Çalınan Mail Hesabı!!!

• Kullanıcı doganuzun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhabalar,
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] 'ın satmış olduğu mail hesaplarından bir tanesi çalındığı ile forumda şikayet okudum.. Altına yorum yazanları buradan kınamak istiyorum. Konuyu ne kadar doğru yere açtım bilmiyorum, belki bu konuyu açtığım için uyarı alacağım fakat ne olursa olsun bu konu beni çok rahatsız etti belirtmek istiyorum;

*Hiç kimse kimsenin şahsına yönelik bilmeden suçlamada bulunamaz ; ''Kesin Ytkoray' ın yanında çalışan biri mail hesabını çalmıştır'' ne kadar terbiyesiz bir deyimdir, bilip bilmeden insanların üstüne leke atmak bu kadar basitm'dir. Bende [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] ın yanında çalışıyorum o zaman bu yorumun yapan arkadaşın deyimi ile mail hesabını ben mi çalmış oluyorum. Bu güne kadar Gırtlağımdan bir lokma haram geçmedi, Allah' ım geçirmeyi nasip etmesin..Bu yorumu atan arkadaşı kınıyorum..

* [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] dan 2 ay önce aldığım hesaplar çalındı demiş arkadaşın bir tanesi sadece şunu belirtiyim. Ben [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]ı yaklaşık 1 aydır tanıyorum ama 10 yıl tanıdığım arkadaşıma değişmem, o kadar kaliteli, dürüst, beklentisiz yardım etmeyi seven, karşısındakine yardım edebilmek için işini gücünü bırakan bir adam tanımadım. [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] genelde gece çalışıyor forma geldiği zaman bu konun cevabını mutlaka verir..

Kimse kimseye bilmeden, emin olmadan iftira atmasın, buradaki mod arkadaşlarda buna müsade etmemelerini rica ediyorum..

Maili çalınan arkadaş bana özelden ulaşsın benim açtığım mail hesaplarının listesini ben zaten tutuyorum, inceleyebilirim.

Son olarak kimden mail hesabı alırsanız alın şifresini hemen değiştirin, aklınızda soru işareti kalmasın ki ne bizi zan altında bırakın nede kendinizi..

Teşekkürler,

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu youtube işiyle uğraşıyorum. 1 kanalımda 69 video var 1 aydan beri sadece günlük bıraktığı 10 sent. (1 aylık kazanç Toplam 9 dolar 35 sent).Anlamadım gitti. Ne yapmalıyım . Özgün 5 tane kanalım var ama izlenmeleri yok. PARA KAZANMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR .ÖĞRENCİYİM YANİ GÜNDE 5 DOLAR KAZANSAM DA KAFİ. AMA BİR TÜRLÜ ADAM AKILLI KAZANÇLARA ULAŞAMADIM. BİLGİSİ OLAN VARSA BİR ZAHMET CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM.:(:(

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu youtube işiyle uğraşıyorum. 1 kanalımda 69 video var 1 aydan beri sadece günlük bıraktığı 10 sent. (1 aylık kazanç Toplam 9 dolar 35 sent).Anlamadım gitti. Ne yapmalıyım . Özgün 5 tane kanalım var ama izlenmeleri yok. PARA KAZANMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR .ÖĞRENCİYİM YANİ GÜNDE 5 DOLAR KAZANSAM DA KAFİ. AMA BİR TÜRLÜ ADAM AKILLI KAZANÇLARA ULAŞAMADIM. BİLGİSİ OLAN VARSA BİR ZAHMET CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM.:(:(

Peki sence konuyla senin mesajının alakası ne? Bu mesaj sence buraya mı atılmalı..

şifre değiştirin ve http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/31653-telefonla-bilgilendirme.html konusunu uygulayın.
herkes kendi hesaplarından sorumludur.

Koray Beyden onlarca hesap aldım. Hiç bir sorunum yok. Ancak kendisine de "hesaplar siliniyor mu" diye sormuştum. Hesaplar siliniyor dedi. Kanal url'leri mail adresleri ve şifreler her türlü silinmesi gerek. Mail listesi falan tutmayın. Ben kalkıpta her hesabın şifresini değiştirip, telefon bilgilendirmesi yapmak zorunda değilim :)

Arkadaşın çalınan hesabı ile ilgili bir şey demiyorum. Herkes kendi hesaplarından değil kendi bilgisayarının güvenliğinden sorumlu olmalıdır. Biz güvenli alışveriş yapamayacaksak ne anlamı var mail almanın.

Hesap listesi falan sizin pclerinizde tutuluyorsa daha da alışveriş yapmam.

ya hocam takmaya gerek yok forum üzerinde az çokda olsa birçok kişi bir birini tanıyor sayılır bir şekilde alış veriş yapıyolar sohbet leri oluyor falan filan koray konuyu gördüğünde gereken cevabı verecektir zaten

Koray Beyden onlarca hesap aldım. Hiç bir sorunum yok. Ancak kendisine de "hesaplar siliniyor mu" diye sormuştum. Hesaplar siliniyor dedi. Kanal url'leri mail adresleri ve şifreler her türlü silinmesi gerek. Mail listesi falan tutmayın. Ben kalkıpta her hesabın şifresini değiştirip, telefon bilgilendirmesi yapmak zorunda değilim :)

Arkadaşın çalınan hesabı ile ilgili bir şey demiyorum. Herkes kendi hesaplarından değil kendi bilgisayarının güvenliğinden sorumlu olmalıdır. Biz güvenli alışveriş yapamayacaksak ne anlamı var mail almanın.

Hesap listesi falan sizin pclerinizde tutuluyorsa daha da alışveriş yapmam.

Açılan her hesabın listesi tutulur, kişiye mail teslim edildikten sonra şifreleri silinir..Çünkü yarın bir gün satış yaptığımız kişi tutup bana verdiğiniz maile giriş yapamıyorum dediği zaman biz geçmişe dönük o mail hesabını bizden mi satın almış yada o mail hesabını biz mi açmışız diye kontrol amaçlı tutarız fakat hiç bir zaman şifre bilgileri kalmaz direk silinir. Daha önce kişi x birisinden mail satın alıyor bize dönüş yapıyor sorun olduğunu belirtiyor fakat biz kontrollerimiz sonrasında o mail hesabını bizim açmadığımız ortaya çıkıyor ve alan kişi özür diliyorum, pardon sizden almamıştım diyor işte bu gibi problemleri yaşanmaması için hesaplar teslim edildikten sonra; satılan mail adresi, satış tarihi gibi bilgiler kalır onun haricinde şifreler silinir..

Açılan her hesabın listesi tutulur, kişiye mail teslim edildikten sonra şifreleri silinir..Çünkü yarın bir gün satış yaptığımız kişi tutup bana verdiğiniz maile giriş yapamıyorum dediği zaman biz geçmişe dönük o mail hesabını bizden mi satın almış yada o mail hesabını biz mi açmışız diye kontrol amaçlı tutarız fakat hiç bir zaman şifre bilgileri kalmaz direk silinir. Daha önce kişi x birisinden mail satın alıyor bize dönüş yapıyor sorun olduğunu belirtiyor fakat biz kontrollerimiz sonrasında o mail hesabını bizim açmadığımız ortaya çıkıyor ve alan kişi özür diliyorum, pardon sizden almamıştım diyor işte bu gibi problemleri yaşanmaması için hesaplar teslim edildikten sonra; satılan mail adresi, satış tarihi gibi bilgiler kalır onun haricinde şifreler silinir..

Tabi bu konuda haklısın bu taraftan düşünmemiştim. O zaman hiç bir sorun yok ? Her gün yüzlerce hesap açıyorsunuz. Koray Bey ile uzun konuşamıyoruz bile iş yoğunluğundan. Kalkıp da kişilerin hesaplarını kontrol edecek değilsiniz :)

Hesabı çalınan arkadaşın alıntı yaptığım Doğan Beyin mesajı zaten yeterli bir cevap oluyor.

Size de teşekkür ederim Doğan bey.

İyi günler

Tabi bu konuda haklısın bu taraftan düşünmemiştim. O zaman hiç bir sorun yok ? Her gün yüzlerce hesap açıyorsunuz. Koray Bey ile uzun konuşamıyoruz bile iş yoğunluğundan. Kalkıp da kişilerin hesaplarını kontrol edecek değilsiniz :)

Hesabı çalınan arkadaşın alıntı yaptığım Doğan Beyin mesajı zaten yeterli bir cevap oluyor.

Size de teşekkür ederim Doğan bey.

İyi günler

Anlayışınız ve iyi niyetiniz için ben teşekkür ederim..

iyi günler.

Bahsettiğiniz konuyu okumadım ve okumadan yazmak istiyorum ;bi kere YtKoRaY'ı savunmaya gerek yok kendisinin dürüstlüğünden şüphesi olsa insanların zaten alışveriş yapmazlar ve yine kendisinin ilgili bir arkadaş olduğunu da söylemeliyim. İkinci olarak şunu diyeyim aynı sorunu ben de yaşadım, 2 ayrı parça halinde 100 hesap almıştım ve birçoğuna sıra geldiğinde daha ilk açışta doğrulama istiyordu ve bir tanesinin şifresinin de 2 gün önce değiştiğini yazmıştı meseleyi koray a ilettiğimde sağolsun ilgilendi ve durumun google dan kaynaklandığını bir güvenlik tedbiri olarak hesaplarda doğrulama istediğini söyledi ve şifresi değişen hesabın da iadesini yapmak istedi ama ben gerek olmadığını söyledim.. Olayı koray da hatırlar zaten ama eğer başka kişiler de bu konudan şikayetçiyse demek ki ortada bi sıkıntı var ve bunun çözümü de mutlaka yapılmalıdır.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar,
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] 'ın satmış olduğu mail hesaplarından bir tanesi çalındığı ile forumda şikayet okudum.. Altına yorum yazanları buradan kınamak istiyorum. Konuyu ne kadar doğru yere açtım bilmiyorum, belki bu konuyu açtığım için uyarı alacağım fakat ne olursa olsun bu konu beni çok rahatsız etti belirtmek istiyorum;

*Hiç kimse kimsenin şahsına yönelik bilmeden suçlamada bulunamaz ; ''Kesin Ytkoray' ın yanında çalışan biri mail hesabını çalmıştır'' ne kadar terbiyesiz bir deyimdir, bilip bilmeden insanların üstüne leke atmak bu kadar basitm'dir. Bende [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] ın yanında çalışıyorum o zaman bu yorumun yapan arkadaşın deyimi ile mail hesabını ben mi çalmış oluyorum. Bu güne kadar Gırtlağımdan bir lokma haram geçmedi, Allah' ım geçirmeyi nasip etmesin..Bu yorumu atan arkadaşı kınıyorum..

* [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] dan 2 ay önce aldığım hesaplar çalındı demiş arkadaşın bir tanesi sadece şunu belirtiyim. Ben [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]ı yaklaşık 1 aydır tanıyorum ama 10 yıl tanıdığım arkadaşıma değişmem, o kadar kaliteli, dürüst, beklentisiz yardım etmeyi seven, karşısındakine yardım edebilmek için işini gücünü bırakan bir adam tanımadım. [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] genelde gece çalışıyor forma geldiği zaman bu konun cevabını mutlaka verir..

Kimse kimseye bilmeden, emin olmadan iftira atmasın, buradaki mod arkadaşlarda buna müsade etmemelerini rica ediyorum..

Maili çalınan arkadaş bana özelden ulaşsın benim açtığım mail hesaplarının listesini ben zaten tutuyorum, inceleyebilirim.

Son olarak kimden mail hesabı alırsanız alın şifresini hemen değiştirin, aklınızda soru işareti kalmasın ki ne bizi zan altında bırakın nede kendinizi..

Teşekkürler,

arkadasım bak sımdı konuyu anlamadan yontup bicme kafana görede yorum yapma..

ben tek kanal calısmıyorum hesabımda sürüyle kanal var tek 1 hesap gitmiş. giden hesap ise günlük 100$ getirisi var.. ben kimseyi suclamam öncelikle bunu ögren. ikinci olarka pc güvenliğinden söz ediyorsunuz arkadas pc güvensizde tek bir hesap mı gitti?? çok güzel yani ben 100 $ getiren kanalım gitmiş konusunu acmayacağım bu forumda neyin konusunu acacagım ? bu zamana kadar bu forum ılk acıldıgından beri varım kımseye ithamda dahi bulunmadım. coğu konuda diğer arkadasıda dınleyın yargısız ınfaz yapmayın dedim!.. Ha [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] hocama ben güveniyorum. AFEDERSİNDE güvenim benım günlük 100$ kadar da ucuz değildir.!! bir gün anlarsın belkı beni

şifre değiştirin ve http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/31653-telefonla-bilgilendirme.html konusunu uygulayın.
herkes kendi hesaplarından sorumludur.

Diyelim ki 100 hesap aldık Son hesaba kaç günde sıra gelir sizce? Hunharca Spam yapmayan biri için belki bir ayı bile bulur, hesapları alır almaz tek tek şifresini değiştirmekle mi uğraşalım,satan kişi silsin gitsin bu kadar basit, alan kadar satan da sorumludur.

arkadasım bak sımdı konuyu anlamadan yontup bicme kafana görede yorum yapma..

ben tek kanal calısmıyorum hesabımda sürüyle kanal var tek 1 hesap gitmiş. giden hesap ise günlük 100$ getirisi var.. ben kimseyi suclamam öncelikle bunu ögren. ikinci olarka pc güvenliğinden söz ediyorsunuz arkadas pc güvensizde tek bir hesap mı gitti?? çok güzel yani ben 100 $ getiren kanalım gitmiş konusunu acmayacağım bu forumda neyin konusunu acacagım ? bu zamana kadar bu forum ılk acıldıgından beri varım kımseye ithamda dahi bulunmadım. coğu konuda diğer arkadasıda dınleyın yargısız ınfaz yapmayın dedim!.. Ha @YtKoRaY hocama ben güveniyorum. AFEDERSİNDE güvenim benım günlük 100$ kadar da ucuz değildir.!! bir gün anlarsın belkı beni

Tabi ki konunuzu açabilirsiniz sıkıntınızı dile getirebilirsiniz.. Aslında ben şahsıma yönelik postu bulup buraya yapıştıracaktım ama ne hikmetse ben post açtıktan sonra yorumun atan kişi düzenleme yapmış.. Tekrar söylüyorum bu yorumu siz yapmamışınız, aynen şöyle '' Kesin yanında çalışan biri almıştır'' bana dokunan bu cümledir, siz sonuna kadar haklısınız, skype de konuştuğunuz yada başka bir neden den yada hack ne biliyim bir şekilde mail hesabınız gitmiştir, bunu dile getirmekte herhangi bir sakınca yok fakat bilip bilmeden yorum atanlara sitemim var. Tekrar söylüyorum emin olmadan yargılama yapmıyalım. Koray hocam mutlaka çözecektir.

Diyelim ki 100 hesap aldık Son hesaba kaç günde sıra gelir sizce? Hunharca Spam yapmayan biri için belki bir ayı bile bulur, hesapları alır almaz tek tek şifresini değiştirmekle mi uğraşalım,satan kişi silsin gitsin bu kadar basit, alan kadar satan da sorumludur.

şifreler siliniyor.

Tabi ki konunuzu açabilirsiniz sıkıntınızı dile getirebilirsiniz.. Aslında ben şahsıma yönelik postu bulup buraya yapıştıracaktım ama ne hikmetse ben post açtıktan sonra yorumun atan kişi düzenleme yapmış.. Tekrar söylüyorum bu yorumu siz yapmamışınız, aynen şöyle '' Kesin yanında çalışan biri almıştır'' bana dokunan bu cümledir, siz sonuna kadar haklısınız, skype de konuştuğunuz yada başka bir neden den yada hack ne biliyim bir şekilde mail hesabınız gitmiştir, bunu dile getirmekte herhangi bir sakınca yok fakat bilip bilmeden yorum atanlara sitemim var. Tekrar söylüyorum emin olmadan yargılama yapmıyalım. Koray hocam mutlaka çözecektir.
çözümü bekliyorum bende en kısa sürede herkes ekmek yiyor bu ısten ben günlük 100$ olan hesabı sokakta bulmadım kımsede bulmaz... benim Koray hocam ile muhabbetım eski o yüzden güvenim var zaten hesap 1.5 2 ay once acılan bir hesap belki siz actınız belkı baskası bilemem orasını

çözümü bekliyorum bende en kısa sürede herkes ekmek yiyor bu ısten ben günlük 100$ olan hesabı sokakta bulmadım kımsede bulmaz... benim Koray hocam ile muhabbetım eski o yüzden güvenim var zaten hesap 1.5 2 ay once acılan bir hesap belki siz actınız belkı baskası bilemem orasını

Ben koray hocamın 1,5 haftadır mail işini yapıyorum.. Koray hocamla madem hukukunuz var o zaman şunu bilirsiniz ki koray hocam bu konuyu çözecektir..

Teşekkürler,

insanları karalamak bu kadar kolay olmamalı
ilk önce forumda konu acacağınıza ilk önce muhataplarla konusulmalı
şikayeti yaan kişi daha ne kimlanbunlar ile ne de koray ile konusmadan direk buraya konu acıyor
ben de forumda alısveris yaptığım bircok kişi iel sorun yasadım
ama karsılıklı konusunca sorunlarımı hallettim
direk buraya konu acılınca muhataplar haklı oalrak iftiraya ugradıklarını düşündüklerinden celalleniyor
ve sorun icinden cıkılmaz bir hale geliyor

mesela ben [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] ya vds karsılığında bir kanal vermiştim
2-3 saat sonra vds kapandı. ben de direk buraya konu acmadım ilk önce nicomedya ya ulaştım "hayırdır böyle böyle oldu" dedim
o da bana " vds yi cok kasıyormussun ondan vdsyi kapatmıslar" dedi ben de tamam dedim sen bana para gönder ben kendime vds alırım seni de ugrastırmamıs olurum dedim
o da bana para gçnderdi ve vdsmi aldım ve yasadığımız sorunu halletmiş olduk. ne kavga ne gürültü koptu

o kadar maillerin icinden neden yüksek kazanclı ve ytkoray dan aldıgım hesaplar calındı. burda sorumlu olan satan kişidir. yanında çalışan var mı yok mu onu biz bilemeyiz. ortada bizden kaynaklı sorun olduğunu düşünmüyorum

Drack zaten Full spam yapıyorsun tekrar kasarsin tas attinda kolun mu yoruldu

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri