C# Hakkın'da Bilgisi olan arkadaşlar bakabilirmi.

JiTeM

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar ufak bi yardımcı olurmusunuz c# kursuna basladım'da hoca ödev verdide ben yapamıyorum daha yenı basladım aranızdan bir arkadaş yapıp bana kodları gönderebilirmi .

Ödev Soyle : visiul studio'da yenı proje acılıcak acılan projede form1
içine bir tane buton birtanede text box konulacak . Programın amacı program her acıldıgın'Da rastgele 0 ile 100 arası bır sayı tutucak fakat bıze soylemıyecek daha sonra text box'ın ıcıne sayı yazılıcak ve butona basınca örnek veriyorum programın tuttugu sayı 26 benım textboxa yazdıgım sayı 27 ise butona basınca messagebox cıkıcak küçük diyicek eğer benim yazdıgım 25 ise büyük diyecek ... Program boyle olucak acaba yazıp bana kodları gonderebılırmısınız rıca etsem lütfen ...

senin yapman daha ii olur araştır bunun la ilgili siteler var ders veren onlardan bilgi al biz yaparsak ne anlamı kalır programın

senin yapman daha ii olur araştır bunun la ilgili siteler var ders veren onlardan bilgi al biz yaparsak ne anlamı kalır programın

hocam bir seferlık zaten kursun 1 2 dersini kacırdımda o yuzden .. kodları inceleyip tekrar kendım yapmaya calısıcam .

s.a arkadaşlar ufak bi yardımcı olurmusunuz c# kursuna basladım'da hoca ödev verdide ben yapamıyorum daha yenı basladım aranızdan bir arkadaş yapıp bana kodları gönderebilirmi .

Ödev Soyle : visiul studio'da yenı proje acılıcak acılan projede form1
içine bir tane buton birtanede text box konulacak . Programın amacı program her acıldıgın'Da rastgele 0 ile 100 arası bır sayı tutucak fakat bıze soylemıyecek daha sonra text box'ın ıcıne sayı yazılıcak ve butona basınca örnek veriyorum programın tuttugu sayı 26 benım textboxa yazdıgım sayı 27 ise butona basınca messagebox cıkıcak küçük diyicek eğer benim yazdıgım 25 ise büyük diyecek ... Program boyle olucak acaba yazıp bana kodları gonderebılırmısınız rıca etsem lütfen ...

Al bakalım mini mini birler çalışkan ikiler :D

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

şaka bi yana kodları oku kendin yazmaya çalış :)

edit: arayüzü düzelt kendince bunu derste yapmıştık ünideyken arşivden buldum şekline şemaline bakma yani:)

Yazacaktım ama bilgisayarımda kurulu değilmiş malesef.

Al bakalım mini mini birler çalışkan ikiler :D

Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

şaka bi yana kodları oku kendin yazmaya çalış :)

edit: arayüzü düzelt kendince bunu derste yapmıştık ünideyken arşivden buldum şekline şemaline bakma yani:)

çok teşekkürler hocam

---------- Mesaj saat 12:22:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:22:31 civarında gönderildi. ----------

Yazacaktım ama bilgisayarımda kurulu değilmiş malesef.

tamam hocam yinede ALLAH razı olsun arkadaş yazıp verdi .

hocam elinden geldigince kendin yapmaya calıs.yoksa nerde hangi kodu kullanacagını veya mantıgını kuramazsın.ezbere kacar yani.tavsiyem ugras.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri