Buzzmyvideos'un bu ayki ödemesini alan var mı?

• Kullanıcı severall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
buzzymyvideos, top class bir mcn dir. öder mi ödemez mi diye tereddüt etmek yanlış bir yaklaşım. 4 aydır özgün video üretmek için kamptaydım. geçen ay kanallarımı atmaya başladım oluşturduğum mcn listesinin başındadır. önce buzzy sonra diğerleri... mayıs ayında buzzy den ödemeler gelmeye başlayacak bakalım inşallah. yaz bitene kadar buraya 100 kanal atarım sonra youtubu bırakırım. emekli olurum farklı sektörlere yönelirim. çok sağlam bir mcn.

buzzymyvideos, top class bir mcn dir. öder mi ödemez mi diye tereddüt etmek yanlış bir yaklaşım. 4 aydır özgün video üretmek için kamptaydım. geçen ay kanallarımı atmaya başladım oluşturduğum mcn listesinin başındadır. önce buzzy sonra diğerleri... mayıs ayında buzzy den ödemeler gelmeye başlayacak bakalım inşallah. yaz bitene kadar buraya 100 kanal atarım sonra youtubu bırakırım. emekli olurum farklı sektörlere yönelirim. çok sağlam bir mcn.

hocam peki telifli kanal kabul ediyoalrmı? kendi içeriğimi üretmiyorum da?

şuan spam almıyorlar diye biliyorum

Telifli kanalı hiç bir partner almaz.

Spam mı alıyorlar hadi hücümmm :)

Konu ne saçma yerlere gitmiş biri diyor 100 kanal sokacağım biri diyor telfli kanal alıyor mu diğeri hayır almaz diyor gelen cevap ''Spam mı alıyorlar hadi hücümmm '' şaka mısınız :D :D

buzzymyvideos kesinlikle spam almıyor. kim diyor spam alıyor diye ? özgün hitli 100 tane değil 1000 tane olsun alır. alıyor. 2 tane buzzy de kanalım var şuan. çalışırsan emek verirsen yeni şeyler üretirsen sadece buzzy değil eş değer machinima, fullscreen vs gibi top class mcn ler alır..film dizi çizgi spam sokmaya çalışmayın almaz. başkasının kopya kanallarını da almaz. yani ben spam sokmayın almaz. ben spam çalışmıyorum ondan alıyor bu saatten sonra da çalışmam. spam kanal sokmak isteyen uzak doğu mcn lerden gelen hubluklara yönelmeli. birden fazla özgün kanal nasıl çıkartılır ? eğer elinde özgün kanal kalıbın varsa 1000 tane yine özgün kanal yaparsın. özgünden kasıt kamera alıp kendini mi çekmek mi olarak algılıyorsun ? burada esas olan kanalları hitlendirebilmektir. yani seo ve backlink bilgisi devreye girmektedir. 0 izlenimli özgün kanalı kimse almaz.

Konu ne saçma yerlere gitmiş biri diyor 100 kanal sokacağım biri diyor telfli kanal alıyor mu diğeri hayır almaz diyor gelen cevap ''Spam mı alıyorlar hadi hücümmm '' şaka mısınız :D :D

Son düzenleme:
buzzymyvideos kesinlikle spam almıyor. kim diyor spam alıyor diye ? özgün hitli 100 tane değil 1000 tane olsun alır. alıyor. 2 tane buzzy de kanalım var şuan. çalışırsan emek verirsen yeni şeyler üretirsen sadece buzzy değil eş değer machinima, fullscreen vs top class mcn ler alır.. film dizi çizgi spam sokmaya çalışmayın almaz. başkasının kopya kanallarını da almaz. yani ben spam çalışmıyorum bu saatten sonrada çalışılmaz. spam kanal sokmak isteyen uzak doğu mcn lerden gelen hubluklara yönelmeli.

örnek verebilirmisin uzak doğulu .

---------- Spam Engelliyici 10:36 ---------- Önceki Mesaj 10:34 ----------

kerkes işine yarayan kısmını düşünmüş hocam..

buzzmyvideos piyasadaki en sağlam partnerlerden biridir. Özgün kanalım bu partnere bağlı, kesintiler biraz yüksek, kanalın durumuna göre kesinti belirliyor olabilir. ben %65 ile çalışıyorum. (ödeme yine sorunsuz bir şekilde alındı)

Son düzenleme:
buzzmyvideos piyasadaki en sağlam partnerlerden biridir. Özgün kanalım bu partnere bağlı, kesintiler biraz yüksek, kanalın durumuna göre kesinti belirliyor olabilir. ben %65 ile çalışıyorum.

pek sağlam olduğunu söyleyemeyeceğim hocam buzzmy'ın evet sağlam katılıyorum ama pancar tarlası kapandı 4-5 ay önce 170k aboneli 20 milyon veya üstü veya civarı bir izlenimli ful özgün kanal topluluktan gitti açtıramadılar. Bu konudaki destekleri ne kadar var şaibeli bunun dışında sağlamdır. https://www.youtube.com/channel/UCLPa8wyPksAtw_7dxidUWig

adamın yeni kanalı bunuda buzzmyvideosa sokmuş ben olsam sokmazdım açtıramadılar ful özgün kanalı topluluktan sebepsiz gideni.

pek sağlam olduğunu söyleyemeyeceğim hocam buzzmy'ın evet sağlam katılıyorum ama pancar tarlası kapandı 4-5 ay önce 170k aboneli 20 milyon veya üstü veya civarı bir izlenimli ful özgün kanal topluluktan gitti açtıramadılar. Bu konudaki destekleri ne kadar var şaibeli bunun dışında sağlamdır. https://www.youtube.com/channel/UCLPa8wyPksAtw_7dxidUWig

adamın yeni kanalı bunuda buzzmyvideosa sokmuş ben olsam sokmazdım açtıramadılar ful özgün kanalı topluluktan sebepsiz gideni.

170k aboneli 20 milyon veya üstü full özgün bir kanalı açtıramadılarsa yazık. Buzzmy'da olupta kanalı kapanını görmemiştim. Çok üzücü bir durum. Geçen sene, Ruhi çenet kaç kere sahte telifle kanalı kapandı , buzzmy açtırdı. Bazı youtuberlardan kapananlarıda açmışlardı. Dediğin kanalı neden açtıramadılar çok kötü bir durum.tabikide detayları bizler bilemiyoruz. Dilimizi ısıralımda başımıza gelmesin :eek:

ödemeler ayın 1 inde sterlin olarak hesaba yapmıştı. ingiliz bir başka oluyor canım.
sterlin en yüksek kuru

@Hemedo 2 aydır buzzla çalışıyom eskiler sana daha iyi cevap verir gördüğüm kadarıyla aylık ödeme yapıyor eskiden çalıştığın quiz gibi... net bir günü yok ayın son haftasını yatırırım diyor 25 ila 1 i arasında yatırıyor işte... paypal ve banka var... ikisine de ingiliz sterlini olarak gönderiyor doların neredeyse 2 katı kuru var. 100 ingiliz sterlini 414 tl para yapıyor 100 dolar 270 tl para yapıyor anla arada ki farkı.

mayıs ayının kazancı ne zaman öder diye sormuşsun haziran sonu temmuz başı öder işte.

Son düzenleme:
@hemedo 2 aydır buzzla çalışıyom eskiler sana daha iyi cevap verir gördüğüm kadarıyla aylık ödeme yapıyor eskiden çalıştığın quiz gibi... Net bir günü yok ayın son haftasını yatırırım diyor 25 ila 1 i arasında yatırıyor işte... Paypal ve banka var... Ikisine de ingiliz sterlini olarak gönderiyor doların neredeyse 2 katı kuru var. 100 ingiliz sterlini 414 tl para yapıyor 100 dolar 270 tl para yapıyor anla arada ki farkı.

Mayıs ayının kazancı ne zaman öder diye sormuşsun haziran sonu temmuz başı öder işte.

eyvallah hocam bu bilgiler yeterli

@Hemedo 2 aydır buzzla çalışıyom eskiler sana daha iyi cevap verir gördüğüm kadarıyla aylık ödeme yapıyor eskiden çalıştığın quiz gibi... net bir günü yok ayın son haftasını yatırırım diyor 25 ila 1 i arasında yatırıyor işte... paypal ve banka var... ikisine de ingiliz sterlini olarak gönderiyor doların neredeyse 2 katı kuru var. 100 ingiliz sterlini 414 tl para yapıyor 100 dolar 270 tl para yapıyor anla arada ki farkı.

mayıs ayının kazancı ne zaman öder diye sormuşsun haziran sonu temmuz başı öder işte.

Partner sana 100 dolar kazandığında 100 sterlin yatırmıyor ki 100 doların karşılığı kendi kuruna göre kaç sterlinse o kadar yatırıyor, yani yine eline aynı para geçiyor 3 aşağı 5 yukarı.

[MENTION=10476]emrekes[/MENTION] bunun bende farkındayım.. ödeme nasıl olur diye sordu arkadaş bende ingiliz sterlin olarak yatıyor dedim.. anladın sanırım şimdi. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri