Buyuk Savaş Yaklaşıyor mu ?

3. dünya savaşı çıktı diyelim hangi ülkenin ekonomisi kaldırır sizce bunu ? Son olan olayları haklı buluyorum, rusyanın ne işi var sınırımız da ? Dünde açıklama yapıyorlar google earth'dan alınmış gibi bir uydu fotoğrafıyla petrol sevkiyatı yapılıyor diye.Kime yer bunu ? Sen falanca füzeyi yapacaksın dünya kadar casus uydun olacak ama böyle bir fotoğrafla açıklama yapacaksın.Bizde yedik bunu.3.Dünya savaşı çıkmaz boğazlarımızdan geçen gemilerde antlaşma gereği geçiyor. 2023'den sonra geçsin bakiyim o gemiler.Rusyanın sıcak denizlere inmesi için eli mahkum.Kış aylarında donan kıyılar'dan nereye geçecek.Geçen bir tv kanalında açıklama yapıyordu birisi çok'da iyi anlattı durumu.

Rusya'ya gelirsek zaten ukraynadaki ayrılıkçıları'da onlar desteklemiyordu,çıkan iç savaş onların işi değildi hele ki düşürülen ukrayna uçağından hiç haberleri yoktu.

Doğalgazında kesilmesi zor, biz onlara nasıl muhtaçsak onların'da bizden gelen paraya ihtiyaçları var.Yem atıp duruyorlar...

2023 den sonra neden geçemesin hocam gemiler?

Hem yabancı hem türk sitelerindeki yorumlara yazılanlara bakıyorumda insanları anlamak mümkün değil... Ne kadar çok savaş isteyen zavallı beyin var yazık hem de çok yazık.. Savaş girdiği her yere ölüm ve dehşetten başka hiçbirşey getirmez. Yakar, yıkar, yok eder.

Vanga neymiş bakim dedim tombalacıymış :D

İşte Baba Vanga'nın 2015 sonrası için kehanetleri...

- 2015 *Savaş yüzünden Kuzey Yarımküre'de oluşan radyoaktif kalıntılar, hayvan ve bitkilerin yok olmasına neden olacak. Nükleer savaştan canlı çıkan Avrupalılar ise Müslümanlar tarafından başlatılacak kimyasal saldırıyla karşı karşıya kalacaklar.

- 2018* Dünyanın yeni süper gücü Çin Cumhuriyeti olacak. Sömürenler sömürge haline gelecek.

- 2023 *Yerkürenin yörüngesinde belli belirsiz bir değişiklik yaşanacak.

- 2026 *Avrupa'nın nüfusu tükenme noktasına gelecek.

- 2028 *Yeni bir enerji çeşidi geliştirilecek (büyük olasılıkla kontrol altına alınmış termonükleer reaksiyon). Yavaş yavaş açlığın önüne geçilecek. İçinde insan bulunan bir uzay gemisi Venüs'e yollanacak.

- 2033* Kutuptaki buzullar eridikçe yerkürenin su seviyesi artacak.

- 2043 *Dünya ekonomisi çok iyi durumda olacak. Müslümanlar Avrupa'nın hâkimi olacak.

- 2046 *Tüm vücut organları yeniden üretilip çoğaltılabilecek. Hastalanan organın yerine yenisinin konması en çok kullanılan ve en basit tedavi yöntemi olacak.

- 2076 *Sınıfsız bir toplum düzeni sunan Komünizm tüm dünyaya hâkim olacak.

- 2088 *İnsanların saniyeler için yaşlanmasına sebep olan yeni bir hastalık türeyecek.

- 2111 *İnsanlar, androide benzer yaşayan robotlara dönüşecek.

2111'e koptum ama :D

kaynak: 19 Yıl Önce Ölen Baba Vanga'nın Kehanetleri Bir Bir Tutuyor

dipnot: Gaybı yalnızca Allah bilir.

Yıl 2002 Askerden yeni gelmişim. o Zaman zeytinburnunda oturuyoz en işlek caddemiz 58 bulvar caddesi arkadaşlar dolaştırmaya getirdiler bir beyaz esya magzasının önünde durduk HD televiyonlar yeni çıkmış Kitlendik kaldık bundan üstü bişey olmaz heralde dedim resmen büyülendim aceyip bişeydi yıl 2015 in son ayları ve 3d yi geçtim 4k hatta 8k çıktı yani bu baba vanga`nın 2111 için söylediği kehanete ben gülmem neden olmasınki insanlar taş devrinden bugünlere geldi

"Üçüncü dünya savaşını bilmem ama dördüncü dünya savaşı taşlarla ve sopalarla yapılacak." Albert Einstein

Bu söz, olası bir nükleer felaketin izlerini çok açık ve mantıklı şekilde gözler önüne seriyor..

Türklerin en çok işgal etmek istediği ülke rusyadır sanırım:) Siyah giyen ve müslüman olduğu söyleyen islam düşmanları ve suriyede kurulacağı öngörülen devlet Ayetler ve hadisler yeterlidir. Babanız boş konuşuyor. Birde ilave etmesem rahatsız olurum kaçanı görürsem affetmem. Bakın türkmenlere bakın filistin halkına bakın çeçen kardeşlerimize kaçmadıklarını göreceksiniz. Haçlı seferlerinin başladığını yıllar önce televizyonlarda bile söyledi kafirler.
Ayrıca bu rusya olayından savaş mavaş çıkmaz. Savaş hastası değiliz ama kapıya geleni boş gönderecek halimizde yok. Bu harita zaten bize dar geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri