Bytubed alternatifi eklenti önerebilecek var mı?

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar Bytubed sanırım yayından kaldırılmış VDS üzerinde çalıştırılan diğer programlarda hem VDS'yi kasıyor hem de kendini kilitliyor.Bytubed alternatifi eklenti önerebilecek arkadaşlar varsa çok makbule geçer.Şimdiden teşekkür ediyorum

bu herhalde youtube downloader oluyor. free make güzel gibi . onu denedınmı bılmıyorum

bu herhalde youtube downloader oluyor. free make güzel gibi . onu denedınmı bılmıyorum

Onu denedim hocam ama VDS kilitlendi.Aşırı kasıyor VDS özellikleri düşük olduğundan sanırım Bytubed stabil çalışıyordu o yüzden böyle eklenti arıyorum

hocam free make kullanıyorum
kasma yapmıyor benim vds de
gayet te güzel bi program

Program çok öneriliyor hocam ilk onu denedim ama benim VDS'nin özellikleri epey düşük sanırım çok kasıyor yani program açık olmasa bile varolan bir kasılma var Bytubed hiç kasmadan indiriyodu 1000 2000 videoyu nedense kaldırmışlar yayından

Program çok öneriliyor hocam ilk onu denedim ama benim VDS'nin özellikleri epey düşük sanırım çok kasıyor yani program açık olmasa bile varolan bir kasılma var Bytubed hiç kasmadan indiriyodu 1000 2000 videoyu nedense kaldırmışlar yayından

hocam bende en ucuzundan kullanıyorum vds
yoksa sen ücretsiz mi takılıyorsun ;)

hocam bende en ucuzundan kullanıyorum vds
yoksa sen ücretsiz mi takılıyorsun ;)

3 ücretsiz 1 ücretli VDS'de deniyorum yine olmuyo zaten ücretsiz olanların 2'sine yüklenmiyo Net Framework 4.0+ istemesinden dolayı sorun benim internette mi diye şüphelenmeye başladım şimdi :)

3 ücretsiz 1 ücretli VDS'de deniyorum yine olmuyo zaten ücretsiz olanların 2'sine yüklenmiyo Net Framework 4.0+ istemesinden dolayı sorun benim internette mi diye şüphelenmeye başladım şimdi :)

hocam ben programı vds ye kurduğumda onu otomatik kendisi kuruyor ama
bilmiyorum senin sıkıntın ne :(

hocam şu kullandığınız ücretsiz vps yi nerden aldınız link atarmısınız bizde yararlanalım

youtube dişinda herhangibi bir siteden toplu video indiren eklenti yada program varmı arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri