Çalışma Koltuğu Tavsiyesi

flypow3r

Kayıtlı Üye
Biliyorum daha önce çok açıldı bu konulardan onları da inceledim ama bütçeler yüksek bana göre.
Bugüne kadar hep laptop kucakta çalışıyordum. Ayıptır söylemesi testis ağrılarımın arttığını farkettim ve bundan kaynaklandığını düşündüm.
2-3 haftadır laptopu masa da vs. kullanıyorum ağrılarım bitti. Size de tavsiyem laptopu kucağınızda kullanmayın.
Bu sefer de düzgün sandalye olmadığından 2 saatte pertim çıkıyor.
Şimdi hepsiburada'da 1-5 nisan arası kullanabileceğim 25 tl hediye çekim var.
O yüzden 150 tl ye kadar birşey bakıyorum pahalı birşey almayı düşünmüyorum.
Tavsiyelerinizi hepsiburada.com'dan yaparsanız sevinirim.
şu benim aklıma yattı:
Bürosim Sow Çalışma Koltuğu Fiyatı - Taksit Seçenekleri

şu kafalıklı modeller kullanışlı olmuyormuş galiba:
Bürosim Ofis Koltuğu Yönetici Koltuğu Büro Koltuğu Zoi Fiyatı

Fiyat biraz daha fazla olup kullanışlı bir koltuk tavsiye eden olursa bende alacağım konu takip.

Aman hocam laptopu kucakta calismayin zararliymis ki zaten farketmisiniz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet inşallah geç olmamıştır, doktora gidecektim, acaba laptoptanmıdır diye düşünüp haklı çıkınca vazgeçtim. aslında gidip baktırmak lazım.
evet beyler yok mu 150-175 arası hatta max. 200 olacak şekilde sandalye önerileriniz.
veya linktekileri kullananınız.

Kardeş verdiğin linklerdeki iki ürünü de tavsiye etmem. Oturma kısmı fazla ince ikisinde de, sırt kısımları çok kullanışsız da görünüyor. Uzun zamandır Türksit Ferrari isimli koltuğu kullanıyorum fazlasıyla memnunum. Ayrıca renk seçenekleri de mevcut. Ama memnuniyet olayı biraz göreceli bir kavram tabi, herkes aynı şeylerden memnun kalmayabilir. :)

150 tl kadar alacagın koltukta pek fayda vermez gibi taş gibi olur 3 gün sonra

belin daha fazla ağırır

2. el bak bence

kafalı kısmı işe yarıyormu hocam yorumlarda gereksiz olduğundan bahsedilmiş genelde. ve bunun bürosim sow modeli gibi yatıp sabitlenme gibi özelliği yok galiba.

Kardeş verdiğin linklerdeki iki ürünü de tavsiye etmem. Oturma kısmı fazla ince ikisinde de, sırt kısımları çok kullanışsız da görünüyor. Uzun zamandır Türksit Ferrari isimli koltuğu kullanıyorum fazlasıyla memnunum. Ayrıca renk seçenekleri de mevcut. Ama memnuniyet olayı biraz göreceli bir kavram tabi, herkes aynı şeylerden memnun kalmayabilir. :)

yazın tişörtsüz falan çalışırken rahatsız etmez mi hocam bu suni deriler.
o yüzden fileli düşünüyorum. eğer öyle sıkıntı yaratmıyor diyorsanız bu ferrari modeli güzel gözüküyor.
teşekkürler yorumlarınız için.

kafalı kısmı işe yarıyormu hocam yorumlarda gereksiz olduğundan bahsedilmiş genelde. ve bunun bürosim sow modeli gibi yatıp sabitlenme gibi özelliği yok galiba.

.

Arka taraf yatırılıp sabitlenebiliyor istedigin gibi.Kafa kısmıda boyuna geliyo cok gerekli degil ama ise yarıyor yinede

başlıklı türksit aklıma yattı. ferrari kaba duruyor bayağı.
daha mantıklı bir seçenek çıkmazsa nisanın başında geçerim siparişi.
fikirlerini esirgemeyen herkese teşekkürler.

yazın tişörtsüz falan çalışırken rahatsız etmez mi hocam bu suni deriler.
o yüzden fileli düşünüyorum. eğer öyle sıkıntı yaratmıyor diyorsanız bu ferrari modeli güzel gözüküyor.
teşekkürler yorumlarınız için.

Ağustos sıcağında bile bir sıkıntım olmadı ama üstümde hep tişört veya atlet vardı. Tişörtsüz mutlaka rahatsız edecektir, bu aşikar.

Türksit 817 File Çalışma Koltuk Plastik Ayak - Siyah Fiyatı
bu koltuğu almıştım şuan kurdum kullanıyorum.
koltuk rahat fena değil ancak malzeme kalitesi yerlerde.
ve kafalıkta işlevsiz. :)
ucuz etin yahnisi oldu. tavsiyem biraz daha ekleyip düzgün birşeyler alın. [MENTION=11805]Invo[/MENTION] arka taraf yatırılıp sabitleniyor yazmışsın ama öyle birşey yok galiba.

Türksit 817 File Çalışma Koltuk Plastik Ayak - Siyah Fiyatı
bu koltuğu almıştım şuan kurdum kullanıyorum.
koltuk rahat fena değil ancak malzeme kalitesi yerlerde.
ve kafalıkta işlevsiz. :)
ucuz etin yahnisi oldu. tavsiyem biraz daha ekleyip düzgün birşeyler alın. [MENTION=11805]Invo[/MENTION] arka taraf yatırılıp sabitleniyor yazmışsın ama öyle birşey yok galiba.

Sağ alttaki kolu yukarı kaldırınca tamamen yatıyor bende arka taraf yukarı kaldırıncada sabitleniyor.

Sağ alttaki kolu yukarı kaldırınca tamamen yatıyor bende arka taraf yukarı kaldırıncada sabitleniyor.

allah allah farklı koltuklardan mı bahsediyoruz acaba. :D
zaten bir tane kol var. o da indirip kaldırmaya yarıyor.
yukarı kaldırıp geriye itmeye çalışıyorum birşey olmuyor daha fazla zorlasam kırılacak.zaten arka kısmı oturma kısmına montelediğim parça sabit metal. arkaya yatırıp sabitleyebilme özelliği için mekanizma lazım değil mi. neyse rahat olsunda bari ordan kurtaralım. gittiği yere kadar gitsin bi dahakine iyisini alırız inş. :)

allah allah farklı koltuklardan mı bahsediyoruz acaba. :D
zaten bir tane kol var. o da indirip kaldırmaya yarıyor.
yukarı kaldırıp geriye itmeye çalışıyorum birşey olmuyor daha fazla zorlasam kırılacak.zaten arka kısmı oturma kısmına montelediğim parça sabit metal. arkaya yatırıp sabitleyebilme özelliği için mekanizma lazım değil mi. neyse rahat olsunda bari ordan kurtaralım. gittiği yere kadar gitsin bi dahakine iyisini alırız inş. :)

Şimdi resmine baktımda tek kol var bunda benimkide tamamen aynı ama 2 kol var anlamadım değiştirmişler sanırım

aynen adana felaket sıcak sımdıden geçen yıl bende vardı suni derilerde ayıptır söylemesi götüm terliyordu sımdı bende yeni sandalye alacam plastik terletmiyor ama rahatta değil o fileliler sıcakta iyi oluyor heralde

aynen adana felaket sıcak sımdıden geçen yıl bende vardı suni derilerde ayıptır söylemesi götüm terliyordu sımdı bende yeni sandalye alacam plastik terletmiyor ama rahatta değil o fileliler sıcakta iyi oluyor heralde

hocam benim gibi ucuza kaçmayın da :)
file olayı güzel, ancak oturduğum yer naylon gibi yazın sıkıntı yapacağa benziyor.

Bi kere daha sorayım bari :) bilgisayar koltuğu lazım, kaliteli güzel birşey, bildiğiniz, duyduğunuz var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri