merhaba ytpara ailesi sizden bir konuda fikrinizi almak istiyorum. aylar önce kendime güzel çizgifilm buldum telif hakkı - eşleşen pek vermiyor tüm videoları yüklüyorum bir ay gibi bir sürede izlenmeler rayına oturuyor ve günde 20-30-40 dolar bırakmaya başlıyor ve videolar 10 bin izlenme üstüne çıkınca flagcılar saldırmaya başlıyor ve kanal ikinci ayına gidemeden kapanıyor. en son kapanmada açtığım kanalı ikinci ayına yaklaşınca hiçbir saldırı almadan tüm videoları silip baştan yükledim, az da olsa abone sayısı sayesinde videolar öncekine göre biraz daha kısa sürede rayına oturdu ve şimdi yine günde 50-60-70 bırakmaya başladı ve birkaç gün içerisinde flag gelir ve kapanır.
-belirtmeyi unuttum, kanalım quizde (kapanınca ödeme alabiliyorum)
şimdi size sorum, şimdi flagcılar dadanmadan videoları silip baştan mı yüklesem yoksa kapanana kadar kazanabildiğim kadar kazanıp şimdiden aynı kategoride yeni bir kanal mı açsam?
abone sayısı iyi diye ve yeni kategori bulmamda bana çok yardımcı olduğu için kanalın kapanmasını istemiyorum biraz.
siz bu durumda kalınca ne yapıyorsunuz ya da bu durumla karşılaşsaydınız ne yaparsınız? önerilerinizi bekliyorum belki başka arkadaşların da işine yarar bu konu.
(umarım doğru yere konu açmışımdır.)
-belirtmeyi unuttum, kanalım quizde (kapanınca ödeme alabiliyorum)
şimdi size sorum, şimdi flagcılar dadanmadan videoları silip baştan mı yüklesem yoksa kapanana kadar kazanabildiğim kadar kazanıp şimdiden aynı kategoride yeni bir kanal mı açsam?
abone sayısı iyi diye ve yeni kategori bulmamda bana çok yardımcı olduğu için kanalın kapanmasını istemiyorum biraz.
siz bu durumda kalınca ne yapıyorsunuz ya da bu durumla karşılaşsaydınız ne yaparsınız? önerilerinizi bekliyorum belki başka arkadaşların da işine yarar bu konu.
(umarım doğru yere konu açmışımdır.)