Calismaya Devam :)

basbaba

Yasaklanmış
p37yp.jpg

hacı resimi teers cekmişsin ya:D

resmi indirip zoomlasammı imlerden bişey cıkar sanki:):)

laptoplara sogutucu fan al yanmasın:) cenem düştü bb:)

tşkler foto için

resimden değil çalışmaktan dünyan tersine dönmüş bence :)

Güzel Valla Helal olsun da kanalla bilg. sayısının alakası yok 200 kanalı tek makinada idare eden de var sonucta :D tamamen keyif işi :D

gunde 5-10 arasi her kanala , yeni kanallara daha cok atmaya calisiyorum , bi de ben manuel calisiyorum , bot veya vps kullanmiyorum :)

Ben geçen bot satın aldım fakat kötü yapmışım gibi geliyor. Nedeni ise, ben kanalları açar açmaz, hangi dilde açtıysam, o kategoriye ait, 20 anahtar kelime ve açıklama kısmına 100'den fazla kombinasyon hazırlarım. Varsayılan ayarlarda, manuel yüklerken hep o anahtar kelimeler ve açıklamalarla gelir. Böyle attığım videolarda mesela 10 ile 50 arası izlenim gelirdi hemen akşamına, botla attığım için varsayılan özellikler çalışmıyor bu sefer, bu sabah attığım videoların 1-2 atnesi 3-5 olmuş, diğerleri hiç izlenmemiş.

Ne yapsam diye düşünüyorum, evdeki internet yavaşlığından dolayı deli oluyorum. Vakit nakittir sonuçta, acaba vps mi alsam diye düşünüyorum. Bilemedim..

Vps hiz konusunda tabiki iyi ama ben bu sekilde devam edicem , herkes bisey diyor , kimisi vps den dolayi kanal kapaniyor diyor , kimisi baska bisey , bende 3 adet internet baglantisi var , o yuzden 3 bilgisayar kullaniyorum , bu sekilde daha hizli yukleyebiliyorum.

Ben geçen bot satın aldım fakat kötü yapmışım gibi geliyor. Nedeni ise, ben kanalları açar açmaz, hangi dilde açtıysam, o kategoriye ait, 20 anahtar kelime ve açıklama kısmına 100'den fazla kombinasyon hazırlarım. Varsayılan ayarlarda, manuel yüklerken hep o anahtar kelimeler ve açıklamalarla gelir. Böyle attığım videolarda mesela 10 ile 50 arası izlenim gelirdi hemen akşamına, botla attığım için varsayılan özellikler çalışmıyor bu sefer, bu sabah attığım videoların 1-2 atnesi 3-5 olmuş, diğerleri hiç izlenmemiş.

Ne yapsam diye düşünüyorum, evdeki internet yavaşlığından dolayı deli oluyorum. Vakit nakittir sonuçta, acaba vps mi alsam diye düşünüyorum. Bilemedim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri