Çalışma Şekilleriniz (Uykusuzluk Anlamında)

bende istek 0 . eski performans yok. bu ara parada tat vermiyor.ne yapacagımı sastım.bıraz daha yol katedip youtube da,yt u bırakacagım bakalım yoksa olmayacak.ben halsizdim yine bi zamanlar.spora yazılıp 45 dk kosmustum 2 gun ust uste. öyle böyle degil zımba gibiydim.sımdı onu yapmak ıstıyorum.asıl hedefım yaz gelince sabah kalkıp bıseyler atıstırıp ,ormanda kosmak.bakalım olursa.

Beyler para sagliginizdan daha onemli degil

Simdi basimi yastiga koydum ikindiye kadar yatarim snra kalklar aksam yemegini beklerim.sonra yt ye sadece 2 saat zaman ayirip vur kafayi yat baba...

Beyler para sagliginizdan daha onemli degil

Abi şu sözümü severim :)

''Para Herşey Demek değildir ama Para Çok Şeydir ...!!!''

Olmuyo abi ya o kadar tırmala , o kadar uğraş , o kadar emek ver , tam yaptım 150 kanal ohh de :D hepsi birden kapansın :( ne biçim şanstır ne biçim kader :D

---------- Spam Engelliyici 06:52 ---------- Önceki Mesaj 06:50 ----------

Artik hepiniz genc yada yasli farketmez bu isi yapan herkez "Parasi olupda huzuru olmayanlardan" durumuna geldi. :D Yalanmi,rahat para kazananacaksin limiti olmayacak kazancin,istedigini alacaksin satacaksin ama huzur olmayacak.Iste Youtuberler sekil 213/a gorundugu gibi. :D

Abi sen Avea lımyıdın :D hayat sana guzel yemın ederım :D
biz de beklıyoruz Serkan abı 6 aydır el atacak diye :(

Sonra suhatuna nın uykusuz kalıyorum dediği yaşı zor görürsün ;)

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] dediklerimi unutma günde 30 dk nı alır :)

Dediklerin aklımda hocam elimden geldigince uygulamaya koyucam ama önce bana Bot kullanmayı öğretecek bir babayiğit lazım :D

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar ,

Şimdi belki konu kimine saçma gelicek ama son kapanan kanallardan sonra iyice bir isteksizlik başladı üzermde , sanki ölü toprağı atıldı :D Birden 160 - 170 kanalın gitmesi ne koyuyormuş adama :(

Soracağım şu :

Artık uykusuzluk yorgunluk dayanamıyorum , hem normal iş hemde gece bu iş çok kasmaya başladı , resmen dayanamıyorum ...
Çay , Kahve , Enerji , Aspirin , Novalgin , Gripin , Phermaton falan hepsi hava cıva geliyor resmen PC başında uyuyorum ...

Burada saatlerce hatta belki günlerce dayanan , resmen yardıran dostlar var :D abi nasıl dayanıyorsunuz ya !!! Resmen pil bitmiş bir haldeyim ve ne yapsam ayakta uyuyorum ...

Önerebilecegınız bişeyler varsa konudan yada PM ile belirtirseniz sevınırım ...
Tavsiyelere açığım ... :)

Üstad bukadar zorlamayın piston aşağı iner Allah korusun :)

Anlattığın gibi çabalıyorsan bu iş böle devam etmez.3-5 kururş kazanacaz diye sağlığımızdan olmayalaım.sen ilk önce hafta sonu tatilin var ozmana veyada 2 gun izin al 48 saat yat uyu hamama felan git iyyice bi dinlen...

Sonrasında (bence burası herkezi ilgilendirir) YOutube için bi plan yap günde 10 saat boş boş i yapacak adam değilsin bunu biliyorum.hergün işten gelişin akşam 7 olsun 1 saat yemek ve (evliysen çol-çocuk) akşam 8-12 arası işlere yoğunlaş ve hergun böle devam et günde 4 saat ne az ne çok her işinide yaparsın...12 de de mutlaka yatakta ol...günde 4 saat yeter....

---------- Spam Engelliyici 09:57 ---------- Önceki Mesaj 09:53 ----------

Artik hepiniz genc yada yasli farketmez bu isi yapan herkez "Parasi olupda huzuru olmayanlardan" durumuna geldi. :D Yalanmi,rahat para kazananacaksin limiti olmayacak kazancin,istedigini alacaksin satacaksin ama huzur olmayacak.Iste Youtuberler sekil 213/a gorundugu gibi. :D

Şu elemana bakın şu yorumu yaptığı saat sabahın 6 sı hala uyumamış anlaşılan....bu adam gibi olmaaya heveslenmeyin beyler.. [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] de cacık oldu artık :D:D:D:D

not : bu arada ölmemiş arkadaş !!!!

Arkadaşlar sağlığınıza dikkat edin.Şöyle düşünebilirsiniz.3 yıl çalıştınız.150 bin ile - 400 bin arası para kazandınız.
Sonuçları şunlarda olabilir.Erkek tipi dökülme varsa stres dolayı saç dökülmeniz hızlanır ve sonuç saçsız kalmak olabilir.Sonra saç ektirme.
Gözleriniz sağlamdır pc baka baka güzelim gözleriniz eskisi gibi iyi göremez.Gözlükle yaşam dinlendirici v.s
Sürekli baş ağrısı olur halsizlik v.s

Unutmayın para olarak getirisi varsa götürüsüde var.Biraz kendinize zaman ayırın hobileriniz genişletin.Benim gibi bungee jumping,paraşüt,rafting tutkunuz olsun demiyorum daha fazla stres girersiniz (: ama dinlenmek şart.

Öncelikle düzenli uyku gerekiyor günlük sana kaç saat yetiyorsa o kadar uyuyacaksın. limitleri zorlama 2de yatman gerekiyorsa bi kanal daha yapayım deme yat dostum..

Kendine hedef belirle dostum amaçsızca çalışma örneğin günde 2 kanal yapacağım de ve o 2 kanalı bitirmeden yatma.. 2 kanal bitti mi git yat 3 için uğraşma sonra hepsi birden kapanır :)

ayrıca ayda 1 kere sauna + hamam insanı deşarj ediyor ve kendine getiriyor..

2 senelik tecrübelerim :)

Selam arkadaşlar ,

Şimdi belki konu kimine saçma gelicek ama son kapanan kanallardan sonra iyice bir isteksizlik başladı üzermde , sanki ölü toprağı atıldı :D Birden 160 - 170 kanalın gitmesi ne koyuyormuş adama :(

Soracağım şu :

Artık uykusuzluk yorgunluk dayanamıyorum , hem normal iş hemde gece bu iş çok kasmaya başladı , resmen dayanamıyorum ...
Çay , Kahve , Enerji , Aspirin , Novalgin , Gripin , Phermaton falan hepsi hava cıva geliyor resmen PC başında uyuyorum ...

Burada saatlerce hatta belki günlerce dayanan , resmen yardıran dostlar var :D abi nasıl dayanıyorsunuz ya !!! Resmen pil bitmiş bir haldeyim ve ne yapsam ayakta uyuyorum ...

Önerebilecegınız bişeyler varsa konudan yada PM ile belirtirseniz sevınırım ...
Tavsiyelere açığım ... :)

Kardeşim bende aynı durumdaydın, paranla kendini dondurebiliyorsan uykun geliyor. ama yetmeyince otomatikman gelmiyor yine saldırıyorsun:D paranı harca rahat rahat tek cozumu bu :D

Kardeşim bende aynı durumdaydın, paranla kendini dondurebiliyorsan uykun geliyor. ama yetmeyince otomatikman gelmiyor yine saldırıyorsun:D paranı harca rahat rahat tek cozumu bu :D

Yok be hocam oyle sabıt bır gelır elde edemedım , aldıgım mıktarlar gunu kurtarmaca ayı kurtarmaca :) onu da alınca yıyoruz zaten bi sekılde borctu harctı vss vss gidiyor ... saldırmak istiyorum ama nerden baslıcagımı da bılmyıorum böyle bı afalladım :D

---------- Spam Engelliyici 11:12 ---------- Önceki Mesaj 11:07 ----------

Öncelikle düzenli uyku gerekiyor günlük sana kaç saat yetiyorsa o kadar uyuyacaksın. limitleri zorlama 2de yatman gerekiyorsa bi kanal daha yapayım deme yat dostum..

Kendine hedef belirle dostum amaçsızca çalışma örneğin günde 2 kanal yapacağım de ve o 2 kanalı bitirmeden yatma.. 2 kanal bitti mi git yat 3 için uğraşma sonra hepsi birden kapanır :)

ayrıca ayda 1 kere sauna + hamam insanı deşarj ediyor ve kendine getiriyor..

2 senelik tecrübelerim :)

Plan üzerınde calısıyorum :D
ciddi ciddi bir plan oturtmak gerek bu ıste yoksa laçka oluyor insan :D
O kadar saat ugrsıyorsun sonuc ne hiç birsey planlı ve sistemli çalışmaya adapte olmak lazım ....
Offfffff offffffff patlıcam suanda işyerındeyım bi ton iş var :D aklım burda :D
İşte böyle olmasından nefret edıyorum , sımdı aklım burda işler cok aksama kadar da turşu olucaz burda canım bişi yapmak ıstemıcek :D Ne dandık bır hayat seklı ne dandık bır yasam biçimi bu bendekı ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri