Çalınan dashboardıma giriş yaptım.

Merhaba arkadaşlar,Videoyapta satın almış olduğum kanala vıdeoları yukledım ve süresi bitince vıdeoyap ın gırmedım aradan 1 ay sonra içimden bi his su üyeliğe gir bı bak kanallar ne durumda dedı gırdım ve baktım kı bı kanalım tutmuş ve hesapta yaklasık 400 dolar vardı.Bundan 1-2 hafta önce zaten quizim calınmıştı üstüne bana satılan maıller başkasına satılıp quıze baglanmıstı bunun hakkında arkadaşım sıkayet konuları açmıstı ınanmayan bakabilir ordan.Bu seferde bu olay başıma gelınce bende sınırlendım koydum şifreyi amacım paranın tamamını almak değil sadece bana ait olanı almaktı sonra zaten konu açıp durumu bıldırıcektım.İnanmak ısteyen ınanır ınanmak ıstemeyen ınanmaz bu sizlere kalmış.
Arkadaş Sen Ne yaptın ya :D.
Tüm hackerlarımızı ve Sherlock Holmes'leri üzerine salmıştık:D
Neyse geçmiş olsun her ikinizede.Konu çözüme vardı gibi

karabükle ilgili bi durum varsa bana ulaşabilirsiniz

eleman kanalalsattan kanal almış benden. ben zaten kanalalsatta kanal satmıyorum. yakın arkadaşım satıyor. o arkadaşada ben 3 tane kanal vermiştim deneme için. okanallardan bi tanesi o X kanalıymış. adamda girmiş bunda video var diye sinirlenmiş quize girip şifresini değiştirmiş daha öncede böyle bişey başına gelmiş. 1200 tl sini çaldırmış. o yüzden bu sefer yapmak istememiş zaten 1200 tl sini alıp konu açıcakmış buraya,geri kalan parayı vermek ve dashboardı teslim etmek için. olay bu arkadaşlar. ben inandım zaten 1-2 senedir tanıdığım ama hiç konuşmadığım birisiydi. ödeme paypalına yattığı zaman 1200 tlsini alacak ve geri kalan parayı bana teslim edip dashbodu vericek. o 1200 tl yide ben habeirm olmadan kendi hesabıma attırmışım. ama böyle bi olayın olduğunu nerden bileyim :D herneyse arkadaş anlayışlı biri çıktı. ödeme gelince helalleşicez

dostum basta sorduk sana maıl aldınmı vds kullanıyormusun diye sende yok dedın,demekkı bı yerde acık vermıssın

dostum basta sorduk sana maıl aldınmı vds kullanıyormusun diye sende yok dedın,demekkı bı yerde acık vermıssın

dostum mailde almadım vdsde kullanmıyorum :D kendi açtığım mailin bi tanesini arkadaşa vermişim. o arkadaşda benim kanalalsat üyeliğinden o kanalı satmış. ben deneme için vermiştim satacağını bilsem silerdim excelden

Kanalalsat.com olmasaydı bu kanalı belki arkadaş satamayacaktı. Veya videoyap olmasaydı bu kanala video yüklemeyecekti. İkisi olmasaydı en azından bu işlemlerin olma ihtimali bile olmayacaktı. bu tür konuların çoğu bir şekilde bu yazılımlara bağlanıyor. Uyanın ve böyle sistemler kullanmayın. Kullananları da uyarın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri