C# Benden sorulur diyen Gelsin

kubmarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.coinskop.com
Merhaba arkadaşlar , eski konumda son cümlelerimde programlamadan anlayan son derece tecrübeli biri lazım demiştim 5 6 kişi yazmıştı ama yoğunlukta kaynadı . Çalışılan youtubede çok fazla aşama yöntem ve yenileme olduğu için 1 tane programcı gruba yetişemiyor . Bu bizim büyük eksikliğimizdir . Bunu gidermek içinde gruba 1 tane daha programcı ihtiyaç vardır . İlgili arkadaşlara duyrulur .

İstekler :

1. İnsan ve adam olması gerekiyor .
  2. Youtubede bu zamana kadar bot yazmış biri olması gerekiyor .
  3. Minumum 5 Saat boş zamanı olması gerekiyor .
  4. Skype'si olması ve mic olması şarttır .

Gruptan bahsedersem . Grup şuanda kurulu olan 70 80 kişilik gruplardan değildir . Özenle seçili 5 kişiden oluşmaktadır . Yöntemlerin çözüldüğü taktiklerin paylaşıldığı iyi gelecek fikirlerin verildiği adıda Bigboss ( Büyük patronlar ) Olan bir ekiptir . Önemli olan bunlar değil herkezin olgun , ALLAH korkusu olan , yardımsever cimri olmayan ve tamamen paylaşımcılık kişiliğe sahip olmasıdır . Güzel sohbetlerin yapıldığı , sıcak muhabbetin abiliğin kardeşliğin arkadaşlığın dostluğun olduğu keyif verici bir hal alan ve aynı zamanda herkezin birbirine güvenmeside bu güzelliği pekiştirmektedir . Daha fazla bilgiyi özeldende verebilirim .

Allah yardımcınız olsun .

Son düzenleme:
yazmadan edemicem burda sana kimse açıktan açıga günlük kaç para kazanıyosun diye sormaz

Daha fazla bilgiyi özeldende verebilirim.....

demişsin kazanç bilgisini de özelden ver bence.

büyük puntolu yazılara hiç değinmiyorum bile

günlük 16 k ya kadar çıkan kazancınız varsa yurt dışından getirtin bitane zira ayda 500k kazanç para az bi para değil

Günlük 16k ciddimisin hocam sen :D

yazmadan edemicem burda sana kimse açıktan açıga günlük kaç para kazanıyosun diye sormaz

Daha fazla bilgiyi özeldende verebilirim.....

demişsin kazanç bilgisini de özelden ver bence.

büyük puntolu yazılara hiç değinmiyorum bile

günlük 16 k ya kadar çıkan kazancınız varsa yurt dışından getirtin bitane zira ayda 500k kazanç para az bi para değil

Bana yazanların %90 ı kazançımı sormaktadır açıktan açığa , kazancı belli etmemim sebebi ise olayın ciddiyetidir . Maxımum olarak 16 k yazmısım MAXIMUM bu her gün 16k alınıyor anlamına gelmez ve bunu alan ben olmadığım gibi aldığı parayada fikir vermem . Yazdığım metinde neden karşıdakinin yorumuna değinir anlamış değilim . Benim hiç böyle birşey dediğimi hatırlamam neden yazayımkı .Normalde seni tanırdım eskiden beri ilk defa konumda böyle bir yorumunu gördüm ya hesap sahibi değilsin yada durumda başka bir olay var . Hiç yoktan bunları yazabilirdin ama özelden yazacak bir insandın.

Ben iyi c# bilirim. Ama daha önce youtube api v3 ile uğraşmadım ve çok zor olduğunu da düşünmüyorum isterseniz bir konuşalım

C# biliyorum ama yt ile ilgili hiç deneyimim olmadı. Minimum 5 saat boş vakit kriteri yazılmış. Günlük bakım mı yapıyor bu ekip ? Yazılımcıdan tam olarak istediğiniz nedir ?

C# biliyorum ama yt ile ilgili hiç deneyimim olmadı. Minimum 5 saat boş vakit kriteri yazılmış. Günlük bakım mı yapıyor bu ekip ? Yazılımcıdan tam olarak istediğiniz nedir ?

Yani şunu demeye çalışıyorum hocam , gidip 2 3 gun ortadan ayrılmasın biz her gün 4 5 saat görüşme yapmaktayız .

yani c# bizden sorulurda üniversiteye hazırlanıyorum hiç vaktim yok keşke 3 ay tatilinde falan denk gelseydik

Bir kere Allah korkusu olan bu işlere girmez ve her hangi bir spama fayda sağlayan iş'de de çalışamaz. Kandırmayın kendinizi. O kriteri bence kaldırın. Tamam spam yapıyorsun, Allah affetsin ama Bu iş teklifi; kumarhaneye kart dağıtan arıyoruz Allah'tan korkusu olması tercihimizdir yazmakla aynı şey.

Pm alabilir miyim?

Ek olarak gelişmiş bi bot yazmadım, kanal takip vs,vs yazmıştım.Programcıdan beklentilerinizi içeren bir pm olursa sevinirim. Iyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Bir kere Allah korkusu olan bu işlere girmez ve her hangi bir spama fayda sağlayan iş'de de çalışamaz. Kandırmayın kendinizi. O kriteri bence kaldırın. Tamam spam yapıyorsun, Allah affetsin ama Bu iş teklifi; kumarhaneye kart dağıtan arıyoruz Allah'tan korkusu olması tercihimizdir yazmakla aynı şey.

SOSYAL MEDYA ! ÇALIŞTIĞIMIZ BİZİMDE BİR EMEĞİMİZ VAR . SENDE BU FORUMDA BU İŞ ÜZERİNDESİN . Herkezin düşüncesi kendinede konumuz bu değil . Konuyu saptırma . Yorumuna ihtiyacımız yok yorumda atma .

hocam kafan guzel mi senin?? Allah korkusuyla yaptigimiz isi nasil bagdastirdin. youtube sitesini evliyalar mi acti?

hocam kafan guzel mi senin?? Allah korkusuyla yaptigimiz isi nasil bagdastirdin. youtube sitesini evliyalar mi acti?

Herkes kendi bacağından asılır, bana farz olan uyarı görevimi yerine getirdim isteyen düşünür.

[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION]

Konuyu tam okumadım, ben kocaman Allah korkusu olan yazısını görünce okumayı bıraktım zaten. Eğer sosyal medyada kendi emeğinizle, lisanslı yazı, resim, video ile işleriyle uğraşıyoruz yazılımcı lazım diyorsanız yolunuz açık olsun, Allah çok kazanç versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri