Çalıştığı Kategorinin Detaylarını Herkese Aktarmak

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Şikayetleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
battal kardesım sahte telıf atıldıysa veya bu konuyla ılgılı bana ozelden ulasırsan sevınırım .bende bu katagorıdeyım mayıs atından berı .

Anlamadığınız bir nokta var:
Paylaşımdan ne anlıyorsunuz?
Çalışma şeklimi birebir anlatırsam o işten bir hayır gelir mi?Olaylardan ibret alalım.Paylaşım yapılır ama ipin ucunu kaçırmadan faydalı olacağım derken - leri + larından fazla olan bir yöne kaymayalım.
bende videolarımın aynılarını yüklü halde buluyorum aynı etiketler ile :( ne yapıcağız vermesekte bazen insan rahatsız hissediyor "belki oda iyi para kazanabiliyor diyoruz" ama sanırım tüm detaylarımızı kanallarımız vermek dengesizlik bende yavaş yavaş anlıyorum
ama ama ama
Bildiklerimizi de paylaşamsak bu forumun ne anlamı kalıyor ? sayın [MENTION=816]Battal[/MENTION]

---------- Mesaj saat 02:42:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:40:06 civarında gönderildi. ----------

Ağzına sağlık
Musleranin konularinda sen gordun mu tutun su kategoride video atin gibi bi ibare? Yada su videoyu atin, sunun videolarini atin gibi bisey? Sadece ilerlemen gereken yol anlatilmis, nasil hareket etmen gerektigi gibi.Ornegin film diyelim mesela. Film yukle demekle "su" filmi yukle demek arasindaki farki anlamak lazim. Hangi filmin eslesen vermedigini, hangisinin gec telif verdigini arastirip bulmak sana kalmis.

Biz paylaşımı seviyoruz. Bizim 1 kanalımız kapanır 1000 açarız. O yüzden sorun yok yani. Ama artık şunu anladım görsel vermeyeceksin insanlara

haklısın hocam şimdi bi düşündüm de kanalını kopyalayıp sana telif gönderen insanlar var, kurunun yanında yaş da yanıyo, yapcak bişey yok

Hayır bana sahte telif falan gelmedi.Bu gelmeyeceği anlamına da gelmez.Arkadaşların ciddi şekilde mağdur olduklarını gördüm.Ve daha fazla mağduriyet yaşanmasın ve bu sınır genişlemesin diye böyle bir konu açma gereği duydum.
battal kardesım sahte telıf atıldıysa veya bu konuyla ılgılı bana ozelden ulasırsan sevınırım .bende bu katagorıdeyım mayıs atından berı .

kanalı kopyalayıp nasıl telıf yollayabılır bır belge bır sey sunmadan karsı bıldırım yaptıgınızda o kısıye 2 cı telıf attıgında bır suru sey soruluyor .

haklısın hocam şimdi bi düşündüm de kanalını kopyalayıp sana telif gönderen insanlar var, kurunun yanında yaş da yanıyo, yapcak bişey yok

Deneme Kanalı yazmışım oraya ben. Adam gitmiş telif atmış. Aç gözlü insan çok. Buradan açıkça sesleniyorum. Burada emek veren insanların emeklerini hiçe sayıp, telif atan arkadaşlar ben size Hakkımı Helal etmiyorum. Emeğimin karşılığını bana bu şekilde gösterdiğiniz için etmiyorum.

Saygılarımla.

Bazıları yüklemekle kalmıyor yükledikten sonra yüklediği kanala sahte telif atıp kapattırıyorlar.

Eger ozgun calistigin videolarina bu yapiliyorsa ozaman iki kanal acacaksin birinde paylasima acik digeride liste disi olacak

Herkese acik olan ozgun kanalin sahte teliftenmi gitti hemen liste disi olan kanala girip telifi basacaksin banada bu yapildi ama onlemini aldim artik bu yolla sahte telifcileri avliyorum

Taktik paylaşırken X ibaresi olması gerekiyor. X kategorisinde xx isimli konu vs.
Aslında bunun için bir kural koymaya gerek yok, kategorisini yazarak anlatan arkadaşların pişmanlıkları örnek teşkil ediyor.

Merhabalar,

Şikayetiniz varsa buyrun belirtin. Sen bana ekmek nasıl yapılır öğreteceksin, sonra ben geleceğim senin elindeki ekmeği de alacağım. Gururuna dokunmaz mı hocam ?
[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] Hatırlarmısınız bir konu açmıştım. Fragmanlar ile ilgili, bide ek olarak [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] hocam bana linki kaldırın demiştiniz. Bende hain olan atar demiştim. Atmışlar. İçimizdeki paylaşım olmasa, bu hainlere ne ekmek ne su nede bilgi vereceksin. Ayıp be koskocaman DENEME KANALI yazmışım oraya, paranın satın almış olduğu insanlardan nefret ediyorum

Ben o zaman demistim hocam. Biliyorum boyle olacagini cunku.

Ben o zaman demistim hocam. Biliyorum boyle olacagini cunku.

Bende biliyordum, o kanaldan hayır gelmeyeceğini, paylaştım dedim ki bu bir deneme kanalıdır, içerisinde 15 tane fragman videosu vardır, telif vermeyen cinsinden :) toplasan 10 dk uzunluk etmeyecek videolar.

Kanal zaten bana getirmiş o hafta izlenimden 3 $. Söyle bana özelden yaz, ben sana verim 3 $ öğrenmek isteyen insanların önüne neden taş koyuyosun. İşte burada kul hakkı devreye girer. Öğrenmek isteyen insanın önünü kesiyorsun onun haberi olmadan.

Son olarak artık dahada yazmıcam bu konu hakkında iyice keyfim kaçık. Sahte telifçiler Allahın Huzuruna çıktığım gün ellerim değil yakanızda, boynunuzda olacak. Milletin ahını çok aldınız çok, kendim için değil öğrenmek isteyenlere engel olduğunuz için.

bana sahte telif atıp kanalımı kapatmama sebeb olan yaratık allah senden kat kat cıkarsın o kazandıklarını

Biraz okudum konuyu ve hak verdim arkadaşın söylediklerine. Ekmek yapmayı öğretmek başka bişey elindeki ekmeği vermek başka bişey.

36 kanal hepsı benım edıtledıgım kanalımın tümünü kopyaladı. Diğer kişiler de 2 ser 3 er video sanırım 50 den fazla kanal . MAdem yukleyeceksınız sızde edıtleyın emek verın yapın bırsey neden kolayına kacılırkı

[MENTION=4871]Dooo[/MENTION] bencillik derken siz ne yaptınız şimdiye kadar kimseye ağır ithamlar kullanmayın

Bizim milletimiz başkasına bunu yap şunu yap der kendine gelince çıt çıkmaz bu sözler size veya başkasına kim üstüne alınırsa ha şunuda söyliyim Bizim milletimiz üstünede alınmaz o çünkü sütden çıkmış ak kaşıktır. Bizim milletimiz diyorum çünkü ben başka millet tanımıyorum yoksa Türk insanı herzaman heryerde takdir edilmiş bir milletdir.

36 kanal hepsı benım edıtledıgım kanalımın tümünü kopyaladı. Diğer kişiler de 2 ser 3 er video sanırım 50 den fazla kanal . MAdem yukleyeceksınız sızde edıtleyın emek verın yapın bırsey neden kolayına kacılırkı

Hocam özelden cevapladım sizlerin sorunuzu. Özgün çalışmazsanız başınız çok ağırır bu konuda

takip ediyorum da fkirleriniz değerli gerçekten ben en baaşta kendim olmak üzere dikkat edeceğim belli bir çizgiden sonra paylaşıma hop demek lazzım yani hangi yöntem hangi detay
tüm fikirlerini ifade eden arkadaşlara teşekkürler

tavsiyem butür konuları misafirlerin hatta belli bir mesaj sayısına ulaşamayan arkadaşların giremeyecegi + index almayan gizli bir kategoriye taşınması gerekmektedir. su haliyle foruma üye olmanın + avantajı yok denecek kadar az.

bu fikri destekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri