Buyuk Savaş Yaklaşıyor mu ?

şoyle bır durum var 1 2. dunya savasındakı teknolojı yok suanda arkadaşlar 1 bomba bakar bır ulkeyı harıta sılmek sılahla kılıcla olucak savaşlar gerıde kaldı anlıcagınız.

hocam zaten kılınçla olmayacak. ama israilin elinde 110 tane nükleer bomba varmış dünkü dinlediğim programda dünya nüfüsunun savaş sonunda 6 ise 1.5 falan kalacağı söylendi. bu da bu nükleer kimyasal atom bombaları ile olur.

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

kim vermiş madem biliyorsun konuş ? kimin döneminde oldu kim verdi ? aydınlat bizi bekliyorum........

herşeyi devletten bekleme [MENTION=27133]seymaerdogan[/MENTION] a sor o bilir. çokta sever

hocam zaten kılınçla olmayacak. ama israilin elinde 110 tane nükleer bomba varmış dünkü dinlediğim programda dünya nüfüsunun savaş sonunda 6 ise 1.5 falan kalacağı söylendi. bu da bu nükleer kimyasal atom bombaları ile olur.

herşeyi devletten bekleme [MENTION=27133]seymaerdogan[/MENTION] a sor o bilir. çokta sever

"herşeyi devletten bekleme" bundan "paralleli" anladım. ama göre göre gitti topraktır o toprakkk ah ahhhh.

100 yıl içinde ya yellowstone yanardağı patlayacak ya texas büyüklüğünde meteor çarpayacak ya gelişmiş bir uzaylı kavmin istilasına maruz kalacağız yada cern de bulunan bazı sapık bilim adamları karadelik yapacak.. yani her şekilde yok olacağız. usa neden marsta koloni kurmaya çalışıyor.. düşün @MortalKombat

ne savaşından bahsediyorsunuz yahu? kimin gözü yer dünyanın ulaştığı savaş teknolojisi bu kadar gelişmişken savaşa girmeye?

bana sorabilirsiniz arkadaşlar ben azından bugun ak dedigime yarın kara demem . :)

bana sorabilirsiniz arkadaşlar ben azından bugun ak dedigime yarın kara demem . :)

teşekkür ederim.
hocam benim aklıma takılan soru yukarda arkadaş sormuş savaşı kazandığımız halde adaları biz niye verdik? Musul kerkük batum misakı milli sınırları içinde olduğu halde niye almadık bıraktık. Boğazlardan geçen gemiler niye elini kolunu sallayarak geçiyor. montröde niye böyle birşeye izin verdik? aydınlat beni o engin bilgilerinden faydalanmak isterim.

teşekkür ederim.
hocam benim aklıma takılan soru yukarda arkadaş sormuş savaşı kazandığımız halde adaları biz niye verdik? Musul kerkük batum misakı milli sınırları içinde olduğu halde niye almadık bıraktık. Boğazlardan geçen gemiler niye elini kolunu sallayarak geçiyor. montröde niye böyle birşeye izin verdik? aydınlat beni o engin bilgilerinden faydalanmak isterim.

o zamnki insanların psikolojisini bilemem ama muhtemelen kötünün iyi diyerek kabul edilmiş olabilir . sonuçta nerdeyse heryönden 0 sıfır durumda oldumuz zamanlar (bence).

teşekkür ederim.

arkadaşım benim sorumu bulandırma ben 1 soru sordum konumu farklı yönlere cekme hepsi bir biriyle bağlantılımı sanki.

son 3 mesajdır net cevap vermedin bana.

o zamnki insanların psikolojisini bilemem ama muhtemelen kötünün iyi diyerek kabul edilmiş olabilir . sonuçta nerdeyse heryönden 0 sıfır durumda oldumuz zamanlar (bence).

bence sence olmaz biz savaşı kazandık mı kaybettik mi? savaşı kazanıp sıfır mıydık? zorsa kolaylarını sorayım HOCAM

benim sorum son senelerden beri yunanlara verdiğimiz adalar ile ilgiliydi. arkadaş sorumu arada kaynatmaya çalışmış. demeki halen 0 sıfır konumundamıyız ?

arkadaşım benim sorumu bulandırma ben 1 soru sordum konumu farklı yönlere cekme hepsi bir biriyle bağlantılımı sanki.

son 3 mesajdır net cevap vermedin bana.

Sana şunu söyleyeyim Lozan da bize verilen ada 4 iken zapta 3 yazıp adanın birinin elimizden gitmesi yeterli mi ya da savaşı kazandığımız halde italyanları yunanlıları yenmişken adaları niye almadık desem belki çıkarırsın.

EGE de 3000 e yakın ada ve adacık var .sınırlar bellidir hangi adayı vermişiz söyle bizde bilelim. Muhalif gazetelere göre ülke elden gitmiş onlara mı bakıyorsun.

Son düzenleme:
Sana şunu söyleyeyim Lozan da bize verilen ada 4 iken zapta 3 yazıp adanın birinin elimizden gitmesi yeterli mi ya da savaşı kazandığımız halde italyanları yunanlıları yenmişken adaları niye almadık desem belki çıkarırsın.

sen 3-4 adadan bas ediyorsun ben 100 küsür ada'dan bas ediyorum .

çiller zamanında örneğini verdim (kardak krizi) . lozan ayrı bi konu bugünki tarih ayrı bi konu cünki o adalar bizim(diii)

madem vermedik sende yandaşlardan bi delil sul bana net bişey söyle inandır... sürekli buharlı cevap veriyorsun :)

çiller zamanında örneğini verdim (kardak krizi) . lozan ayrı bi konu bugünki tarih ayrı bi konu cünki o adalar bizim(diii)

madem vermedik sende yandaşlardan bi delil sul bana net bişey söyle inandır... sürekli buharlı cevap veriyorsun :)

1950'ler den falan mı bahsediyorsun ?

100 mü :D isimlerini yazsana hocam bizdeyken yunanlılara mı geçti? olmayan şeyin delili mi olur?

teşekkür ederim.

senin şu sordukların varya lisedeyken 1 senede anca bitirilebiliyodu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri