Çağla Şikel Canlı Yayın Frikik Kazası Videosunu Yt'ye Şikayet Edecekmiş

• Kullanıcı nothing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] haysiyetsiz kelimesi yüzünden reportlanmışsınız. Report eden arkadaşı burada ifşa etmeyecem ama herhangi bir işlemde yapılmayacak bilgisine.

Bu tarz şeyleri paylaşayanlar haysiyet yoksunları gerçektende...

Tskler zack.. O arkadasin bilgisine; hakaret bir insana olmadigi seyi soylemektir.. Burada olan birseyi soyledim ben..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sizi anlamakta bazen güçlük çekiyorum. :) Yok tamamen reklam amaçlı bir hareket o, bunu neden anlayamıyorsunuz? Show tv son 1 aydır iyice tozuttu gündem olmak için canlı yayına katilleri mi çıkarmadılar, yarışmacıları birbirilerine mi sokmadılar, haber programlarında abidik gubidik bültenler yayınlayıp sırf reyting ugruna 90 lı yılların sonlarında kullanılan metalara mı yönelmediler şimdi çağla çikelin göğsü açılmış ailesine çocuklarına üzüldüm diyenleri görüyorum. Dostum o insanlar o geminin yolcusu yani senin ''ar'' anlayışın ile onlarınkinin arasında km lerce fark var emin ol. Sen ay yazık vah yazık derken onlar kulis arkasında ''tam da istediğimiz gibi oldu'' demiyorlarsa insan değilim. Ben de medyacıyım hatta okullu medyacı :) az çok ayıkıyoruz artık gerçek ile gerçek olmayanı. Ayrıca o videoyu atan adamdan ne istediniz bir çırpıda ''s.refsiz-namuzsuz-haysiyetsiz'' ilan ettiniz? Siz mi verdiniz namusunu da iki dakika da asıp kestiniz? Ayrıca Show tv tüm yayınlarına content id almış bu da demek oluyor ki piyasada ki videoları kendi servis ediyor bazı portallara? Tüm haber sitelerinde manşet geçti o video?Görmediniz mi? Ve ayrıca o video orada 5 gün durdu neden 1 milyon olduktan sonra harekete geçildi? Neden ilk gün ya da 2. gün harekete geçilmedi? Reklam görevini tamamladı pek tabi. Youtube işi siz demiyor muydunuz düne kadar izlenebilitesi yüksek videolar ile çalışın? Ee adam da biliyor ki izlenecek atmış kanalına ne yani bunca hadsizliğe ragmen böyle bir videoyu atan insanlara sövüp saymanız? Ben atmamıştım ama şuan atmadığıma pişman oldum. Biri de demiş telif atmayı bilsem telif atıcam diye. Sonra sahte telifleri kim atıyor diyoruz. Dışarda aramayın tüm sorumlular içimizde. Flag basıcakmış telif atacakmış. ;) Biraz daha empati kurun bazı şeylerle çağla ile kuracağınıza. Bir de böyle ezberci olmayın, biraz olayları analiz etmeye çalışın Saygılar..

---------- Spam Engelliyici 11:26 ---------- Önceki Mesaj 11:22 ----------

balıkesirin çılgın eşşeklerinin 82 milyon izlendiği ülkeden ne beklenirki :confused:

Küfrün bağlaç olarak kullanıldığı bir memlekette komik bir video nun bu kadar izlenmesi seni niçin üzüyor dostum? Eminim senin dahi kurduğun 5 cümleden birinde küfür geçiyor. Lafa gelince ne ahlaklı toplumuz, en nefisli insanlarız ama geçicez bunları. Artık doyduk bu göz boyamalara. :) Senin eşek dediğin video nun daha profesyonel olarak yayınlananları o eşekleri 3'e 5'e katlamış Demek tüm dünya ahlaksız..

Son düzenleme:
Küfrün bağlaç olarak kullanıldığı bir memlekette komik bir video nun bu kadar izlenmesi seni niçin üzüyor dostum? Eminim senin dahi kurduğun 5 cümleden birinde küfür geçiyor. Lafa gelince ne ahlaklı toplumuz, en nefisli insanlarız ama geçicez bunları. Artık doyduk bu göz boyamalara. :) Senin eşek dediğin video nun daha profesyonel olarak yayınlananları o eşekleri 3'e 5'e katlamış Demek tüm dünya ahlaksız..

insanlar ahlaksız olabilirde bari hayvanları rahat bıraksınlar. ben pek komiklik göremedim hayvanların çiftleşme videosunda.

insanlar ahlaksız olabilirde bari hayvanları rahat bıraksınlar. ben pek komiklik göremedim hayvanların çiftleşme videosunda.

Komik değilse bile ilginç. İlginçse izlerim arkadaş ve bunda asla ''ar'' veyahut ''edep'' mantığı aramam. Kimsenin de benim zevklerimi yargılamasına izin vermem. Sınırını bil.

Komik değilse bile ilginç. İlginçse izlerim arkadaş ve bunda asla ''ar'' veyahut ''edep'' mantığı aramam. Kimsenin de benim zevklerimi yargılamasına izin vermem. Sınırını bil.

brader burda sana laf atan yok boş boş tribe girme. bi ülkede insanların ahlaksızlığı ön plandaysa her türlü müdahale yapılır. bu bütün toplumlarda böyle. siz kendinizi cahiliye devrindemi sanıyosunuz hala. bu tarz videolar bu ülkenin ne kadar boş ve gereksiz insanlarla dolu olduğunu gösteriyor. sonrada niye bu ülke gelişmiyor diye ağlayıp durursunuz.

Birşey olmaz çok çok Youtube'den kaldırtır videoyu.

ABD'de böyle bir olay tv'de olsa çarşaf çarşaf youtube'de yayınlanır o videoyu'da kaldırtamazdı.
Sonuçta canlı yayında yaptığın hareketlere dikkat etmen lazım.
Şimdi Google'ı açıp Çağla Şikel diye görsel aratsanız buna benzer onlarca resimler zaten bulursunuz.
Evet abartmakta toplum olarak üstümüze yok.

( dip not : O videoyu atmadım atmamda, şimdi bunları yazdım diyede beni linç etmeye kalkmayın, bunlar gerçekler )

edit..kanal ifşa etmiş olmayalım ..silindi..

rusyada en popüler video şu anda..ilginç

Son düzenleme:
Birşey olmaz çok çok Youtube'den kaldırtır videoyu.

ABD'de böyle bir olay tv'de olsa çarşaf çarşaf youtube'de yayınlanır o videoyu'da kaldırtamazdı.
Sonuçta canlı yayında yaptığın hareketlere dikkat etmen lazım.
Şimdi Google'ı açıp Çağla Şikel diye görsel aratsanız buna benzer onlarca resimler zaten bulursunuz.
Evet abartmakta toplum olarak üstümüze yok.

( dip not : O videoyu atmadım atmamda, şimdi bunları yazdım diyede beni linç etmeye kalkmayın, bunlar gerçekler )

Hiç sorma dostum.. Gel de anlat bunu bu akıl yoksunu zavallılara. Bunlara sorsan dünyanın en ahlaklı, en erdemli insanları kendileri.. Böyle de narsistler bir açıdan.

Bana göre yerinde bir karar anasayfada olmamadı gereken video olduğunu defalarda bahsettik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

brader burda sana laf atan yok boş boş tribe girme. bi ülkede insanların ahlaksızlığı ön plandaysa her türlü müdahale yapılır. bu bütün toplumlarda böyle. siz kendinizi cahiliye devrindemi sanıyosunuz hala. bu tarz videolar bu ülkenin ne kadar boş ve gereksiz insanlarla dolu olduğunu gösteriyor. sonrada niye bu ülke gelişmiyor diye ağlayıp durursunuz.

Ülke'nin gelişimini bir videoya bağladın ya. Konu benim için kapanmıştır. :)

Show TV hala telif atmamış mı ?

O video'nun orada durması show tv'nin işine gelir. Seda sayan'ın katili çıkarttığı program Türkiye den öyle bir tepki almıştı ki tüm seda sayan videolarına dünya engeli atmıştı. Dilese tüm çağla videolarına da atar ama neden atmıyor? neden atsın ki hazır reklam, sıcak reklam. . :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri