Webmoney eklenmesi güzel oldu.
Bu arada para kazanması gitmiş kanalın ödemesi yapılıyor mu?
Daha önce alan varsa cevaplarsa sevinirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Webmoney eklenmesi güzel oldu.
Kapalı kanal,para kazanması gitmiş kanal youtube öderse ödenir....
şahsen para kazanması kapanmış kanalım bir süre sonra unlink edilip parası ödenmişti.
%1 oranında youtube un ödemediğine şahit oluyoruz.
ödeme raporları elimize geçtiğinde sorarsanız ödenip ödenmeyeceğine bakabiliriz.
Webmoney eklendi mi ödeme yöntemlerine ?
ayın 6sından sonra duyurulacak.
son onaylanma aşamasında işlemler.
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam gelişme var mı
takipteyim
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam daha iyi bilir ama Stem yetkilileriyle son konuşmamda (1 gün önce )
Bu ay (Temmuz) 15 ine kadar , Nisan ve Mayıs ödemelerini yapacaklarını , webmoney le son anlasmalarını tamamlamaya calıstıklarını soyledıler , inşAllah sorunsuz hallederler de yaparlar ödemelri...
Nasip olursa 15 Temmus da (8 gün sonra) Nisan ve Mayıs ödemelerını alırız inşAllah ...
Aynen bugun icin toplantı olacagını söylüyordu tüm hublar ödeme yöntemlerini söyleyecekler vs. diyorlardı ne oldu acaba ?
walla pazartesi salı halletseler onada razıyım ben

Kapanan Kanala Kesintisiz Ödeme..
mi acaba?..
memnuniyetimizi nasıl dile getirdiysek rahatsızlığımızı da dile getirmek gerektiğini düşünüyorum..
yıllardır sadece adsense ve quiz'le çalıştım. mayıs ayında 1.5 yıldır açık olan 2 kanalımı multidigital'e bağladım. haziranda bu 2 kanal da spamdan kapandı.. malum ödeme zamanı gelince yetkili arkadaşa url leri verip kontrol etmesini istedim ve iki kanalıma da youtube'un ödeme yapmadığını, dolayısıyla ne mayıs ne de haziran için ödeme alamayacağımı belirtti. içerikler klasik, ingilizce dizi. öyle ekstrem bir içerik değil. adsense de bu içeriklere 1 yılı aşkın süredir ödeme yapıyor. kapansa dahi en fazla %10 kesinti yapıyor, yine ödüyor. adsense ve partner dahil ilk defa kapanan bir kanalıma ödeme alamıyorum. yanlış anlaşılmasın daralll nickli arkadaşı suçlamak gibi bir niyetim yok, malum kendisi sadece aracı. fakat siz siz olun bir daha Stem Digital'e kanal bağlarken 2 kere düşünün..
Herkese iyi forumlar..

hocam bir sorum olucak limitlerle ilgili
Kanal Yaşı değil içindeki videoların yaşı en az 2-3 aylık olmalıdır...
böyle bir limit vaar . kanalı partnere bagladıktan sonra video atabiliyormuyuz ?
Arkadaşlar payoneer hesabı açtım .Bunu nasıl dashborda ekleyeceğim ..
Webmoneyde olduğu gibi ZXXXXXXXXX gibi bir purse numarası filan mı var , varsa nereden görebilirim ? onu mu eklyeceğim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.