Büyük Sorunum: 1 video ekleme sürecim

D
  • Kullanıcı DivineWisdom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

DivineWisdom

Guest
Kategorim: Playstation
Kanal: 20 günlük ve Çok şık logo + header tasarımı yaptırdım.
Dün akşam: Güncel, youtube da olmayan bir video yükledim.
Başlığını ilgi çekici yaptım, etiketleri özenle abartmadan seçtim.
Açıklama kısmını özenle bilgi verici şekilde yazdım.
Açıklama kısmına kanalımıza abone olun linki ekledim ve etiket tarzı en alta 2 kelime grubu ekledim.
Videoda para kazanma aktif oldu, youtube süreci bitti video ile ilgili.

Youtube Dışı Çalışmalarım: Facebookta playstation ile ilgili en büyük 5 sayfada 1'er yorum olarak videoyu paylaştım.

Videobash, video-bookmark, reddit ve digg imleme sitelerinde videoyu imledim.

Bu çalışmaları yaparken kendi tıklamalarımla video 16 kez izlenmişti, umutla yattım, bu öğlen kalktığımda videom hala 16 kez izlenmişti. Dün geceki emeğim boşa gitmişti ve videoyu sildim.

Bu senaryoyu ben ilk kez yaşamıyorum, daha önceki haber ile ilgili yabancı kanallarımda da yaşamıştım.

Herşeyi eksksiz yapmama rağmen izlenim alamıyorum, herşeye rağmen devam edeyim diyorum ama tüm uygulamaları titizlikle yapmama rağmen izlenim gelmiyor. Sorun seçtiğim kategorilerde mi? Ancak Muslera reiz bu kategorilerde kendisinin kazandığını söylemişti, ayrıca bu kategorileri e-book şekinde ücretli satın almıştım.

Neyi yanlış veya neyi eksk yapıyorum çözemiyorum arkadaşlar, keşke ben de sizlerin 10 da 1 ini kazanabilseydim.

İlginç, hiç izlenme artışı olmaması çok şaşırtıcı en azından 1 kişi bile izlerdi yani

Video türü ne olursa olsun her yeni yüklenen video 301'e dayanmalı ama biz yöntemini bilmiyoruz işte bilen arkadaşlar da yardımcı olmuyor maalesef sürüne sürüne kendimiz öğrenicez artık ama bu tutumlarla açıkçası hiçbirşey paylaşmayan insanlar türüyor bana kimse yardım etmemişti ben niye edeyim pskolojisi oluşuyor yapıcak bişi yok

---------- Mesaj saat 20:49:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:57 civarında gönderildi. ----------

Sosyal medya sayfaları sayesinde mi kazanıyorsunuz ne yapıyorsunuz bilmiyorum allah kazancınızı arttırsın ama hiç kimse bir yerden bir ışık yönlendirme almadan başarılı olamaz kimseye vahiy inmez

Öyle arkadaşlar var ki en kötü kanalları ayda 150 dolar getiriyor biz 3 ayda kazanıyoruz 150 doları hem de o arkadaşla aynı emeği sarfederek çünkü bilgiler saklanıyor keşke herkes paylaşımcı olabilseydi

Güncel olmayan bir vidyo yüklediğimizde isterse o vidyo dünyanın en ilgi çekici, izlenisi vidyo olsun o vidyonun patlaması imkansıza yakın ancak orada burada paylaşarak imleyerek yayabilirsiniz vidyoyu.
Bazı imleme sitelerinden hit alabilmek çok zor olabiliyor, Reddit'ten şu ana kadar bir hit bile alamadım, sistemini çözemedim üzerine de gitmedim, hele ki imleme siteleri paylaştığını kategori ile pek ilgisi yoksa pek bir geri dönüş alamıyorsunuz. İmleme yaparken imleyeceğiniz içerik ve site birbiriyle uyuşması gerek ki güzel bir geri dönüş alabilesiniz.
Facebook'ta yorumlara yazmanız pek etkili olabileceğini zannetmiyorum.

Youtube'un çok fazla sırrı olmadığını düşünüyorum, bütün olay izlettirebilmede.

301 e dayanmalı dıosn da nasıl hacı :D benım vıdeolar dan 5 10 tanesı patlama yapdı onlara bişe demıyorum ama gerısı 301 altı :D

Güncel olmayan bir vidyo yüklediğimizde isterse o vidyo dünyanın en ilgi çekici, izlenisi vidyo olsun o vidyonun patlaması imkansıza yakın ancak orada burada paylaşarak imleyerek yayabilirsiniz vidyoyu
Bazı imleme sitelerinden hit alabilmek çok zor olabiliyor, Reddit'ten şu ana kadar bir hit bile alamadım, sistemini çözemedim üzerine de gitmedim, hele ki imleme siteleri paylaştığını kategori ile pek ilgisi yoksa pek bir geri dönüş alamıyorsunuz. İmleme yaparken imleyeceğiniz içerik ve site birbiriyle uyuşması gerek ki güzel bir geri dönüş alabilesiniz.
Facebook'ta yorumlara yazmanız pek etkili olabileceğini zannetmiyorum.

Youtube'un çok fazla sırrı olmadığını düşünüyorum, bütün olay izlettirebilmede.

Ben asla youtube da olan bir videoyu yüklemiyorum hepsi güncel son saatlerde yüklenen youtube da olmayan videolar oluyor, izlenim alınabilen imleme sitelerini paylaşan görmedim ben hiç burda paylaşımlar genelde iş yapmayacak herkesin bildiği şeyler üzerine oluyor, facebook yorumlara videoyu atmam elim mahkum olduğu için facebook sayfamız yok ki, kazananlar facebook sayfaları sayesinde mi kazanıyor, Muslera sosyal medya çalışması yapmıyorum diyordu bizimle aynı yöntemleri uygulayıp onun kazanması bizim kazanamamız sizce de garip değil mi, hani youtube büyük bir pastaydı hani herkese yetecek akdar kazanç vardı ama kimse kritik noktaları paylaşmıyor, bir gruplaşma var forumda 3-4 kişilik bilgi bunlar arasında yayılmış ve en çok kazananlar onlar bizler ise kendi yağımızda kavruluyoruz.

---------- Mesaj saat 20:56:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:54:35 civarında gönderildi. ----------

301 e dayanmalı dıosn da nasıl hacı :D benım vıdeolar dan 5 10 tanesı patlama yapdı onlara bişe demıyorum ama gerısı 301 altı :D

Patlama yapan videoların için ne gibi uygulamalar yaptın mesela, youtube'a yükleyip bıraktın mı imleme sosyal medya desteği falan yaptın mı bunları paylaşsan mesela herkes faydalanır biz de patlatabiliriz :D

DivineWisdom, millete paylaşmıyor diye laf atıp duruyorsun ama o kişiler saatlerce günlerce haftalarca belkide aylarca kafa patlatıp kazanıyorlar. Sen ise şuanki yaptığın gibi herşey elime gelsin istiyorsun. Bundan sonra mesaj atmıcam ne yazarsan yaz, muhattabım değilsin

Sosyal medyanın önemi çok ama çok büyük hatta bence bütün olay bu tabi biraz da kaliteli içerik.

Sana bir örnek vereyim, İnciCaps'in Facebook sayfalarını takip et, Youtube kanalları var, bazen resmen çöp vidyoları 10binlerce izletebiliyorlar. Yeni açtıkları kanalları takip ettim, ilk haftada kanlları 1milyon izlenme aldı. BGBG 1 dolar bile olsa ne kadar para kazandıklarını hesap et.

Facebook sayfamız yok demek yerine bir kur veya satın al, Bir Facebook sayfası kurdum sadece vidyolarımın altına "Bize Facebook'ta katılın" yazdım ve link verdim, kısa sürede 200 kişi oldu.

Ayrıca Muslera06 başta olmak üzere bu forumda o kadar çok bilgi veriliyor ki artık daha ne olsun yani. İnsanlar mesai harcadıkları, emek verdikleri şeyi niye paylaşsın ayrıca ?

DivineWisdom, millete paylaşmıyor diye laf atıp duruyorsun ama o kişiler saatlerce günlerce haftalarca belkide aylarca kafa patlatıp kazanıyorlar. Sen ise şuanki yaptığın gibi herşey elime gelsin istiyorsun. Bundan sonra mesaj atmıcam ne yazarsan yaz, muhattabım değilsin

İşte anlamadığın nokta burası, muhatap meselesi önemli değil, isterse einshtein olsun hiçbir insana durduk yere vahiy inmez.

Newton'un kafasına elma düşmeseydi yer çekimini bulabilir miydi?

Anlatmak istediğim bu, bilgi sahibi kişiler bilgilerini ne oranda paylaşacaklarına kendileri karar verirler, mesela kişi facebook ta videoyu yayma konusunda uzmandır. Şunu deyip bize yol gösterebilir: şu şu sayfalara ekleyin videolarınızı gibi yani ışık tutabilir. Ama burda bilgi sır gibi saklanıyor.

Aylık 10.000 dolar kazanan ile 3 ayda 100 dolar kazanan arasındaki fark nedir? Ben de o kişi kadar kafa patlatıyorum, ben de o kişi kadar araştırıyorum. Ona da bildikleri gökten zembille inmedi. Öğretildi. Kimsenin kazancında gözümüz yok ama ben artık kritik noktaları bilmek istiyorum çünkÜ internette bu bilgiler bulunmuyor .

İşte anlamadığın nokta burası, muhatap meselesi önemli değil, isterse einshtein olsun hiçbir insana durduk yere vahiy inmez.

Newton'un kafasına elma düşmeseydi yer çekimini bulabilir miydi?

Anlatmak istediğim bu, bilgi sahibi kişiler bilgilerini ne oranda paylaşacaklarına kendileri karar verirler, mesela kişi facebook ta videoyu yayma konusunda uzmandır. Şunu deyip bize yol gösterebilir: şu şu sayfalara ekleyin videolarınızı gibi yani ışık tutabilir. Ama burda bilgi sır gibi saklanıyor.

Aylık 10.000 dolar kazanan ile 3 ayda 100 dolar kazanan arasındaki fark nedir? Ben de o kişi kadar kafa patlatıyorum, ben de o kişi kadar araştırıyorum. Ona da bildikleri gökten zembille inmedi. Öğretildi. Kimsenin kazancında gözümüz yok ama ben artık kritik noktaları bilmek istiyorum çünkÜ internette bu bilgiler bulunmuyor .

Cevap vermeyim dedim de dayanamadım,
Sorunda orda zaten bilgiler internette bulunmuyor sen o güzel kafanı yorup, patlatıp o fikirleri bulacaksın o fikirler üzerinde çalışmalar yapacaksın. Buradaki herkese birisimi öğretti? Hadi öyle olsun. Serkan abi kimden öğrendi onada youtube elemanı geldi şöyle yaparsan böyle kazanırsın mı dedi?
Türkiyede ki Youtube - Adsense ile ilgili en çok bilgi olan yer burası ki zaten burdada tüm temel bilgiler 1-2 saatlik Serkan abinin videoları, niche hakkında bilgiler, imleme hakkında bilgiler var.
Uzun lafın kısası temelini bu forum atıyor o güzel kafanı patlatırsan o paraları sende kazanırsın

Patlama yapan videoların için ne gibi uygulamalar yaptın mesela, youtube'a yükleyip bıraktın mı imleme sosyal medya desteği falan yaptın mı bunları paylaşsan mesela herkes faydalanır biz de patlatabiliriz :D

yok hacı bı kac sıte sahıbı sıtelerınde paylasmıs youtubede gorup vallaha ımleme feln hıc bıse yapmıyorum :D hergun bı ıkı vıdeomu paylassalar :D ucduk resmen :D

Aylık 10bin dolar dediğin para, bırak aylığı dünya nüfusunun yüzde 70'i yıllık bu gelirin altındadır yani 10bin dolar çok çok ciddi para hele aylık bu yüzden öyle kolay kolay vermezler adama bu paraları, kazanıyorsan diğer kalan insanlardan bir farkın vardır.

Cevap vermeyim dedim de dayanamadım,
Sorunda orda zaten bilgiler internette bulunmuyor sen o güzel kafanı yorup, patlatıp o fikirleri bulacaksın o fikirler üzerinde çalışmalar yapacaksın. Buradaki herkese birisimi öğretti? Hadi öyle olsun. Serkan abi kimden öğrendi onada youtube elemanı geldi şöyle yaparsan böyle kazanırsın mı dedi?
Türkiyede ki Youtube - Adsense ile ilgili en çok bilgi olan yer burası ki zaten burdada tüm temel bilgiler 1-2 saatlik Serkan abinin videoları, niche hakkında bilgiler, imleme hakkında bilgiler var.
Uzun lafın kısası temelini bu forum atıyor o güzel kafanı patlatırsan o paraları sende kazanırsın

Temel verildi doğru, ama o temel tek başına işe yaramıyor, anlaşılan paylaşımcılık konusunda bir adım atılmayacak, konuşmanın anlamı yok daha fazla, insanoğlu böyledir kendi cebi dolunca başkası neden umrunda olsun, belki ben kazansam ben de öyle olucam ama bu kadar da sır tutacağımı sanmıyorum.

Senin anlamadığın nokta şurası tıkanmış olduğumuz nokta kafa patlatarak bulunucak şey değil, örneğin googleda 1 milyon imleme sitesi var arasından sadece 10 tanesi videoları uçuruyor benim bunlara hiç ulaşamama olasılığım çok yüksek anladın mı, bu tarz paylaşımlar diyorum ben.

Bir yol gösterilir ardından kafa patlatılır ama çok kazanmak için gösterilecek yol kesinlikle işin temeli değil.

---------- Mesaj saat 21:28:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:58 civarında gönderildi. ----------

yok hacı bı kac sıte sahıbı sıtelerınde paylasmıs youtubede gorup vallaha ımleme feln hıc bıse yapmıyorum :D hergun bı ıkı vıdeomu paylassalar :D ucduk resmen :D

Şansa bak bizim buralarda uçmuyor hiç talih kuşu, video kategorin ne hocam ?

komedi kanalıydı bana kalırsa cokda komik bişe degildi ama 2 3 gunde 50 bın ızlenme aldı :D hacı az once konunu okudum bı vıdeodan almısın 12 13 dolar ben o parayı 1 defa gordum :D :D oda o gundu :D

komedi kanalıydı bana kalırsa cokda komik bişe degildi ama 2 3 gunde 50 bın ızlenme aldı :D hacı az once konunu okudum bı vıdeodan almısın 12 13 dolar ben o parayı 1 defa gordum :D :D oda o gundu :D

aynen video patlayınca geliyor işte bu paralar ama nasıl bu patlatmayı sürekli hale getirebiliriz, 1 video patlatıyoruz aylarca patlamıyor sonra bir daha, daha fazla uçurabilmemiz lazım videolarımızı

ve benım dıkkatımı ceken bendede oldu bı kac arkadasın yorumlarındada gordum mesla normalde 90 100 tık arası alıosam o zaman 17 bın ızlenme aldım ve 150 reklam tıkı geldı 3 bın ızlenmeden rahatca alabilcegim bişeydı neden boyle geldı anlamadım

Daha önce de bu foruma daha yeni üye olduğunda, buna benzer (kimse kusura bakmasın ama) gerzek bir konu açmıştın. O zamanda sabır çekmiştim ama bu sefer hakkaten cinnetin eşiğine getirdin.

Diğer konuyu merak edenler için; http://www.ytpara.com/youtube-hakki...6-youtube-hakkinda-bilinmeyen-sirlar-var.html

Bu konunun altına benim ve Muslera'nın yaptığı yorumlar;

http://www.ytpara.com/11837-post15.html

http://www.ytpara.com/11843-post18.html

Bu arkadaş gibi düşünen herkes de yukarıdaki linklerde yazılan cevapları okusunlar.

Sana gelince de;
Armut pişip ağzına düşmüyor diye ağladığın vakit kadar Allah'ın verdiği beyni kullansaydın şu anda para kazanıyor olurdun. Hadi onu da geçtim, yardım isteme üslubun bile bozuk.
Normalde huyum değildir ancak madem forumu, bizlerin yaptığı paylaşımları yeterli bulmuyorsun ve sürekli olarak mızmızlanıyorsun...Bu yakınmalarında sadece haksız sitem ile dolu oluyor; o halde seni uğurlayalım arkadaşım. Burası "yapılmayan" paylaşımlar için sitem edilip isyan edilecek bir forum değil, yapılan paylaşımlar ve yardımlar karşısında teşekkür edilecek bir forumdur.

Düzgün üslupla ve üstrubuyla destek isteyen herkese yardım etmeye çalışıyoruz, demek ki hata sende.

Ayrıca diğer yorum yazan arkadaşların verdikleri cevapları da okudum, daha önceki konunda forum yöneticisi e_trader'in özelden verdiği fikri beğenmediğini vs. de biliyorum.. Skype üzerindende ben bu mesajı yazana kadar bi çok arkadaşımız varlığından rahatsızlık duyduğunu belirtti.

Senin üslubunla sana cevap verecek olursam, kısacası: az ye de kendine uşak tut.

Forumda gerekli yardımlar yapıldı ve hala yapılıyor yeni birşey çıkınca ilk burda paylaşılıyor yardımlaşılıyor gerek izlenme gerek kazanç hakkında okadar çok bilgi var ki bunu sadece sizmi göremiyorsunuz bilginin içinde bilgi arayın kafanı yor beynini kullan ki sana yeni taktikler ile kazanç versin şahsen şuan senin Playstation kategorini ilk defa sende gördüm çalışılırsa kazancı olabilirmi olur.

Sen naptın 3-5 face sayfasına yorum attın imlettin sitelerde başlık açıklama ekledin izlenmiyor diye videoyu sildin neden sildigini hala anlamış degilim senin mantık ile yükledigim an 301 mi olsun varmı böyle birşey ? olmasını istiyorsan herşeyi hazır istiyorsan cebinden 3000-4000 tl çıkarda hitli facebook sayfası al paylaş 4-5 aya çıkartırsın paranı belki

Burdaki yardımlardan şikayetci isen forumu kullanmamayı deniyebilirsin senin paylaştıgın yardımlar varmı acaba sürekli boş işle ugraşmışsın resmen " İstediğim kategoriye ilgi duyan organik facebook ve twitter üyesini nasıl çekerim?" - "Facebook sayfamız yoksa videoları face'te nasıl sunabiliriz?" "Youtube dışı yapılabilecek çalışmalar nelerdir?" - "Youtube Hakkında Bilinmeyen Sırlar Var"

Arkadaş başka yerlere gitsin, para ödesin sonra da mızmızlansın.

Nankörlük 1, yalancılık 2.
Tahammülüm yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri