F
fth
Guest
Türkiye bayisine Ruhi Çenet bakıyor.
Ama benim bildiğim çok sağlam ve özgün kanalları alıyor bunlar. Nasıl oldu da herhangi bir kanalı aldı ilginç..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Türkiye bayisine Ruhi Çenet bakıyor.Ama benim bildiğim çok sağlam ve özgün kanalları alıyor bunlar. Nasıl oldu da herhangi bir kanalı aldı ilginç..
Dostum sen 2013'deki mesaja cevap verdin sanırımBen konuyu hortlattım da biraz...
Ruhi Çenet'e de mail gönderdim fikirlerini almak için
Bu saatte olur böyle şeyler. 3ü 5 gördük sanırım. Yani 2013'ü 2015 diyelim.
![]()
Asla ama asla tavsiye etmiyorum. Kendileri beni bizzat gizli numaradan arayarak iletişim kurdular. Ödeme zor alirsin, partnerfen asla çıkamazsınız. Çıkmak istiyorum diye bir mail at daha geri dönüş mani atmaxlar. Çok çektim bu partnerden allah ıslah etsin. Amin amin amin.
Macera aramayın arkadaşlar![]()
Yapma ya kardeşim valla korktum şimdi. Sözleşme süresi bittiğinde nasıl çıkarmıyorlar?
Neden öyle dedin kardeşimÖzgün kanalımı bir partnere taşımam gerek. Özellikle sağ taraftaki önerilen videolar kısmında daha fazla çıkmak için. Partner şart yani
![]()
Çok kesiyo ama machinimayı öneririm kanalın çok iyi indexlenir ödeme konusunda vs sıkıntı çıkmaz.
Gizza var partner özgünler için.Yapma ya kardeşim valla korktum şimdi. Sözleşme süresi bittiğinde nasıl çıkarmıyorlar?
Neden öyle dedin kardeşimÖzgün kanalımı bir partnere taşımam gerek. Özellikle sağ taraftaki önerilen videolar kısmında daha fazla çıkmak için. Partner şart yani
![]()
Machinima oyun kanallarıyla çalışıyor diye duymuştum. Benim kanalı kategori ve büyüklük bakımından almayabilirlerVe benim kanal Türkçe. BuzzMyVideos'un TR desteği de olduğu için sıcak gelmişti. Ruhi Çenet, Hayrettin ve Webtekno gibi kanallar da orada olduğundan.
İlk iki olumsuz yorum sizlerden geldi arkadaşlar. Teşekkürler araştırmaya devam edeceğiz.
%30'dan fazla mı kesinti?
Sağ sütun önerilen videolar konusu nedeniyle bir partnere girmem şart.
Yüzde 40 kesinti oyun olsa daha iyi olur ama olmasada çok şey kaybetmezsin.
Anladım kardeşim.
Önceden partnere sıcak bakmıyordum ama düşündükçe düşündükçe artık geç kaldığımı anladım. Çünkü partner kanalların videoları sağ tarafta önerilen videolar bölümünde daha fazla yer alıyorlar. Bu da daha fazla izlenme ve daha fazla abone demek. Diğer türlü Google'dan aldığım ziyaretçiyi diğer kanallara dağıtıyorum. Ama %40 da fazlaymış
O zaman quize gir yüzde 20 kesinti![]()
O da çok azmışŞaka bir yana ama genelde spamcı arkadaşlar çalışıyor orada. Kesinti %25 %30 civarı daha sağlam bir partner gerek. 1 senedir emek verdiğim bir kanal. Muhtemelen en az 1 sene de sözleşme olacak. O yüzden sakata gelmemek lazım
![]()
Yapma ya kardeşim valla korktum şimdi. Sözleşme süresi bittiğinde nasıl çıkarmıyorlar?
![]()
Asla ama asla tavsiye etmiyorum. Kendileri beni bizzat gizli numaradan arayarak iletişim kurdular. Ödeme zor alirsin, partnerfen asla çıkamazsınız. Çıkmak istiyorum diye bir mail at daha geri dönüş mani atmaxlar. Çok çektim bu partnerden allah ıslah etsin. Amin amin amin.
aynen ruhiye,hayrettin'e falan bakarak girdim pişmanım. onlar konferanslarda temsil ediyor ve türkiye desteğe bakıyor. haliyle kesinti %20 falandır ama bize %35
27.gün çıkmak istiyorum dedim 2 yıl sözleşme var diyorlar yapacak birşey yok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.