©MultiDigital Network│Kapanan Kanala Kesintisiz Ödeme

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Başvuru sayfası ''your name'' kısmında ismi kabul etmiyor. Kanal gmailini de, paypal gmailini de isim olarak girdim ama sonuç aynı ?? :( Nasıl yapıcam ?

Sorun çözüldü :)

Eyvallah Daralll kardeşim, eline yüreğine sağlık. O kadar işinin arasında, bağlanıp hallettin ya, ne diyeyim, çook çok sağ olasın.

Sorun çözüldü :)

Eyvallah Daralll kardeşim, eline yüreğine sağlık. O kadar işinin arasında, bağlanıp hallettin ya, ne diyeyim, çook çok sağ olasın.

davetiyelerin yollandı...
-----------------------------------------

ayrıca bir adet başvurda bulunanın sözleşmesi onay bekliyor.
Bir adet abonesi tuttuğu halde 1 aylık videoları bulunan bir kanal red yedi..

Son düzenleme:
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] ve diğer başvurular hakkında;

Bugün başvuran kanalların davetiyesi yollanmıştır.Bol Kazançlar

[MENTION=12107]black5410[/MENTION] cumartesi davetiye yollanmıyor,tatil yapıyorlar..
yeni aklıma geldi hafta sonu olduğu...
yollanınca yine haber veririm.

hocam bu aralar sık sık rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın ama gene önemli bir durum var, partnerden mail gelmiş tam olarak ne demek istediklerini anlayamadım. skype'dan biraz daha detay verdim. müsait bir zamanda bakarsanız sevinirim. [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

sözleşmeler yollanmıştır...

Uyarı:kesinleşme zamanı bir defa girip partner dashborduna bakıp miktarın kesinleştiğini görün lütfen yada benden kontrol etmemi isteyin..geçen ay bir kaç kanal bize göre bug da kaldı ve partnerden,youtube dan bu kanallara ödeme gelmedi cevabını aldık...geç farkedildiğinden müdahelede edemedik..

1 adet kanalımı soktum sağolsun daral hocam 2 saat içinde davetiyeyi yolladı.

Pm lere dönüş yapıldı.
Bir zahmet özel bilgileri belirtmek zorunda kalmayacağınız soruları konudan soralım.

bekleyen kanallara davetiyeler gönderildi...
normalde bugün yollanmazdı,şanslısınız :)

Gün içinde başvuran kanalların davetiyeleri yollanmıştır.
Bol Kazançlar...

2K aboneli bir kanalımla başvurdum hadi hayırlısı

başvurduğunuz kanalların sözleşme ve sözleşme onaylayanların davetiyeleri yollanmıştır.
abone ve kriterleri uymayan kanallarınızla boş yere başvurup da sabırları sınamayın.
bu sefer ufak eksiği bulunup kabul edileceklerde reddediliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri