Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hacı resimi teers cekmişsin ya
resmi indirip zoomlasammı imlerden bişey cıkar sanki
laptoplara sogutucu fan al yanmasıncenem düştü bb
![]()
tşkler foto için
3 laptopluk ne iş yapıyorsunuz hocam. O kadar yoğunmusunuz![]()
Kanal sayisi yukseldikce , laptop sayisida yukseliyor![]()
60 i gectim dun itibari ile
Maşallah. Ben 20 kanaldayım şimdilik tek pc yetiyor.![]()
bi sure sonra yetmez sana da insallah tek pc![]()
Güzel Valla Helal olsun da kanalla bilg. sayısının alakası yok 200 kanalı tek makinada idare eden de var sonuctatamamen keyif işi
![]()
Vay be, o kadar diyorsun demek. Maşallah, maşallah.
Kaç video atıyorsun peki toplamda?
gunde 5-10 arasi her kanala , yeni kanallara daha cok atmaya calisiyorum , bi de ben manuel calisiyorum , bot veya vps kullanmiyorum![]()
60 i gectim dun itibari ile
Ben geçen bot satın aldım fakat kötü yapmışım gibi geliyor. Nedeni ise, ben kanalları açar açmaz, hangi dilde açtıysam, o kategoriye ait, 20 anahtar kelime ve açıklama kısmına 100'den fazla kombinasyon hazırlarım. Varsayılan ayarlarda, manuel yüklerken hep o anahtar kelimeler ve açıklamalarla gelir. Böyle attığım videolarda mesela 10 ile 50 arası izlenim gelirdi hemen akşamına, botla attığım için varsayılan özellikler çalışmıyor bu sefer, bu sabah attığım videoların 1-2 atnesi 3-5 olmuş, diğerleri hiç izlenmemiş.
Ne yapsam diye düşünüyorum, evdeki internet yavaşlığından dolayı deli oluyorum. Vakit nakittir sonuçta, acaba vps mi alsam diye düşünüyorum. Bilemedim..
Hocam sen Serkan abiden mi bahsettin, kendinden mi?![]()
![]()
kendimdend de serkan abiden de .. yani artık 3-5 kanalla uqrasan kişi sayısı cok az![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.