Dükkandaki web site işlerini yönlendirebileceğim işini planlı ve güzel yapabilecek aradığımda ulaşabileceğim bir webmastere ihtiyacım var . Şuanda elimde 4 tane website işi var . Öncelikle universite öğrencisi olmasını istiyorum hem zaman bakımından rahat oluyor hemde ihtiyaclarını karşılaması yardımım dokunmasını istiyorum . Seo bilgiside iyi olması gerekiyor . Banka hesabı olsun paypal enpara vs vs yerlerle uğraşmak ıstemıyorum daha once bu sektörde forumdan çalıştığım bir arkadaşla bunun için tartıştım . Para konusuna geldimi ihtiyaclarını karşılayacak kadar domain hosting ucretlerını isterse baştan atarım web sıte teslimindede parasını hesaba alır . Eğer bursa mudanya yakınlarında bu işle meşgul biri varsa yüz yüze görüşebiliriz hatta dükkanda ona çalışma ortamıda ayarlayabılırım . İrtibat siteden pm yoluyla ya telefonla 05531508889 yada [email protected] Epostayla görüşme yapabiliriz . En sağlıklısı telefon çaldırırsanız ararım hayırlı forumlar
---------- Spam Engelliyici 16:38 ---------- Önceki Mesaj 16:06 ----------
Edit : Editörlük falan yapılmayacak kategori devamlı içerik girilecek kategoriler değil girileceksede site sahibine aittir.
Genellikle emlak , haber , blog , marka , teknoloji , belli ürün satışı siteleri isteniliyor çalışacak arkadaşın zorlanmıyacagını umuyorum
---------- Spam Engelliyici 16:38 ---------- Önceki Mesaj 16:06 ----------
Edit : Editörlük falan yapılmayacak kategori devamlı içerik girilecek kategoriler değil girileceksede site sahibine aittir.
Genellikle emlak , haber , blog , marka , teknoloji , belli ürün satışı siteleri isteniliyor çalışacak arkadaşın zorlanmıyacagını umuyorum
Son düzenleme: