E
EMN
Guest
battal kardesım sahte telıf atıldıysa veya bu konuyla ılgılı bana ozelden ulasırsan sevınırım .bende bu katagorıdeyım mayıs atından berı .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende videolarımın aynılarını yüklü halde buluyorum aynı etiketler ilene yapıcağız vermesekte bazen insan rahatsız hissediyor "belki oda iyi para kazanabiliyor diyoruz" ama sanırım tüm detaylarımızı kanallarımız vermek dengesizlik bende yavaş yavaş anlıyorum
ama ama ama
Bildiklerimizi de paylaşamsak bu forumun ne anlamı kalıyor ? sayın [MENTION=816]Battal[/MENTION]
Musleranin konularinda sen gordun mu tutun su kategoride video atin gibi bi ibare? Yada su videoyu atin, sunun videolarini atin gibi bisey? Sadece ilerlemen gereken yol anlatilmis, nasil hareket etmen gerektigi gibi.Ornegin film diyelim mesela. Film yukle demekle "su" filmi yukle demek arasindaki farki anlamak lazim. Hangi filmin eslesen vermedigini, hangisinin gec telif verdigini arastirip bulmak sana kalmis.
Biz paylaşımı seviyoruz. Bizim 1 kanalımız kapanır 1000 açarız. O yüzden sorun yok yani. Ama artık şunu anladım görsel vermeyeceksin insanlara
battal kardesım sahte telıf atıldıysa veya bu konuyla ılgılı bana ozelden ulasırsan sevınırım .bende bu katagorıdeyım mayıs atından berı .
haklısın hocam şimdi bi düşündüm de kanalını kopyalayıp sana telif gönderen insanlar var, kurunun yanında yaş da yanıyo, yapcak bişey yok
Bazıları yüklemekle kalmıyor yükledikten sonra yüklediği kanala sahte telif atıp kapattırıyorlar.
peki topluluk atarlarsa ne yapacaksın .
Merhabalar,
Şikayetiniz varsa buyrun belirtin. Sen bana ekmek nasıl yapılır öğreteceksin, sonra ben geleceğim senin elindeki ekmeği de alacağım. Gururuna dokunmaz mı hocam ?
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] Hatırlarmısınız bir konu açmıştım. Fragmanlar ile ilgili, bide ek olarak [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] hocam bana linki kaldırın demiştiniz. Bende hain olan atar demiştim. Atmışlar. İçimizdeki paylaşım olmasa, bu hainlere ne ekmek ne su nede bilgi vereceksin. Ayıp be koskocaman DENEME KANALI yazmışım oraya, paranın satın almış olduğu insanlardan nefret ediyorum
Ben o zaman demistim hocam. Biliyorum boyle olacagini cunku.
36 kanal hepsı benım edıtledıgım kanalımın tümünü kopyaladı. Diğer kişiler de 2 ser 3 er video sanırım 50 den fazla kanal . MAdem yukleyeceksınız sızde edıtleyın emek verın yapın bırsey neden kolayına kacılırkı
tavsiyem butür konuları misafirlerin hatta belli bir mesaj sayısına ulaşamayan arkadaşların giremeyecegi + index almayan gizli bir kategoriye taşınması gerekmektedir. su haliyle foruma üye olmanın + avantajı yok denecek kadar az.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.