stemdigital felan diyor stemdigital kapananları odemıyor
ödüyor kapananları ödeme aldım hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
stemdigital felan diyor stemdigital kapananları odemıyor
Hocam Bent Pixels'in Hub'luğu mu bu?
firmayı başvuru da anlarsın zaten hocam aceleye gerek yok.yarın yazacağım.
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam şu anki başvurduğumz kanalların davetiyeleri ne zaman gelir yani hemen başlıyor musunuz
ödüyor kapananları ödeme aldım hocam
İ'leri küçültünI yapın ya da büyük İ'leri.
hayırlı olsun hocam ben bu adamlarla skypede konusmustum spam kanalımı almıyorlardı. adamlar telif dedi başka bir şey demedinasıl alabildiniz hubluğu şaşırdım. şartlar uygun. başvuracağım bir adet kanalla.
Öncelikle hayırlı olsun. Uzun ömürlü olur umarım. Benim sorum MCN ile sağladığınız anlaşma hakkında, spam kanal alımıyla ilgili açık bir garanti alabildiniz mi, yoksa üstü örtük olarak mı bir anlaşmaya vardınız?
başvuran arkadaşlar zahmet olmazsa dünya engeli gelen videolarını silip de formu doldursunonları da biz silmeyelim değil mi
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.