c# öğrenmek isteyen?

[valla süpersiniz arkadaşlar. tamamdır. bu kadar bu işi öğrenmek isteyen arkadaş varken yardımcı olmak boynumuzun borcu diye düşünüyorum. Az uz bişeyler biliyorum diyen arkadaşlar. bildiklerinizi ezberlerinizi unutun. Cd flash bellek kim nasıl isterse yönlendirim sağlarım. zaten her videonun altında e-book vericem. örnekli açıklamalı bir şekilde. bu e-book'lar kendi yazımdır. ücretsiz verilecektir. ancak herhangi bir sitede veya bir paylaşımda bütün e-bookları silerim :) Yeni bir konu açıp ilk dersimiz yakın zamanda başlayacağız arkadaşlar. Süpersiniz. Bu öğrenme isteği ile dolu kişileri görmek beni çok mutlu etti. müsait olsam hemen başlıcam şimdi ilk videoya. o derece :) yarın inşallah ilk videomuzu paylaşır ufaktan devam ederiz arkadaşlar.

Bende katılırım. Düşüncen için teşekkürler.

Bu egitim sonrasi pyhtona gecis kolay olurmu? En cok ögrenmek istedigim programlama dili pyhton.

Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumdan birkaç şey öğrendim, ancak benim yardım edebileceğim herhangi bir konu bulunmamakta. Yani bildiklerim herkes tarafından bilinen şeyler. konu açan kişilerin konularına da abuk subuk gereksiz post kasmak amaçlı yazı yazmayıda sevmiyorum. Amacım sizlere paylaşımlarda bulunmak.

Öğrenmek isteyen kişiler doğrultusunda bu boş kalan bölümü doldurmak istiyorum. Visual Basic 2010 Kullanımı ve genel yapısından başlayarak, Console Aplication, basit programlama, basit c#, c# mantığı, kodlar, kütüphaneler, veritabanı, ileri programlama gibi masaüstü programlamayı a'dan z'ye öğretebilirim. Vereceğim eğitimi videolar halinde vakit buldukça çekerek aktarmaya çalışacağım sizlere. Bu tarz derin içerikli eğitimleri xx kurumlarda minimum 2500 - 3000 tl'den aşagı alamassınız. İlerleyen zamanlarda sql, mysql,php,asp gibi konularada değinicem. İlk aşamada c# ile başlıcam. yaşım 25. Belki bu işler için küçük gelebilir ancak bu işi gayet iyi bir şekilde öğrendim ve öğretebilirim. isteyenler olursa kargo ile cd'de gönderimi yaparım. onlar ilerleyen zamanlarda tabi. Bu işe gönül vermek isteyen, öğrenmek isteyen kaç kişi var acaba?

Saygılarımla

Bende katılmak isterim hocam cok iyi olur.
c# ögrenmek isterim ama php yi daha cok istiyorum c# ondan sonra php dersleri verebilirmisiniz

bende bilge adma kayıt oldum 5bin TL web tasarım bölümüne fakat araya askerlik girmesi nedeni ile dondurdum askerden sonra devam edicem kasımda gidicez askere dönüste kaldıgımız yerden devam

çok hevesliyimdir bu tarz konulara vaktim yok ama bu egitime katılmak isterim

oooo büyük dua alırsın kardeş.
3 yıldır öğrenmek isterim ama üşengeçlik işte kahretsin :) bir türlü başlayamadık.

valla süpersiniz arkadaşlar. tamamdır. bu kadar bu işi öğrenmek isteyen arkadaş varken yardımcı olmak boynumuzun borcu diye düşünüyorum. Az uz bişeyler biliyorum diyen arkadaşlar. bildiklerinizi ezberlerinizi unutun. Cd flash bellek kim nasıl isterse yönlendirim sağlarım. zaten her videonun altında e-book vericem. örnekli açıklamalı bir şekilde. bu e-book'lar kendi yazımdır. ücretsiz verilecektir. ancak herhangi bir sitede veya bir paylaşımda bütün e-bookları silerim :) Yeni bir konu açıp ilk dersimiz yakın zamanda başlayacağız arkadaşlar. Süpersiniz. Bu öğrenme isteği ile dolu kişileri görmek beni çok mutlu etti. müsait olsam hemen başlıcam şimdi ilk videoya. o derece :) yarın inşallah ilk videomuzu paylaşır ufaktan devam ederiz arkadaşlar.

Biraz öğrenmiştim sıfırlayıp başlayalım bakalım teşekkürler :)

Ben de öğrenmek isterim bu ara nete giremiyorum.Dersleriniz kayıt oltında olursa daha sonra da izleyebiliriz.Dersler basladıgında da haber ederseniz memnun olurum.Tesekkurler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri