©MultiDigital Network│Kapanan Kanala Kesintisiz Ödeme

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Webmoney eklenmesi güzel oldu.
Bu arada para kazanması gitmiş kanalın ödemesi yapılıyor mu?
Daha önce alan varsa cevaplarsa sevinirim.

Webmoney eklenmesi güzel oldu.
Bu arada para kazanması gitmiş kanalın ödemesi yapılıyor mu?
Daha önce alan varsa cevaplarsa sevinirim.

Kapalı kanal,para kazanması gitmiş kanal youtube öderse ödenir....

şahsen para kazanması kapanmış kanalım bir süre sonra unlink edilip parası ödenmişti.

%1 oranında youtube un ödemediğine şahit oluyoruz.
ödeme raporları elimize geçtiğinde sorarsanız ödenip ödenmeyeceğine bakabiliriz.

Kapalı kanal,para kazanması gitmiş kanal youtube öderse ödenir....

şahsen para kazanması kapanmış kanalım bir süre sonra unlink edilip parası ödenmişti.

%1 oranında youtube un ödemediğine şahit oluyoruz.
ödeme raporları elimize geçtiğinde sorarsanız ödenip ödenmeyeceğine bakabiliriz.

Eywallah bilgi için,eğer alırsam benden sana bi platin üyelik hocam :)

Webmoney bilgilerimizi nereden gireceğiz

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Webmoney eklendi mi ödeme yöntemlerine ?

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam gelişme var mı

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam daha iyi bilir ama Stem yetkilileriyle son konuşmamda (1 gün önce )

Bu ay (Temmuz) 15 ine kadar , Nisan ve Mayıs ödemelerini yapacaklarını , webmoney le son anlasmalarını tamamlamaya calıstıklarını soyledıler , inşAllah sorunsuz hallederler de yaparlar ödemelri...

Nasip olursa 15 Temmus da (8 gün sonra) Nisan ve Mayıs ödemelerını alırız inşAllah ...

Aynen bugun icin toplantı olacagını söylüyordu tüm hublar ödeme yöntemlerini söyleyecekler vs. diyorlardı ne oldu acaba ?

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam gelişme var mı

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam daha iyi bilir ama Stem yetkilileriyle son konuşmamda (1 gün önce )

Bu ay (Temmuz) 15 ine kadar , Nisan ve Mayıs ödemelerini yapacaklarını , webmoney le son anlasmalarını tamamlamaya calıstıklarını soyledıler , inşAllah sorunsuz hallederler de yaparlar ödemelri...

Nasip olursa 15 Temmus da (8 gün sonra) Nisan ve Mayıs ödemelerını alırız inşAllah ...

Aynen bugun icin toplantı olacagını söylüyordu tüm hublar ödeme yöntemlerini söyleyecekler vs. diyorlardı ne oldu acaba ?

walla pazartesi salı halletseler onada razıyım ben

Mutlu son yakındır umarım.
webmoneyturkiye onay verilince haberi forumdan duyuracak.

Kapanan Kanala Kesintisiz Ödeme..

mi acaba?..

memnuniyetimizi nasıl dile getirdiysek rahatsızlığımızı da dile getirmek gerektiğini düşünüyorum..

yıllardır sadece adsense ve quiz'le çalıştım. mayıs ayında 1.5 yıldır açık olan 2 kanalımı multidigital'e bağladım. haziranda bu 2 kanal da spamdan kapandı.. malum ödeme zamanı gelince yetkili arkadaşa url leri verip kontrol etmesini istedim ve iki kanalıma da youtube'un ödeme yapmadığını, dolayısıyla ne mayıs ne de haziran için ödeme alamayacağımı belirtti. içerikler klasik, ingilizce dizi. öyle ekstrem bir içerik değil. adsense de bu içeriklere 1 yılı aşkın süredir ödeme yapıyor. kapansa dahi en fazla %10 kesinti yapıyor, yine ödüyor. adsense ve partner dahil ilk defa kapanan bir kanalıma ödeme alamıyorum. yanlış anlaşılmasın daralll nickli arkadaşı suçlamak gibi bir niyetim yok, malum kendisi sadece aracı. fakat siz siz olun bir daha Stem Digital'e kanal bağlarken 2 kere düşünün..

Herkese iyi forumlar..

Kapanan Kanala Kesintisiz Ödeme..

mi acaba?..

memnuniyetimizi nasıl dile getirdiysek rahatsızlığımızı da dile getirmek gerektiğini düşünüyorum..

yıllardır sadece adsense ve quiz'le çalıştım. mayıs ayında 1.5 yıldır açık olan 2 kanalımı multidigital'e bağladım. haziranda bu 2 kanal da spamdan kapandı.. malum ödeme zamanı gelince yetkili arkadaşa url leri verip kontrol etmesini istedim ve iki kanalıma da youtube'un ödeme yapmadığını, dolayısıyla ne mayıs ne de haziran için ödeme alamayacağımı belirtti. içerikler klasik, ingilizce dizi. öyle ekstrem bir içerik değil. adsense de bu içeriklere 1 yılı aşkın süredir ödeme yapıyor. kapansa dahi en fazla %10 kesinti yapıyor, yine ödüyor. adsense ve partner dahil ilk defa kapanan bir kanalıma ödeme alamıyorum. yanlış anlaşılmasın daralll nickli arkadaşı suçlamak gibi bir niyetim yok, malum kendisi sadece aracı. fakat siz siz olun bir daha Stem Digital'e kanal bağlarken 2 kere düşünün..

Herkese iyi forumlar..

evet arkadaşlar...bilmeyenler için tekrarlayayım.biz hiç bir zaman %100 kapanana ödeme demedik.bu şekilde %100 ödeme yapan da hub yoktur.her hub bu sorunu yaşıyor.biz sadece ödemeleri gelen kanalların %70ini garanti ediyoruz.

1.telifte şu,2.telifte bu ,kapanırsa şu demeden ödemesi gelen kalan %70 ödenir diyoruz.

Arkadaşın yaşadığı sorunu her ay bazı kanallarda yaşıyoruz.bu şekilde ki kanalları sordugumuzda da youtube ödemedi cevabını alıyoruz.

bu kanallar raporda nasıl görünüyor;

bu kapanan(removed) kanallardan sadece 2si.
arkadaşın raporunda miktar kısmı boş yazar.bu durumda ödeme yapılmaz.
biz de bir şey talep edemeyiz.bu işleyiş her hub da bu şekildedir.

bizim tek ödeme yapmamız gerekip de yapamadığımız 4-5 kanal olmuştur,diğerlerinin raporları hep bu şekildedir...bu da ayda %1-2 lik bir kesime denk gelirken arakadaşın 2 kanalına birden denk gelmesi gerçekten üzücüdür.

Son düzenleme:
hocam bir sorum olucak limitlerle ilgili
Kanal Yaşı değil içindeki videoların yaşı en az 2-3 aylık olmalıdır...

böyle bir limit vaar . kanalı partnere bagladıktan sonra video atabiliyormuyuz ?

hocam bir sorum olucak limitlerle ilgili
Kanal Yaşı değil içindeki videoların yaşı en az 2-3 aylık olmalıdır...

böyle bir limit vaar . kanalı partnere bagladıktan sonra video atabiliyormuyuz ?

kanala giriş şartlarını sağladıktan sonra partnere girip istediğiniz şekilde video atabilirsiniz.(+18haricinde)

Merhabalar;

Her platformdan uyarmamıza rağmen ,hala payoneer tokenli linkiyle işlem yapmayanlar var.

Bu kanallar ödeme yöntemini güncellemezse ödeme alamayacaklardır.

Lütfen Stem Digital Dashboard adresinden panele girip ödeme yönteminizi güncelleyiniz...

İletişim;

Mail: [email protected]

Arkadaşlar payoneer hesabı açtım .Bunu nasıl dashborda ekleyeceğim ..
Webmoneyde olduğu gibi ZXXXXXXXXX gibi bir purse numarası filan mı var , varsa nereden görebilirim ? onu mu eklyeceğim

Arkadaşlar payoneer hesabı açtım .Bunu nasıl dashborda ekleyeceğim ..
Webmoneyde olduğu gibi ZXXXXXXXXX gibi bir purse numarası filan mı var , varsa nereden görebilirim ? onu mu eklyeceğim

her kanala temmuz sonunda mail yollandı .orda uygulanacak adımlar bulunuyor...kanal gmailini kontrol ediniz...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri