C/windows/system32/logfiles/srt/srtTrail.txt

• Kullanıcı Cagdaser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Dostlar sorun acil ve önemli oldu için buraya açıyorum mobilim,

Soruna gelcek olursak resimlerle anlatıyım

4a140fbaadb7f175b49af9bc3765fd6c.jpg

Macbook umda bootcamp ile windows kullanıyorum ve windowsa ulaşamıyorum bu sorun var refresh ve reset diyince bişi değişmiyor yeniden başlıyor
f414effbead699136a7cd29edf711dd4.jpg

Advances op diyince de bu resim var burdada hepsini kurcaladım ama bişi olduğu yok sorun ne acaba internette format falan demişler ama içinde bilgilerim kanalların şifreleri vs var çok önemli bu yüzden

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dostlar sorun acil ve önemli oldu için buraya açıyorum mobilim,

Soruna gelcek olursak resimlerle anlatıyım

4a140fbaadb7f175b49af9bc3765fd6c.jpg

Macbook umda bootcamp ile windows kullanıyorum ve windowsa ulaşamıyorum bu sorun var refresh ve reset diyince bişi değişmiyor yeniden başlıyor
f414effbead699136a7cd29edf711dd4.jpg

Advances op diyince de bu resim var burdada hepsini kurcaladım ama bişi olduğu yok sorun ne acaba internette format falan demişler ama içinde bilgilerim kanalların şifreleri vs var çok önemli bu yüzden

Hocam bu durumlarda genellikle format atılıyor ancak önemli bilgilerin var ise bir bilgisayarıya gidip hardiski harici hard disk yapan aparatlar var(Garanti dışı yapar sökersen garanti dışı ise yap) o yol ile bilgilerini kurtarabilirsin.

Ayni durumu daha 2-3 gun once ben yasadim ve format attirmak zorunds kaldim. Eger dosyalarin D de ise sikinti olmaz zaten soylersin D ye dokunmazlar ama C de yada masaustunde ise (masaustude C oluyor) format atacak kisiye onemli dosyalarin oldugunu onlari yedeklemen gerektiginden bahset. Eger onu yapamayiz derse o adam isi bilmiyor demektir ben masaustunun yedegini aldirdim.

Bu menüye girmek için belirli tuşlara basman gerek, sadece bilgisayarı çalıştırıp hiç bir tuşa basmadan açılmasını beklediğine emin misin?

OSX'i kaldırmışsın. Win kurmuşsun. Peki niye bilgisayarımda değil, laptopımda değil de macbookumda? Macbook olmasının yazılım olarak bir farklılığının kalmadığı bu sorunda bunu bize niye duyuyorsunuz?

Beyler ben kıllandım.

Bu menüye girmek için belirli tuşlara basman gerek, sadece bilgisayarı çalıştırıp hiç bir tuşa basmadan açılmasını beklediğine emin misin?

Boot ayarlari ile ilgili bir problem sistemi bozmus bilgisayarci oyle demisti bana. Ben NetCAD kurmak icin kurcalarken pc yi bu hale getirdim :D

OSX'i kaldırmışsın. Win kurmuşsun. Peki niye bilgisayarımda değil, laptopımda değil de macbookumda? Macbook olmasının yazılım olarak bir farklılığının kalmadığı bu sorunda bunu bize niye duyuyorsunuz?

Beyler ben kıllandım.

Çünkü tuş kombinasyonu farklı kardeşim kıl olduysan işine bak sinir etme gece gece adamı
Biosu farklı osu busu her boku farklı

Osx i kaldırdım falanda yok

Çünkü tuş kombinasyonu farklı kardeşim kıl olduysan işine bak sinir etme gece gece adamı
Biosu farklı osu busu her boku farklı

Osx i kaldırdım falanda yok

Düşündüm de sen haklısın kardeşim. Özür dilerim.

Bişi yapmadım bi tuşa falan basmadım mac de işlemlerimi halletim ben kanallarımı windowsda açıyorum işletim sistemi farklı olsun diye ve hiç bi kanala girmiyorum ordan ios da da adsense kontrolü yapıyorum - gene rutin yaptım bi işi yani bootcamp egeçerken böyle oldu

Beyler ben kıllandım.

Yıllardır windows kullanıcısı olarak mac os işletim sistemine sadece 1 hafta dayanabildim macbook u sadece şarjı dayandığı için aldım ve elimde olsaydı mac os tamamen silip yerine windows kurardım ama malesef bay apple bunu mümkün kılmıyor küçücük ssdnin yarısına mac os sığdırmak zorunda kalıyorum.

Mac OSX ile sistemi aç windows dosyalarına oradan erişebilirsin yedeklerini alıp Windows kurulumuna geçmeni öneririm.

veya açılmayan Windows üzerine dosyalarını silmeden kurulum sağlayabilirsin.

---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:27 ----------

Yıllardır windows kullanıcısı olarak mac os işletim sistemine sadece 1 hafta dayanabildim macbook u sadece şarjı dayandığı için aldım ve elimde olsaydı mac os tamamen silip yerine windows kurardım ama malesef bay apple bunu mümkün kılmıyor küçücük ssdnin yarısına mac os sığdırmak zorunda kalıyorum.

Mac OSX'i Windows kurulum ekranında disk işlemlerinde tamamen silebilirsiniz ama silmenizi önermem.

Hocam benim windows kullanmamdaki tek amaç kanal basıyorum ve youtube üzerine düzenim onda Mac dediğin gibi sinir bozucu yanları var ancak alıştım ben genel olarak müzikle falan uğraştım içinde programların ( cubase fl studio, logic zaten apple ın )os da aldım verimini o yüzden benim için sorun youtube düzeniminin windowsda olması ama dediğin gibi mac os pek sürekli kullanıcı işi değil iş ve takılmak harici tabiki ( oyun youtube gibi olaylar için ideal değil )

---------- Spam Engelliyici 00:33 ---------- Önceki Mesaj 00:31 ----------

@bilyoner hemen bakıyorum hocam çok teşekkür ederim

Mac OSX'i Windows kurulum ekranında disk işlemlerinde tamamen silebilirsiniz ama silmenizi önermem.

Hocam ben mac os işletim sistemi kullanmaya tövbeliyim zamanında haftalarca mac os u tamamen silmek için uğraşmıştım ama yapamamıştım windows kurulum ekranında bilgisayarın sadece windows için ayarladığımız kısmını görebiliyorsunuz mac os kısmını göremiyorsunuz böylelikle de silemiyorsunuz malesef.

iMedkU0.jpg

gördüğün üzere mac os yüzünden 10gb yerim kaldı 1tb taşınabilir hdd aldım onu kullanıyorum verilerim için durumumu sen düşün.

Hocam ben mac os işletim sistemi kullanmaya tövbeliyim zamanında haftalarca mac os u tamamen silmek için uğraşmıştım ama yapamamıştım windows kurulum ekranında bilgisayarın sadece windows için ayarladığımız kısmını görebiliyorsunuz mac os kısmını göremiyorsunuz böylelikle de silemiyorsunuz malesef.

iMedkU0.jpg

gördüğün üzere mac os yüzünden 10gb yerim kaldı 1tb taşınabilir hdd aldım onu kullanıyorum verilerim için durumumu sen düşün.

Dediğim şekilde Mac OSX tamamen silip kurulum yaptım.
Yakın zamanda format atacağım dosyalarımı yedeklemeye zaman bulabilirsem istersen fotoğraf çekerim kurulum için.

Osx kaldirip bootcamp kurulmuyor diye biliyorum. Alt tusuna basili tutup pc yi acmayi denedin mi

Dediğim şekilde Mac OSX tamamen silip kurulum yaptım.
Yakın zamanda format atacağım dosyalarımı yedeklemeye zaman bulabilirsem istersen fotoğraf çekerim kurulum için.

Mevcut kullandığım windows u yedekleyip mac os u sildiğimde tekrar geri yükleme şansım var mıdır? Yoksa sıfırdan mı win kurmam gerekecek?

Hocam alt tuşuna basılı tutup mac e girerek bootcamp klasörü altında user klasöründe bulabilirsin windowsdakileri.

Mevcut kullandığım windows u yedekleyip mac os u sildiğimde tekrar geri yükleme şansım var mıdır? Yoksa sıfırdan mı win kurmam gerekecek?

Mac OSX kurulması için DVD ye ihtiyacınız olacak DVD media yoksa online recovery yapmanız gerekecek Apple 2012 den sonra çıkan cihazlara online recovery hizmeti veriyor.Kısaca boş diski takıyorsunuz online recovery ekranı geliyor ve tüm media ve recovery partitionları oluşturuluyor.Tabi ki uzun sürüyor onuda belirtelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri