Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu işlerin %20 sini öğrenmek için 2 yılımı verdim çok şükür öğrendim de ama php üzerine eğitim videoalrın olursa seve seve izlerim.teşekkğrler şimdiden
CD değil de onun yerine başka bir taşınabilir belleğe atarsanız kargo dahil parasıyla birlikte yollayanlara gönderebilirsiniz.Daha iyi olur.zaten hiçbir programcı %100 bilmez. kütüphaneler falan. kimse çıkıpta ben bütün kütüphaneleri ve sistemleri biliyorum. bütün kodları biliyorum diyemez. veya hiçbir kurum böyle bir eğitim veremez. zaten gereksizdir %100 bütün terimleri bilmek. onları microsoft bilsin yeterbenim burada a'dan z'ye tabir ettiğim kurs gibidir. bütün inceliklerdir. zaten herzaman öğrenmek isteyen üzerine birşeyler katması gerekir. php konusuna gelince onlara şimdiden geçmek istemiyorum. hala eğitimini aldığım konular arasında php. tam bilgimin olmadığı konu hakkında yorum yapmak istemem. ancak ilerleyen zamanlarda isteyen arkadaşlara eğitim videolarını da gönderebilirim. kargo ile tabi. maille falan gidicek dosyalar değil çünkü. ben 500 gb lık hdd'nin %80'inin sadece eğitim videosu ile doldurdum. yani doldu. o yüzden ilerleyen zamanlarda cd'ye çeker gönderim yaparım. birebir uzman hocaların videolarıdır. zaman buldukça hepsini paylaşmaya çalışıcam. cok yogunum iş yerinde. zaman buldukça diyorum. kimseye belirli bir tarih sözü veremiyorum malesef. ama hazırladıgımda ısteyen her keze özel olarak bizzat mesaj göndericem.
Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumdan birkaç şey öğrendim, ancak benim yardım edebileceğim herhangi bir konu bulunmamakta. Yani bildiklerim herkes tarafından bilinen şeyler. konu açan kişilerin konularına da abuk subuk gereksiz post kasmak amaçlı yazı yazmayıda sevmiyorum. Amacım sizlere paylaşımlarda bulunmak.
Öğrenmek isteyen kişiler doğrultusunda bu boş kalan bölümü doldurmak istiyorum. Visual Basic 2010 Kullanımı ve genel yapısından başlayarak, Console Aplication, basit programlama, basit c#, c# mantığı, kodlar, kütüphaneler, veritabanı, ileri programlama gibi masaüstü programlamayı a'dan z'ye öğretebilirim. Vereceğim eğitimi videolar halinde vakit buldukça çekerek aktarmaya çalışacağım sizlere. Bu tarz derin içerikli eğitimleri xx kurumlarda minimum 2500 - 3000 tl'den aşagı alamassınız. İlerleyen zamanlarda sql, mysql,php,asp gibi konularada değinicem. İlk aşamada c# ile başlıcam. yaşım 25. Belki bu işler için küçük gelebilir ancak bu işi gayet iyi bir şekilde öğrendim ve öğretebilirim. isteyenler olursa kargo ile cd'de gönderimi yaparım. onlar ilerleyen zamanlarda tabi. Bu işe gönül vermek isteyen, öğrenmek isteyen kaç kişi var acaba?
Saygılarımla
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.