Çalışma Ortamınızı Paylaşın!

Yazdiklarimi okudunuzmu ?

Evim dedim bu resim Pazar gunu secildi,

bu aralar herkes bana karsi bir tavir aldi ya hadi hayirlisi :)

Kardes yazdigin seyde belki yanlis anladim ama anladigim sey yuzunden boyle yazdim eger yanlis anladiysam kusuruma bakma :)

valla bu bile yeterli pc'den pc'ye koşmak için. seni en iyi ben anlarım. :D 3 tane pc yan yana nerdeyse, her bırıne ıhtıyac oldugunda beyın error verıyor resmen :confused:

Yazdiklarimi okudunuzmu ?

Evim dedim bu resim Pazar gunu secildi,

bu aralar herkes bana karsi bir tavir aldi ya hadi hayirlisi :)

Kardes yazdigin seyde belki yanlis anladim ama anladigim sey yuzunden boyle yazdim eger yanlis anladiysam kusuruma bakma :)

yok kardeş bi art nıyetım yok yaa :) iki skype ye kosturuyorum demıstın o ortama benzıyo burası. takıldım sadece bı art nıyetım yok kusura bakma

yok kardeş bi art nıyetım yok yaa :) iki skype ye kosturuyorum demıstın o ortama benzıyo burası. takıldım sadece bı art nıyetım yok kusura bakma

evet evde iken iki skype ye kostugum burasi, :)

resimde gorunmeyen kisimin yanindaydi bu sustem, kaymak yetmiyodu kalkip gidyordum, simdi yine resimde gorunmuyor evde calistigim zamanlar icin koseye monito koydum, network icin olan bilgisayarida yanima tasidim, simdi daha kolay oluyor :) kaymak yeterli oluyor :)

---------- Mesaj saat 14:09:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:08:14 civarında gönderildi. ----------

valla bu bile yeterli pc'den pc'ye koşmak için. seni en iyi ben anlarım. :D 3 tane pc yan yana nerdeyse, her bırıne ıhtıyac oldugunda beyın error verıyor resmen :confused:

3. bilgisayarinkablosu gorunuyor sadece :) kasa olmadigi icin, bazen eve is getiyrorum orasida doluyor :) ben pc lerden degilde baska nedenlerde cok hata verdigim oldu hatta coktugum bile oldu :)

Yeni çektim :D
txx2p.jpg

Bu da benden olsun. Solda mac ortada masaüstü sağda da samsung laptopum. :). Masaüstü kasa tamirdeydi dün geldi. Samsungu artık götürmüyorum işyerine. Zaten masaüstünde de internet var. Mac desen patronun ve kullanmıyorum öyle aldım takılıyorum :).

ty1rc.jpg

Bu da benden olsun. Solda mac ortada masaüstü sağda da samsung laptopum. :). Masaüstü kasa tamirdeydi dün geldi. Samsungu artık götürmüyorum işyerine. Zaten masaüstünde de internet var. Mac desen patronun ve kullanmıyorum öyle aldım takılıyorum :).

ty1rc.jpg

Yakışır :D

Eyvallah :). İşe yeni başladım bütün gün boş bekliyoruz işler açılsa inşallah çalışmaya başlıycaz boş kaldıkça biraz da kendime çalışırım diyorum.

bende boş vakit bulamıyorum.
boş vakit bulsam kimse tutamaz beni :D
şimdide şükür iyi işler. :)

bende boş vakit bulamıyorum.
boş vakit bulsam kimse tutamaz beni :D
şimdide şükür iyi işler. :)
Valla 1 yıldır işsizdim :). İş ilaç gibi geldi. Çok şükür Allah'a.

Boş vaktin olsa da insan sıkılıyor ya. Bir süre sonra uyku düzeni kalmıyor gece 3-4-5-6 lara kadar pc de kalmak acayip bir duyguydu. Şimdi 12 oldumu yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum işe gidiyorum akşam 7-8 evdeyim. Biraz fazla çalışıyoruz sektörden dolayı ama evde olmaktan iyidir.

Valla 1 yıldır işsizdim :). İş ilaç gibi geldi. Çok şükür Allah'a.

Boş vaktin olsa da insan sıkılıyor ya. Bir süre sonra uyku düzeni kalmıyor gece 3-4-5-6 lara kadar pc de kalmak acayip bir duyguydu. Şimdi 12 oldumu yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum işe gidiyorum akşam 7-8 evdeyim. Biraz fazla çalışıyoruz sektörden dolayı ama evde olmaktan iyidir.

Aynen insan sıkılıyor ya bir süre sonra.
benim bazen hiç uyumadığım zamanlar oldu :)

ty1rc.jpg

çalışma alanın güzelmiş ev yetmiyorki bizimde odamız olsun masa alalım inan masa alıcam ama koyucak yer olmadıgı için almıyorum :D

Aynen insan sıkılıyor ya bir süre sonra.
benim bazen hiç uyumadığım zamanlar oldu :)
Ben uyumadan yapamam ya :) ama emeklerimizin karşılığını inşallah alacağız.

çalışma alanın güzelmiş ev yetmiyorki bizimde odamız olsun masa alalım inan masa alıcam ama koyucak yer olmadıgı için almıyorum :D
Yeni başladım işe copy center. Pek iş yok böyle can sıkılıyor iş olmayınca da kendini gereksiz miş gibi hissediyor insan :). Bizim evde öyle masa alsan bir türlü almasan bir türlü, laptopu dizine koysan 1-2 saat sonra yapumuluyor insan. Bir de sürekli sabit durunca kas katı kesiliyor.

Bir arkadaşımda görmüştüm böyle sehpa gibi ama alt ayağı bazanın altına giriyor üst kısmı yatağın üstüne geliyor :) bir tarafı komple açık. C harfi gibi düşün. Laptop masasıymış o da kullanışlı yer kaplamıyor bulabilirsen düşünülebilir.
Örnekler:
Table2-793430.jpg

Adjustable-Laptop-Table-C-580BS-.jpg

Daha fazla görsel için link: TIKLA

üye olduğum tarihte açılmış konu. Biz o tarihte para kazanma kapanmasıyla ve adsense ile uğraşıyoduk hey gidi :D

Bu konunun açıldığı günü dün gibi hatırlıyorum vay bee zaman nasıl geçmiş, keşke 1 yıl ara vermeseydim bu işe. Şimdi herşeyi kaçırmış hiçbirşey bilmiyo gibi hissediyorum kendimi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri