Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şu yorumlarda ki yaratıcılığı özgün video çekerek veya üreterek yapsak Türkiye'yi kimse geçemez![]()
[MENTION=1309]LoonyTuneS[/MENTION]
Sen VIN mı kullanıyorsun? VIN + VDS mi yoksaVIN bize dayanmaz da o yüzden sorayım dedim.
şu yorumlarda ki yaratıcılığı özgün video çekerek veya üreterek yapsak Türkiye'yi kimse geçemez![]()
valla o konuda haklısın ama sadece türkiye izler. Yabancıların ortak dili ingilizceyi tüm dünya biliyor nerdeyse. biz bile biliyoruz. o yüzden biz yırtsak olmaz yani. bide bi dünya küfür yeriz. o yüzden burda takılalım sessiz sakin ohh mis![]()
Ben türkçe patlamış yer yapmış (örn: hastahanede küfür eden ergen) videoları hep ingilizce alt yazı ekledim çok ekmek yedik bazılarındanbilmem anlatabildim mi?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Bu dinlenirken;
![]()
Buda oyun oynarken
![]()
Bu dinlenirken;
![]()
Buda oyun oynarken
![]()
bizde herşey var dostum
evet televizyon.Ancak ben sürekli monitör olarak kullanıyorum, televizyon ayrı odada.2. resimdeki televizyon dimi pcye bağlamışsın
vay ikv mi oynuyorsun bende 4 yıl oynadım o oyunu 1 sene oldu bırakalıhangi sunucudasın ?
Samsung monitorun modeli bu mu (SAMSUNG UE46F6270SSXTK) değilse modelini biliyorsan söyler misin?evet televizyon.Ancak ben sürekli monitör olarak kullanıyorum, televizyon ayrı odada.
Samsung monitorun modeli bu mu (SAMSUNG UE46F6270SSXTK) değilse modelini biliyorsan söyler misin?
Amcamda Bi Benzeri Var![]()
amcana söyle misafirliğe geliyorum akşam![]()
artı 4+1 sinema sistemi blue ray okuyucu ve film arşivi
havan kime yabancı![]()
havan kime yabancı![]()
nazar değsinde ekranı çatlasınamaç bu yani
---------- Mesaj saat 14:37:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:36:48 civarında gönderildi. ----------
"The Mean Age Can Chat +20" kusura bakma gereksinimleri karşılamıyorum
Valla kalktim cektim
degisik aciya gerek yok ilk fotograf diger taraflari aciklar sanirimrezilolmayalim...
burasi benim evimdeki calisma odam yani en toplu ortamim
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.