konu ile ilgili değil ama özel mesaj kutunuz dolu mesaj atamıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konu ile ilgili değil ama özel mesaj kutunuz dolu mesaj atamıyorum.
[MENTION=9540]defender[/MENTION] Kanalda en az 3 video bulunmalı ve izlenim ve aboneler kanaldaki videolardan olmalıdır.
kuralına uymayan kanalları alamıyoruz.tek videodan bir milyon izlenim alır o zaman zorluyoruz ama ortalama izlenmelerde onay almıyor.
412 aboneli 1 yıllık kanal yolladım.
Maalesef kanal açıldığından bu yana tek video. Video eklemeyi düşünmüyorum. Hayırlısı artık.
şanslı gününüzdesiniz ,sözleşmeniz yollanmış...
Dipnot:yüksek aboneden dolayı kabul edilmiştir...her tek video kabul edilmez.
basvuruda kanal maili yerine kendi mailimizi yolladik gelen linki tiklayinca kanal yok diyor nasil ayarliycaz?
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] Size çok önceleri şöyle bir özel mesaj atmıştım ;
lütfen mesajınızı editleyip skype dan ulaşın...
ya neyin safsatasını yapıyorsun dostum sen.bilgi istiyorsan gel başka yoldan bilgi vereyim..tamam dediğinden bahsedip şeytanın aklına yol mu sokalım şimdi burda uzatıp duruyorsun ...mail yada skype dan gel diyoruz sana...ayrıca benim kanallarımın kapanması %10 bile değildir.bana kapanmayla ilgili bir şey diyemezsin.
Skype ve mail üzerinden ulaşamıyoruz?
Skype ve mail üzerinden ulaşamıyoruz?
bende ulaşamıyorum
Skype Adresimiz: multidigitalnetwork
Mail adresimiz: [email protected]
Web: MULTIDIGITAL NETWORK â MDN â YOUTUBE PARTNER
İletişim adreslerimizi üye olmayanlar için en başa yazarak konumuza giriş yapalım...
BAŞVURU ; MULTIDIGITAL NETWORK â MDN â YOUTUBE PARTNER
Sürekli Vip kanallarınızla çalışacağız.en seçkin kanalların adresi olup düzenli ödeme almada sorun yaşamadan uzun zamanlı sürdürmenin arayışı içinde olacağız.
Şartlar:
- En az 300-400 Aboneli kanallarla başlamayı uygun gördük.
- Profil resimsiz,popüler videolarında eşleşen bulunan,kanalındaki dünya Engelli videoları silmeden başvuran kanallar değerlendirmeye alınmayacaktır
- Kanal Yaşı değil içindeki videoların yaşı en az 3-4 aylık olmalıdır...
- Son bir aylık 40k izlenim,kontrol sırasında günlük 1.5k izlenimi geçemeyen kanallar red edilir.
- Kanalda en az 3 video bulunmalı ve izlenim ve aboneler kanaldaki videolardan olmalıdır.
- Çok çok riskli içerikli ve film kanalları reddedilir
ÖDEMELER;
- İlk ödemeler 45 gün sonra yapılacaktır...sonrası her ay aynı tarihlerde ...Örnek olarak: Şubat ayı kazancı nisan 15 de yapılır...
- Kapanan kanallara ödeme var(%99)...Bir kesinti söz konusu değil.
- Ödeme yöntemi PAYPAL,alt limit 1 dolar...
- Kazancınızın %70 i tarafınıza ödenir.
- Her kanalın panel bilgileri networke kabulünden bir süre sonra gönderilir.
İLETİŞİM;
Skype Adresimiz:multidigitalnetwork
Mail adresimiz: [email protected]
Skype dan acil olmayan sorularınız cevaplanmayacaktır.genel soru ve sorunlarınız için konuya msj girişi yapınız...link vermek gerekirse gmail adresimizden iletişim kurunuz...skype desteğini kapatmayı uygun gördük...
Her türlü sorununuzda mail ile ulaşmanız tercihimizdir.Skype dan kanalım ne zaman alınacak,neden alınmadı gibi sorular cevapsız bırakılacaktır.Gönderdiğiniz maillerde de Kanal UC sini belirtirseniz cevaplarınızı sistemimizden kanal mailine yaparız.Bunun dışında sohbetlerimizi her zaman vakit buldukça zaten yaparız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.