çalınan kanalın adsense ödemesi

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bacanak

Kayıtlı Üye
merhaba. bi arkadaşımın 31 ağustos gecesi saat 2 gibi VDS'ine girilerek kanalı başka bir adsense hesabına bağlanmış.

kendisi durumu farkedip bugün geri düzeltmiş. şimdi kazanç hangi adsense hesabında kesinleşir?

uzun zaman oldu yt'yi bırakalı tam hatırlayamadım o yüzden.

anladım kadarı ile: arkadaşınızn kanalı çalındı sonrasında arkadaşınız kanalı tekrar geri almayı başardı

Eğer olay bu ise merak etmeyin kanalları hangi adsenseye bağlarsanız o adsense de kesinleşir eğer adam kesinleşceği gün çalmış olsaydı durum farklı olurdu

büyük bi ihtimal kanalı taşıyan kişiye gidecek hocam geçmiş olsun
bende öyle tahmin ediyorum.

anladım kadarı ile: arkadaşınızn kanalı çalındı sonrasında arkadaşınız kanalı tekrar geri almayı başardı

Eğer olay bu ise merak etmeyin kanalları hangi adsenseye bağlarsanız o adsense de kesinleşir eğer adam kesinleşceği gün çalmış olsaydı durum farklı olurdu
geçmişten tecrübelerimiz oldu ama hatırlayamadım şu anda. umarım kendi adsense hesabında kesinleşir. temennimiz öyle.

türkiye saati ile 1 eylül saat 10.00 'a kadar kanal hangi adsenseye bağlı ise onda kesinleşir. ABD saati bizim saate göre geriden gidiyor. biz daha öndeyiz.

kendi tecrübeme göre söylüyorum sizde kesinleşir ...ben adsenselerimde ayın 12 sinde para kesinleşince taşırım bazen yeni adsensenin pini yola cıksın diye 12 sinden önce taşırım gecen ayın parası yeni adsensede kesinleşsin diye ...hocam formda bu durumu hep karıştırıyorlar şimdi durum 2 şekilde incelenir 1.senin kazançın 2.senin kazancının kesinleşmesi yani yt nin komisyonu:D senin kazancın 1 - 31 arasındaki kazancın her ayın 12sinde kesinleşir yani para kesinleşme günü ayın 12 sidir kısaca adsenseye göre ay sonu 12sidir ama senin paranın kazandığın gün 1-31 arası senin ay sınırın budur adsenseye göre ay sınırı 12sinden 12sine kısaca sen 12sinden önce kanalını aldığından para sende kesinleşcek ... ben kendi tecrübelerimi söyledim burda biri cıkar hayır bende böyle oluyor derse nasıl demem .... ben bu durumu neredeyese her ay yaparım yeni adsense için ....

Ulan ne bicim adamlar yasiyorya..hirsizlar se7v7ven aciklmas zaten.
Gecms olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri