1 milyon izlenim alacağını bilse eş, anne ve kardeşi takar mı o haysiyetsizler?![]()
bu mesajı şikayet edenlere diyorumki.. boyle haysiyetsizler gerçekten var.....
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] gayette güzel yazmış haysiyetsiz bunlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 milyon izlenim alacağını bilse eş, anne ve kardeşi takar mı o haysiyetsizler?![]()
bak buna gerçekten üzüldüm benim bu mesajımı mı reportlamış birileri? yuhh diyorum ya.. Allah a havale ediyorumbu mesajı şikayet edenlere diyorumki.. boyle haysiyetsizler gerçekten var.....
@Katip gayette güzel yazmış haysiyetsiz bunlar
1 milyon demek ar namus kalmamış bizim millette.
balıkesirin çılgın eşşeklerinin 82 milyon izlendiği ülkeden ne beklenirki![]()
Küfrün bağlaç olarak kullanıldığı bir memlekette komik bir video nun bu kadar izlenmesi seni niçin üzüyor dostum? Eminim senin dahi kurduğun 5 cümleden birinde küfür geçiyor. Lafa gelince ne ahlaklı toplumuz, en nefisli insanlarız ama geçicez bunları. Artık doyduk bu göz boyamalara.Senin eşek dediğin video nun daha profesyonel olarak yayınlananları o eşekleri 3'e 5'e katlamış Demek tüm dünya ahlaksız..
insanlar ahlaksız olabilirde bari hayvanları rahat bıraksınlar. ben pek komiklik göremedim hayvanların çiftleşme videosunda.
Komik değilse bile ilginç. İlginçse izlerim arkadaş ve bunda asla ''ar'' veyahut ''edep'' mantığı aramam. Kimsenin de benim zevklerimi yargılamasına izin vermem. Sınırını bil.
rusyada en popüler video şu anda..ilginç
Ne demek lazım bilemedim fakat bundan sonra heralde insan gibi giyinir.///Edit Kanal ifşa
Birşey olmaz çok çok Youtube'den kaldırtır videoyu.
ABD'de böyle bir olay tv'de olsa çarşaf çarşaf youtube'de yayınlanır o videoyu'da kaldırtamazdı.
Sonuçta canlı yayında yaptığın hareketlere dikkat etmen lazım.
Şimdi Google'ı açıp Çağla Şikel diye görsel aratsanız buna benzer onlarca resimler zaten bulursunuz.
Evet abartmakta toplum olarak üstümüze yok.
( dip not : O videoyu atmadım atmamda, şimdi bunları yazdım diyede beni linç etmeye kalkmayın, bunlar gerçekler )
- kanal ifşa[/url]
brader burda sana laf atan yok boş boş tribe girme. bi ülkede insanların ahlaksızlığı ön plandaysa her türlü müdahale yapılır. bu bütün toplumlarda böyle. siz kendinizi cahiliye devrindemi sanıyosunuz hala. bu tarz videolar bu ülkenin ne kadar boş ve gereksiz insanlarla dolu olduğunu gösteriyor. sonrada niye bu ülke gelişmiyor diye ağlayıp durursunuz.
Show TV hala telif atmamış mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.