly'e dayanıyor sanırsam.Mevcut işletim sistemlerinin hepsinin kökü de unix'e dayanıyor diye biliyorum.

burdaki ankete 636 kişi katılmış ve C# en çok oy almış,

proglamlamaya başlayan arkadaşların buna dikkat etmelerini öneririm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri