xxx.xxx :/ üzücü bir durum biz hala xx.xx :/ g.olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aslında söyleyecek fazla birşey yok,bugün saat 14:00 sıralarında 2 si türk 2 si rus adsenselerim aynı anda banlandı !!!
Kayıp çok büyük bir meblağ xxx.xxx haneli,ilk şoku atlatmamda bana yardımcı olan mNote ve RockNRolla arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..
Sanırım sebep 1 adsensemde kesinleşen büyük meblağ oldu,incelemeye girince hepsini sildi süpürdü zalım gugul ...
Şoku atlatınca yeniden emek vereceğim elbette,ama darbe çok büyük oldu..Umarım kimsenin başına gelmez arkadaşlar...
Birkaç gün kafa dinlemek lazım..Herkese hayırlı geceler...
Hocam sen kalk spamla doldur çöp et youtube u daha sonra banlandım diye yaygara çıkar iyi olmuş, hakettin sen bunu çoktandır.
İncelemeye girer tabi adamlar sana o parayı niye versin spamla![]()
Türker kardeşim,dostum biraderim ))[MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] ile uzun süredir görüşürüz, hasbihal ederiz. Bu konuyu görünce kendi hesaplarım gitmiş gibi canım sıkıldı.Geçmiş olsun. Sonuçta burada bulunanların birçoğu vakitlerini,saatlerini bu iş için harcıyor.xxx.xxx rakamları kazanmak emek,mesai, araştırma istiyor.Bu harcadıkları vakti ilerleyen süreçte mutlu olabilmek, ufakta olsa başını sokacak bir ev,ihtiyacını karşılayacak kadar binebileceği bir araç almak, kimisi ailesine yük olmamak için kişisel harcamalarını temin etmek için emek ve çaba sarf ediyor,kendi sosyal hayatlarından fedakarlık gösteriyorlar.
Oğuzhan hocam sıkma canını, zaten belirli bir süreden beri bu iş ile ilgilendiğini biliyorum. Bu konuda belirli bir bilgi birikimin ve çalışma planın var. Bunları kullanarak daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
Ytpara ailesi olarak bu konuda gördüğümüz üzere yüksek kazançlı adsense hesapları incelemeye alınıyor. Bu sebeple tek bir adsense yerine altertanif adsenseler ile kazançları bölerek çalışmak risk oranını tamamen bitirmeyecektir fakat minumuma indirecektir.
Nasıl ki açtığımız tüm mail hesaplarını tek bir mail hesabında toplayarak önlem alıyorsak. Altarnatif adsense hesapları ile de bu önlemi almaya gayret göstereceğiz.
Bol kazançlar ytpara ailesi.
Merak ettim siz ne calisiyosunuz ? Sizin bu kadar paraniz gitse siz konu acmakla kalmazdiniz ben eminim.
LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.