C# Öğrenme ?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Programlama

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar c# öğremek istiyorum da arkadaşdan her yönüyle c# 6.0 kıtabını aldım kodlab.tv'ye giridm kodlab tv de videolu anlatımı resmen yok gibi birşey karışık birşeyler koymuşlar anlamadım ders 1 2 3 diye yok . c# bilen arkadaşlar lütfen tavsiyede bulunabılırlermı en kolay yoldan nasıl öğrenebilirim acaba tavsiyelerinize açığım video kitap kişi tavsiyesi forum tavsiyesi ne olursa :D

Tavsiyem önce algoritmayı oturt sonrasında tüm dilleri öğrenirsin , algoritma öğrenmek için oyunlar var mesela onlara göz at :)

Önce denildiği gibi algoritma mantığını çözün gerisi kolay zaten parçasını bul koy

bence başlıkta yazdıgın gibi öğrenme bu yaştan sonra bir şey değiştirmez hayatında zaman kaybı olur

bence başlıkta yazdıgın gibi öğrenme bu yaştan sonra bir şey değiştirmez hayatında zaman kaybı olur

30 40 yaşında öğrenen adamlar tanıyorum, moral bozmaktan başka bişey değil yaptığın yorum..
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] sende sanalogretim falan araştır bak biriyle başla öğrenmek yaşla değil işi sevmekle ilgili, seversen öğrenirsin.. Denemekten bişey kaybetmezsin.

Ben kitabı sadece sözlük gibi kullanmaya başladım, kitaptan pek olmaz hocam. Video setleri alsan direk udemy'den, daha hızlı olur. Keza YouTube bile yeter, tabii Türkçe aramıyorsan.

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=hr1xp3tVgUQ

bu sitenin 4 5 eğiitm seti bende var, hepside çok sağlam setler, en ince ayrıntısına kadar işi öğretiyorlar, yanılmıyorsam forum admini era da burdan php eğiitm setini almıştı,
www.sanalogretim.com

bu işini görebilir
www.sanalogretim.com/C-Web-Programlama-Visual-Studio-2017-ile-/57/SetDetay

Eyvallah hocam bir bakayım :)

Murat üstad :D bilmezmiyim abonesiyim :)

Eyvallah hocam .

Tavsiyem önce algoritmayı oturt sonrasında tüm dilleri öğrenirsin , algoritma öğrenmek için oyunlar var mesela onlara göz at :)

Bir çok yerde okudum aynısını diyorlar olmadı ilk önce algoritmaya başlarım sonra c#'a tavsiye için teşekkürler hocam .

Önce denildiği gibi algoritma mantığını çözün gerisi kolay zaten parçasını bul koy

Eyvallah hocam .

Öğrenmenin yaşı yoktur daha ölmedik yav :D 25 yaşındayız ne insanlar biliyorum ben 30'da 40'da yazılım öğrenen bakarsın değiştirir nerden bılıyorsun :)

30 40 yaşında öğrenen adamlar tanıyorum, moral bozmaktan başka bişey değil yaptığın yorum..

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] sende sanalogretim falan araştır bak biriyle başla öğrenmek yaşla değil işi sevmekle ilgili, seversen öğrenirsin.. Denemekten bişey kaybetmezsin.

Ben kitabı sadece sözlük gibi kullanmaya başladım, kitaptan pek olmaz hocam. Video setleri alsan direk udemy'den, daha hızlı olur. Keza YouTube bile yeter, tabii Türkçe aramıyorsan.

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=hr1xp3tVgUQ

Eyvallah hocam bir bakayım :)

open source çalış, codeproject, github ve stackoverflow'da araştırma yap, o basit bu basit deme aklına gelen her şeyi kodlamaya çalış ve global syntax öğren :)

Bence hiç bir şeye başlamadan önce otur ingilizce öğren. Ondan sonra ne kaynak ararsın ne de bir şey yaparken takıldığında çaresiz kalırsın. Türkçe olarak cevap bulamayacağın bir çok şey ingilizce olarak elinin altında

youtube'da murat yücedağ vardı yanılmıyorsam 100 derslik bir serisi vardı gayet güzel anlatıyor sıfırdan başlangıç için idealdir. aynı kanalda algoritma dersleri ve asp.net dersleride olması lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri